İçimdeki ses beni yanına götürdü buluştuk ben biraz kasıldım sonuçta ilk buluşmamız tamam tlfnda nette konuştuk fakat yüzyüze insan çekiniyor dedim ama okadar rahat ve beni güldürebilen bir insandı ki sonradan bende rahat oldum beni nasıl buldun sorusuna cevap veremedim gözlerine bakamadım ama elektirik oldu kabul ayrıldık ve teşşekkür mesajı attım 2 gün oldu ben yazmadan sanki yazıcak havası yok gibi acaba hoşlanmadımı diyorum bende onasordum sen benim hakkımda ne düşündün diye buna daha erkekn cevabını verdi ben ise sabırsız bir insanım ve kafamdaki aca begenmedimi acaba elektirik almadımı sorularıyla dolu sizlerden cevap bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yıltesekkur mesaji nedir arkadas :| Ne dedin? Iyki tam vaktinde geldin mi dedin? Bakkal mi bu arkadas. Bi beceremiyosunuz lan iliskileri :|
Elektrigi yakaladin mi hemen bir yukseltici transformatoru baglayacan devreye. Tesekkur atacagina yakin zamanda isin var mi yaz en azindan bir daha gorusmek isteyip, istemedigini ogren. Kafan rahat olur. Zaten hoslanmamissa bir kutu albeni alabilecek bahane uretir :) Kaldi ki surekli arasiliyorsa bulusmadan sonra bu arayislar kesildiyse degneyi hazirlamak lazim hocam. Sadece sen degil bu kizlarda genel olarak var bu huy. Net olamiyosunuz. Bak bu tavrini surdurursen yarin oburgun elemanin bir boslugunda yeniden gorusmeye kalkarsin yeniden umutlanirsin. Yapmayin etmeyin. Biseyi kesinlestirmeye calisin, kesinlesmiyorsa uzerinde durmayin ki, herkes kafasi takilmadan isine, gucune, normal hayatina devam etsin. Ekonomi canlansin :D Haydi hayirlisler.01 Yorumla
Soran+1 yılsonuçta ilk tanıştığım biri ve hesabı ödedi hakkı geçti teşşekkür etmiyimde ne yapıyım pardon ve zaten öğrendim merak etme sennn teşşekkür ederk onuda öğrendim ve tamam ddi zatn
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılDediği gibi çekiniyor olabilir. Bence ona mesaj atmaya devam et. Reddedilirsen dünyanın sonu gelmiş gibi hissedersin doğru ama bu gelir geçer (tecrübe konuşuyor). Eğer acabalarla yaşarsa bu senin için daha acı vericidir. Acele etmen senin fıtratında vardır. Çünkü zaman kaybına uğramak istemezsin (mesela ben de ne zaman kaybetmek ne de zaman kaybettirmek isterim). Sen hislerini belli et. O ne düşünürse düşünsün. En azından bu konuda az da olsa bencil olmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın atıyorum fakat bu seferde sıkmak istmiyrum konuştuğumuza belli ettim ve doğru dürüst konuşamıyoruzdedim oda müsait oldukça yazdığınısöyledi ben yazıorum daha nasıl belli edebilirimkii
+1 yılYa şimdi bunun için bir çok seçenek sıralanabilir. senden pek hoşlanmadı. senin ondan hoşlanmadığını düşündüğü için soğuk davranıyor. acaba olur mu bu kızla deyip ertelemeye alıyor yani atılgan olmak istemiyo bu konuda. mantıklı bir çözüm bulmaya çalışıyordur vs.vs. derim ama bence senden pek hoşlanmadı gibi ne bileyim mesela ben benimkiyle bile ilk kamerada konuştum yüz yüze de değil baya etkilenmişti ki sürekli yazıyodu iltifat ediyodu vs. daha sonra ki ilk buluşmamızda ben güler yüzlü değildim mesela somurtkandım vs. o gün benden hoşlanmadığını ne bileyim elektrik alamadığını zannetmiştim demişti ama yine de aramızda bir sorun yaratmadı çünkü o da benden hoşlanıyodu öyle işte. gerçekten hoşlansa hiç olmazsa mesaj felan atar öyle sen mesaj atınca öyle erken muhabbeti olmazdı :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbenımde aynı dediğin gibi bir çok secenek var kafamda o yüzden beklemeyi akışına ırakmayı düşünüyorum fikirlerin için çk teşeşkkür ettim :) o erken mhbtide o bana karşımdayken 2 defa sordu ne düşünüosun benim hakkımda diye ben kitlendim söylüyemedim bende eve gelince sen söyle bakıyım die sordum erken dedi ama senle takılmayı sevdim dedi
