Hayır özellikle senin yaşlarında hissettiklerin yüzde 99 ihtimalle seni hataya sürükler O yüzden zamanının gelmesini bekle Erkeklere asla güvenme duygularından bahsetme yakınlaşma
İşte sence bu güzel mi yani bence değil. Bırak erkekler senin için kapışsın sen içlerinden seç 😂 Tipe bakma karaktere bak mesela biz bu yollardsn geçerken hata yaptık ondan uyarıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayır özellikle senin yaşlarında hissettiklerin yüzde 99 ihtimalle seni hataya sürükler
O yüzden zamanının gelmesini bekle
Erkeklere asla güvenme duygularından bahsetme yakınlaşma
İçimde kalsın yani 😶
Bence iyi bir gözlemci ol önce onu uzaktan çevresinden tanı canı yakabilecek biriyse hiç sevdiğini belli bile etme.
2-3 aydır çocuğu kesiyorum takip ediyorum ya normalde açıldığım çok çocuk var ama buna açılamadım bi
Tanışın önce
Konuşmalısın bence kaybedecek bir seyin yok hem hayat ertelenmeyecek kadar kısa
Evet haklısın.
Ben şahsen karşıyım, erkekler yürümeli bence. Şimdi reddedilirsen şık olmaz.
Ohooo ben 10 tane kişiye açıldıysam 1 tuttu 😂
Ama buna açılamadım onu bekliyorum ama oda gelmiyor
İşte sence bu güzel mi yani bence değil. Bırak erkekler senin için kapışsın sen içlerinden seç 😂 Tipe bakma karaktere bak mesela biz bu yollardsn geçerken hata yaptık ondan uyarıyorum.
Beni isteyen çok zaten 😄 karakter önemli ya uyarın için teşekkür ederim 😇
Ooo popüler kız 😂 bende mesela tipine göre biriyle uzun ilişkim oldu hatta ama sonu güzel olmadı olmayacağının farkındaydım çünkü zıt karskterdeydik.
Bende çok yakışıklı birisiyle 2 sene falan sevgili oldum sonunda terk etti beni biraz geç olsa da farkettim huyları karakteri aşırı kötü biriymiş 😶😐
Kesinlikle açılmalısın duygularını boğma rahat davran ve bunu bilmesi icin ona söyle
Ya ölüp gidecez seviyorsaniz söyleyin şans belki tutar
Bencede denemekten zarar gelmez 😂
önce tanış arkadaş ol sonra açılırsın ya da o sana açılır şu merdivenleri 10 basamaklı çıkmaya çalışmayın boşuna
gelmesını bekle gelmıyorsa ılk gelene evet de ))))))) kımsenın keyfını bekleme derım ))))9
Yaktın beni zalımın oğlu de
Niye açılacaksın ki ne gerek var.
Seviyorum falan ya knk
Yok bea fasafiso bu işler açılma gerek yok.
Peki
hic vakit kaybetme kos hemen
Tamam 😇
Açıl tabi ne kaybedersin
😇😇
Seviyorsan açıl bnce bir lekilde onunla konuş 🤔
Ondan hiç adım gelmediyse çelişkili
Olumsuz sonuç alsan nolcak
Hiçbir şey kaldığım yerden devam edeceğim 😶
Kalpsiz 😀
😄😄
Kabul ederse mutlu olurum etmezse umrumda olmaz 😄😄