Hiçbir kız onu beğenip istemez mi?Bu adam yalnız mı ölür.
Cevabın nedir?
Senide birisi beğenir bir gün. Ama onu sen beğenirmisin onu bilemem.Al sana şiirle anlatalım :)
Hepimizin yalnızlıkları vardır,
Bir de hepimizin yalnız bıraktıkları.
Yıllar geçse de numarasını ezbere bildiklerimiz vardır,
Bir de yanımızda olmasına rağmen adını unuttuklarımız.
Bizi görsün diye uğraştıklarımız vardır,
Bir de en büyük çığlıklarını bile duymadıklarımız.
Aşkımıza karşılık vermeyenleri kötüleriz hep,
Ama aynısını aslında kendimiz de yaparız.
Düşünmeyiz...
Birileri bizim için ağlarken hiç umursamadan gururu,
Biz onu görmezden gelir, hep bizi sevmeyene gideriz.
Neden? Neden bizi sevene karşılık vermek yerine,
Hep imkansız olanı tercih ederiz?
Bilmiyorum.
Bilmek isterdim.
Neden bunca şeye rağmen,
Hala bu yaşların senin için aktığını,
Anlayabilmek isterdim.
Duymak isterdim sesini,
Beni sevmediğini söylesen bile,
Yine de her şeyin düzeleceğine inanmak isterdim.
Biliyorum düzelmez,
Zaten umudumu kaybedeli çok oldu.
Dünyam dönmeyi bıraktı,
Mevsiminden önce açan tüm çiçekler soldu.
Savaşı kaybettim anladın mı?
Oysa kalbim tekrar atmak için can atıyordu.
Küçük bir kız vardı içimde mutluluğu bekleyen,
Uçuruma doğru koştu, koştu, koştu…
Düştü.
Öldü.
Gitti içimden. :))))02 Yorumla- +1 yıl
ben hep yalnızdım hiçbir savaşı kazanmadım ki
En İyi Cevaplar
+1 yılHocam geçen hafta 2 insanevladı gördüm lavuğun suratı sivilce tektük kılları var yüzünde rahat 150 kilo boyu ortalama yanında manitası vardı kız yastık gibi kafasını koyuyordu ona :D + aynı gün içerisinde bir çift daha gördüm lavuk 1,25 ve kilolu :D yanında yine gözlüklü sevimli denecek kadar güzel bir kız yani şansla değil bu olay
1 hoşlandığın kızın profili önemli
2 kendine güvenin
gerisi boş fırçala coş03 Yorumla- +1 yıl
hocam o kadar geniş prospektüs de kızları denedim ama biri bile beğenmedi.
e 29 yaşta bu kadar redden sonra pek özgüven kalmıyor - +1 yıl
çirkinden başla kank olmazsa yabancılara yönel abazalıktan 3 dil bilen tanıdıklarım var
- +1 yıl
yabancının bol olduğu bir yerde yaşıyorum ama o konuda da hiç şansım yok burada fit erkekler çok hep onları beğeniyorlar.
Kilo ver dicemde kesin sende veremeyenlerdensindir deme. Zaten bu kiloyu kimse veremiyor... 2 gün aç kalıyorsunuz tartılıyorsunuz kilo vermemişsiniz diye 3. gün hayvan gibi yemeğe gömülüyorsunuz. Sonra vay efendim ben kilo veremiyorum. Biraz daha uğraşın lütfen ya. Böyle konuşuyorum diye beni cılız birşey sanma 15 kilo fazlam var güde 2 saat hayvan gibi spor yapıyorum öyle her istediğimi yemiyorum irademe sahip çıkıyorum. Ama bunları 2 gün yapıp bırakmıyorum 1 hafta oldu istediğim kiloya varana kadar da yapıcam. Aslında çaresi olduğu halde böyle çaresizce yaşayanları gördükçe sinir oluyorum k. bakma. Kilolarını ver. Pollyanacılığa lüzum yok hiçbir kız fit bakımlı bir erkek varken şişmana bakmaz aynısı erkekler içinde geçerli
05 Yorumla- +1 yıl
ben 7 kg verebildim ama fazlam o kadar çok ki diyet olayına artık gücüm yetmiyor.
- +1 yıl
bende hareketimi artıdım haftada 2-3 kez işe yürüyerek gelip gittim falan 7 kg verdim ama arkadaş diyete dayanılmıyor fazla.
- +1 yıl
bel rahatsızlığım var koşamıyorum işe yürüyerke gidip gelmeye çalışıyorum .
+1 yılŞişmanlığın pekte bir etkisi yokki . Daha önce karakterini sevdiğim ama görünümüne pekte önem vermediğim flörtlerim oldu . Yeri geldi kendi kararlarıyla beraber birbirimize destek olup kilo vermesini sağladım falan . Ama işte herşey görünümle olmuyor anlaşamayınca olmuyor :)
07 Yorumla- +1 yıl
iyi de benim kişiliğimi falan kimse merak edip bir şans vereyim demiyor. arkadaşız deyip defediyor.