- +1 yıl
aynen öyle hemen olumsuz düşünüp canını sıkma ;) zaten olmazsa da başlamadan bitmiş olur işte o açıdan düşün :)
Nasıl bir kişiliği var elbette bilmiyoruz tahmini yorumlar yapıyoruz başta onu söyleyeyim.Ama sanki hoşlanmamış gibi..yani erkekler mutlaka belli eder çekinmezler hoşlandıklarını belli etmekten.Eğer mesajlarda samimi davranmıyorsa konu açmıyorsa ve tekrar gorusmek ıstemezse hoşlanmamış olabilir.Ama zamana bırak daha ilk görüşmeden hoşlanacak değil ya belki birlikte yaşayacağınız daha cok anınız vardır :)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
19Cevap
+1 yılBeğenseydi mesaj atardı.Hoşuna gitmeyen birşeyler olmuş ki eski ilgisini yitirmiş.Beğenmediği özelliklerin dış görünüşün, ilk tanıdığın insana karşı sergilediğin yanlış tavırlar, aradığını sende bulamaması ve başka sebepler olabilir.Hoşlanmadıysa bundan sonraki muhabbetleriniz giderek azalacak ve davranışlarına da yansıyacaktır.Bir zaman sonra ağzındaki baklayı da çıkarır zaten.
Umarım gönlünce olur.(tabi hayırlısıysa)11 Yorumla
Soran+1 yılteşşekkürler haklsın
+1 yılsen gözlerine bakamamışsın ya o da sana inat o cevabı wermiş
16 Yorumla
Soran+1 yılama çok derin bakıodu ve utandığımdan bakamadım ki ben
- +1 yıl
ewt sen utanmışsın ama o başka bir anlam çıkarmıs
Soran+1 yılpeki ne yapmalıyım sizce ben deneme altına aldım bgn ben yazdım napıyosun die v.S yani ilgilendiğimi belli edriyroum eger ben yazmayı bıraktığımda bırakırsa demekki etkilnmemiş diye anlm çıkarcam
- +1 yıl
yani doğru tespit sen yazınca cevap veriyorsa sadece cevaplama derdinde sen yazmayıp o yazarsa bişeyler yapma cabasındadır yani aranızı yapma tanışma cabasındadr
Soran+1 yılhaklısın çok teşşekkür ederim dediğin gibi ben yazmadan yazarsa yazar yazmazsa yoluna bakar :)
- +1 yıl
aynen öyle:) rica ederim
Aynısı benim başıma geldi... Yazmıyorsak, konu açmıyorsak ve eskisi gibi sohbet havasına girmiyorsak üzerimize gelmeyin. Gerçekten bir şey hissedememişizdir. Bu şekilde üzerime gelen kıza en sonunda benden ne istiyorsun dedim. Daha kötü oldu. Yapmayın! Anlayışlı olun...
01 Yorumla
Soran+1 yılüzerine gitmiyorum fakat bana ne hoşlandığını ne hoşlanmadığını belli etmedi zaten bellietsee yazmm üstüne gitmem ki zaten gitmiyorum yazdığım cevap almadığım şeyler oluyo ve yazdı ve ben yazmasam yazıcağın yok gibisinden konuşmamız oldu
netteki erkekler genelde evli umdugu bisey vardi seks gibi onu alamyacgini anlmistir uzak durmustur
sevgilimde nette bes kizla bulusmus gir girina belki veren olmustur yapmadim dedi ama inanmdim05 Yorumla
Soran+1 yıluzak durmuyo aslında konuşmaya başladı fakat benden hoşlanıp hoşlanmadığını belli eden bir ip ucu yok
Soran+1 yılhaklısın ama bu seferde benmde hoşlanmadığımı sanarsa ikikez bana ne düşündün nasıl buldun benıı dedi vee ben cevap veremedim heycanımdan yanlış anlaarsa beni
Soran+1 yılyanımdayken sordu ve cevap veremedım ama belli ettim buna inannıyorum eve geldiğimde ben sorduğııumda ise daha erken ama sana takılmayı sevdim dedi
+1 yılsen 1 hafta mesaj atma 1 hafta mesaj atmıyacaktır bazı tipler böyle.
Onun seni begenip begenmemesini boşver acaba sen böyle ilgisiz biri ile ne kadar devam edebilirsin bunu düşün01 Yorumla
Soran+1 yılhayır atıo yazdı fakat ben benm hakkımda net ne düşündüğünün anlamadım
pek etklenmemş ya da senn kadar etkide kalmamış tatlım yoksa arar sorardı ya da görşmeden snra braberliğinizin bir adı konurdu erken deyp ertelyosa uğraşma bnce
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha ilk ama ve şöyle örnek verio daha ilk buluşmadan çıkalıpedelim diyen arkadaşlrımı görüyorum fazla sağlıklı ilişkileri olmuyo dedi hani bana ne olumlu ne olmusuz konuştu anlıcağın bu arada teşşkkürler :)
çok sıktı bee valla bak
acaba hoşlandı mı acaba gördü mü
acaba arzuladı mı
dininiz imanınız aşk meşk
hiç ders düşünen bir gençlik yok
hayatı düşünen gençlik yok
akıl fikir aşk .
vay anasını be17 Yorumla
Soran+1 yılders dönemim bitti benim o konuda hem fikiriz aa sonuçta böyle Bir site var ve hekes istediği soruyu sormakta özgür ;)
Soran+1 yılemin ol bize sükredersiniz ALLAH BAĞIŞLASIN çünki bu nesilin iyi hallleri teknoloji bukadar ilerledikçe kızınızn farklı olmasını beklemeyın siz bile burdaysanız ;)
Soran+1 yılserbestim tabikidee farklıdır inanırımm sizin kızınızda farklı olurr umarım ;)
Soran+1 yılamin inş :)
Cnm benimde ilk bulusmamiz oleydi :)amaa yarim.saaat sonraaa tekrar goruselim dedi ve gorustuk. Amaa simdi ayrldk o ayri bir meseleee
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım aama hani hoşlanıp hoşlanmadığını anlasam en azından içim rahat etcek
+1 yılbeğenseydi hemen yeniden buluşmak isterdi. acı ama gerçek bu...
01 Yorumla
Soran+1 yılben öğrenmek için Bir zarf attım ve tamam dedi bidakine artık dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeğenseydı erken cevabını vermezdı sana tavsıyem bır ınsana bu kadar kolay bağlanma onun ne dusunduklerını bu kadar kafana takma olursa olur olmazsa olmaz dıyebılmelısın bazen onu dedığın an zaten mutlu oluyosun
24 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın fakat ilk başta ban iki kere soran oydu ve ben cevap veremedim
Cevap sahibi+1 yılbelkide senın duşunduklerının aynısını o düşünüuyordur beni beğenmediği için mesaj atmıyo die bence mesaj atmalısın yoksa boyle düşünerek daha kötü olursun mesaj at hayırsız napıosun dıe :D
Soran+1 yıltamam teşşkkürler içimi rahatlattınız :)
Cevap sahibi+1 yılaynı dediğim gibi yap ınsallah istediğin olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş yere kendine sıkıntı yapma, sende ilgilenmiyormuş gibi yap veya o samimiyteiniz varsa açık açık sor diycem ama bu da ters teper :)
21 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum ama bu sefer oda hoşlanmadım sanarsa
+1 yılZamana bırak yersiz ve gereksiz endişelerin var hoşlanmasa inan yanında rahat olamazdı gülmezdi bile sorunun cevabını zamanda saklı.
01 Yorumla
Soran+1 yılrahat olmazdı diosun ben hep böyle rahatımdır dioo peki bu nasıl olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanmamış diyenlere pek aldırış etme bence benim şuan ki sevgilimde aynen böyleydi hala da ben mesaj atmasam zar zor atar öyle çok mesaj atmayı sevmez belki huyu budur hiç belli edemez duygularını bilemezsin biraz bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılama siz şuan sevgilisiniz huyunu suyunu biliyosun o benı öyle bir çelişkide bıraktıki hoşlandıysa bile anlamıcak durumdayım yani
Cevap sahibi+1 yılilk buluştuğumuzda bende öyle demiştim beğenmedi demiştim meğerse beğenmiş
Bazı erkek mesaj atmayı sevmez.Arayarak olacak iş,bi ara sor tekrar buluşalım de gerisi anlaşılır.
01 Yorumla
Soran+1 yılben mı arayım yanıı?
+1 yılYerinde olsam baslamadan bitirirdim. Bir kiz ilgi ister. O seni bevenmemis ilgide gostermez ugrasir durursun
01 Yorumla
Soran+1 yılbana sordu ve cevap almadığı için belki benim hoşlanmadığımı düşünüyorsaaa
+1 yılbazı insanlar hevesleri geçene kadardır seni görünce merakı hevesi gitmiştir ondan
Açık açık sor ne olacak hoşlanmasın ne olmuş ki.00 Yorumla
+1 yılhoşlanmamış gibi erken demesinden belli hoşlanan biri bunu demez en azından şöylesin böylesin falan der bişey..