- +1 yıl
Demek ki kendilerine göre belirledikleri kriterler var . Çoğumuz görünümü ön planda tutuyor belkide onlarda o kategori içerisindedirler
- +1 yıl
valla ben görünüme değer vermem diyenleri de gördük.
sallamadı hiçbiri arkadaşız dedi geçti.
ötesi olmamzış - +1 yıl
demek ki dedikleriyle kendileri bir değilmiş . takıntı yapmana değmez , böyle tip meraklısı veya yalancı insanlar olcagına hiç olmasın daha iyi olmaz mı ?
- +1 yıl
ama hiçkimse olmuyor biliyormusun.
yaşıtlarımın hepsi sevgilileriyle geziyorlar bense sap. - +1 yıl
Ne desem boş şuan aslında , sen daha iyi bilmelisin ne yapacağını
- +1 yıl
bilsem böyle olmazdım bilmiyorum çok yıkık durumdayım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
20Cevap
1-) Artık kişiliğe sempatiye görüşlere ve kültüre dış görünüşten fazla önem verilen bir dönemdeyiz.
2-) Şişman damgasını böyle yapıştırmadan önce bu durumu yenmek için uğraş göstermelisin. Senin kendine saygın olsun ki başkaları da sana saygı göstersin. Bu durumu yenmeye çalış böyle kolay damgalama kendini rica ediyorum08 Yorumla- +1 yıl
1- değiliz. tipinin beğenmediği bir erkeği tanımak istemiyor kızlar.
2- kolay damgalamıyorum çünkü kilo veremiyorum eldeki malzeme bu - +1 yıl
bir sıkıntım yok. Domuz gibiyim hormonal drum da normal.ama şişmanım.bünyem böyle.
gel de sen genelleme yapma kaç kişi seni kimse beğenmez ailesiyle tanıştırmaya utanır dedi biliyormusun. - +1 yıl
söylerim istersen fotomu da gönderirim özelden ama gece korkma olur mu.
- +1 yıl
mesaj atamıyorum arkadaş olarak kabul etmen lazm
valla benım dusuncem bence karakterıde onemlı ıllakı bırını bulur sevıcek ınsanı ama sole bı durum var arkadasım vardı o anlatıı
baya sısmandı eve kız attılar sısman dıye vermemıs yanı nasl becerecen be demıs hatta . adam sonra yaglarını aldırdı spor yaptı sımdı uflesen ucar tanıyamazsın . ya kılo zaten ıyı degıl spor yap kıckboks onerırım =)03 Yorumla- +1 yıl
yaw kardeşim bunu yapmak buraya yazmak kadar basit birşey olsaydı şu an spor salonunda terliyor yarın dakate upton gibi birinin üstünde zıplıyor olurdum.
- +1 yıl
kardeş hayırlı madalyaların olsun allah daha çok versin de senin beni anlama ihtimali yok.
Eğerki dış görünüşün insan iradesi dışında gerçekleştiğine inanıyorsa, yani Allah c.c tarafından öyle uygun görülüp yaratıldığına inanıyorsa şişman ya da zayıf hiç fark etmez diye düşünür.
Yani yargılamaz.10 Yorumla
+1 yılÖn yargılardan dolayı yalnız kalır insanoğlu. Güzellik, çirkinlik, yakışıklılık kavramları yüzünden herşey. Benim sevgilim vardı. Kendini hiç beğenmezdi. Yakışıklı da değildi. Ama çok yakın davranırdı. İnan bana senin de karşına doğru birisi çıkacak. Emin ol.
02 Yorumla- +1 yıl
iyi de ne zaman.
yaş 29 oldu yalnızlıktan patlıyorum artık. - +1 yıl
Bunun cevabı bende değil. Belki de böylesi iyidir.
+1 yılbı ınsanı bunun ıcın yargılayacak olanlara dıyecek laf bulamıyorum. ask sevgı gorunusle devam etmez ınan bana. bı ınsanın ıcıne asık olursun onun davranıslarını seversın. dıs gorunus sadece bı sure ıcın onemlı olur bence.
03 Yorumla- +1 yıl
ama kimse işte benim huyumu suyumu kişiliğimi görmek için bana yaklaşmıyor.
- +1 yıl
seni bu sekılde yargılayıp uzaklasanlarda derman arama zaten. bu kadar problem yapıyorsan çabalamalısın. azimle herşey olur. bu demek degildirki hiç birşey yeme sadece spor yap. sadece metabolızmayı hızlandıran yemeklerı fazla tuketmeye calıs. canın bırsey ıstedıgınde suya ve bunlara yonel. git yavas yavas spouna basla. bunu alıskanlık yapıp sureklılıge cevırrısen bundan da kurtulmuş olursun ve saglıklı bır bırey olursun. unutma bişeyin devamı varsa sürekliliği varsa sonuç alırsın.