02 Yorumla
Soran+1 yılfakat o bana 2 kere söyledi ve benn hiç biyi diyemedim heycandan ve karşısındaa başka Bir insan oldum :)
- +1 yıl
hayırlısı neyse o olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabırsız değil de merak içindesin sanırım. Bir iki gün daha bekle, ikinci görüşmeyi ist iyorsa araması lazım bence
07 Yorumla
Soran+1 yılfakat ilk buluşmayı o teklif etti şimdi sence benden mi beklerr sonuçta başlangıçlardayız daha
Cevap sahibi+1 yılOlabilir belki. Ama erkeklerin çoğu aktif taraf olmayı tercih eder. İlk görüşmeden sonra aranızda ne konuşma geçti bilmiyorum ama kararlıysa ikinci görüşmeye nasıl baktığını sorması lazım diye düşünüyorum. En azından Bir selam sabah hal hatır sorabilirdi. En son ihtimal şunu yap; tanışmamızla ilgili fikrimi tam netleştiremedim, eğer düşünüyorsan tekrar görüşme fikrine nasıl bakıyorsun filan de. İstiyorsa davet eder. Net cevap vermezse çok ilgilenme derim
Soran+1 yılben zaten teşşekkür edip eger bidahabuluşursak kahveler benden gibisinden Bir konuşma yaptım öğrenmek için osa tamam bidakine dedi şimdi benim davet etmem gerekmez mi sizce
Cevap sahibi+1 yılAnladım. aracı ortak tanıdıklarınız olsa onlar yardım ederdi iletişime. Bu durumda ya o ya sen adım atmanız lazım. Ben olsam görüşmek istiyorsam en azından mesaj atardım arkadaşını bilemicem ne düşünüyor.
Soran+1 yılhaklsın ama sonuçta ben bayanım abes kaçmazmı ilk buluşalımıda o dedi ikinciyide benden beklermi yanii
Cevap sahibi+1 yılBeklemez bence de arar
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim bir gelişme oldu mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çok neremi beğendin diye mesaj at. Cevaptan detaylı analiz yapabilirsin. Gözlerin vb. ise hoşlanmış, dudakların vb. yatmak istiyo ;)
00 Yorumla
+1 yılFazla sürmez yatmanız, bu strateji her zaman işe yarar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle ondan bir hayır bekleme Hayır başıma geldiği için biliyorum Görüşünce her şey bitiyor
00 Yorumlahoşlanmamış senden önündeki maçlara bak :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D nerden anladın bunu peki
Soran+1 yılher erkek aynı olmuyo kı canım belki bu da ağırdan satıo sözdee gerçi bilmioki o adım atmazsa benim adım atmıcağımı
Gizli Üye(36-45)+1 yılO teşekkür mesajını atmasaydın..
03 Yorumla- +1 yıl
eyiydi..
Soran+1 yıliçimden geleni yaptımsonuçta ilk kez oturduk ve heabı ödeyen o nezaketen de olsa şart Bir teşkkürr
Cevap sahibi+1 yılBence fazla gelir teşekkür sen onunla buluşmuşsun o sana teşekkür etmeli bir erkek olarak.. sonra sen..
Alsaydı yazardı canım
00 Yorumla
+1 yılBeğenseydi hemen mesaj atardı
06 Yorumla
Soran+1 yılhe yani burdan mı anlıyosun begenmediğini her ekek bir değil ki iyide
- +1 yıl
Ciddiyim kesdinlikle arardı
Soran+1 yılkafamı karıştırıosun ben yazdım oda döndü sonuçta ve takrar buluşcgmız konuşuldu ne fark edioo kii peki
- +1 yıl
Hoşlanan erkek hep arar sorar. Elinden kaçırmak istemez. Seni çantada keklik gibi görüyor
Soran+1 yıldaha 1 hafta olmadı ne cantası ne kekliği zaten kendiside söyledi fırsat buldukça yazıyorum die
- +1 yıl
:))
kaçan kovalanır stratejisi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılkaçsın kaçsında en azından Bir adım atsın ben anlıyım sonra kaçsın ben çözemedim i
ağırdan alıyo o atsın mesajı :D
01 Yorumla
Soran+1 yılatıo zaten fakat ben hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamadım ki
Olabilir...;
30 Yorumlaİleriki gunlerde belli olur
00 YorumlaHoşlanmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılneye dayanark anladın peki ?
kedi dir o kedi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılyok artık yaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz kasildiysan bise olmaz