- +1 yıl
olmuyor ya bir noktadan sonra dayanamıyor insan diyet muhabbetine.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir laf vardır bilirmisin bilmem ama şöyle der, kör paklanın kör alıcısı olurmuş o hesap bence insan isterse aradığını bulur ha yalınız mı kalır demissin benim bir arkadasim var kilolu hemde baya baya kilolu bir kiz arkadasi var gorme ki gitsin bir icim su :) hatta adama capkinliga gidelim der bizim arkadaslar oda benim duzenli bir seks hayatim var lan gidin surdan falan yapar şrfsz :D neyse demem o ki bu isler tipten cok guvene bakar hadi bakalim kenedene guven gerisini merak etme sen :D
08 Yorumla- +1 yıl
canım benim yaşım 29 ama değil bir alıcı talipli bile hatta bakan biri bile karşıma çıkmış değil.
Cevap sahibi+1 yılKuzum illaki olur daha ilerde sende kendine bak biraz kilo vermek icin biraz caba sarfet bak faydasını gorursun
- +1 yıl
ben kendime bakıyorum da kilo veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılKuzum kısmet ya bu isler birazds hı
- +1 yıl
ya kader kısmet demek mantıksız. ben yalnızlıktan ölürkene
Cevap sahibi+1 yılOyle deme de annene soyle sana kız buluverir hemencik ha :D
- +1 yıl
ianırmısın.
o da bulamadı.
Cevap sahibi+1 yılYok artık sana baglama buyusu mu yapmıslar tobe yarabbim
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla geçenlerde instagramda bir profil gordum ve hayretler içine dustum. Bebek,fistik gibi kizin yaninda bayagi iri yari sisko bir adam vardi ve epey sarmas dolaslardi tamam adam hafif karizmatikti ama eey kiloluydu kizda 0 beden ve gerçekten mannken gibiydi sonra ikisininde profillere iyice baktim ve cocukgun ODTU mezunu oldugunu gordum :) Yani zeka onemli :D
011 Yorumla- +1 yıl
ben o kadar zeki dğeilim. karizmatik hiç değilim. benim ortalama bir işim var sadece düzgün bir insansım.
Cevap sahibi+1 yılo zaman kendin gibi birine yanas, beklentilerini çok yuksek tutma :)
- +1 yıl
hiç gidip jessica albaya teklif etmedim. inan kendi seviyemdekilerin bile 1-2 düzey altına indim hiç çok güzel aramadım. normale hatta çirkine bile gittim.
ama olmadı.
Cevap sahibi+1 yılkezbanlarla ugrasma bosveer. bence sen kizlara arkadas olarak yanas, iyi bir arkadaslik sonrasinda seni dis gorunusune gore degerlendirmezler kanimca :)
- +1 yıl
yok o zamanda biz arkadaştan öteye geçemeyiz ötesi olmaz diyorlar.
ki yazıldığım kızlar da arkadaş olalım arkadaş kalalım nanesini hep öne sürüyorlar.
arkadaş kelimesinden tiksinir oldum.
Cevap sahibi+1 yılhersey kader kismet :)
- +1 yıl
ya var ya
bu laf bana defol git başımdan seninle mi uğraşacağım anlamına geliyor.
Cevap sahibi+1 yılne diyeyim kardesim merhamet mi duyayim biraz oz guvenli ol, sen pasif birisin anladigi kadariyla, ukala ol :d
- +1 yıl
neyime güvenerek olayım değerli kardeşim.
Cevap sahibi+1 yılkendini gelistirmeye bak bol bol oku bilgilen kulturlu ol oyle oturdugun yerden siskoyum ve tipsizim hiç bir kiz bana bakmaz deme
- +1 yıl
bilgili ve kültürlü bir insanım oturup kalkmayı bilirim beyefendi biriyim muhabbetim de iyidir de.
ben bunların şu güne kadar bir artısını görmedim.
Kendinle barışık olmalısın, kusurlarınla dalga geçmelisin ki kimsenin seni ezmesine izin vermemiş olursun. Kızlarla arkadaşlık eden ne kilolu kişiler var bir bilsen. Girişken ve kendinle barışık olmak. Motton bu olursa sorun olmaz dostum.
09 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum seninle kmse birlikte olmak istemez diyen bissürü insan var.
- +1 yıl
beni kimse beğenmedikçe ben kendim hakkımda ne düşünsem boş.
- +1 yıl
denedim zayıflayamadım. olmyor.
- +1 yıl
7 kg verdim ama benim fazlam 50 kg. hak verirsin ki dayanma gücü diye bişiy var.
- +1 yıl
1 ayda yaklaşık 5 kilo verebilirsin ki bu da hedefine ulaşmak için 10 ay eder. Sence hayatında köklü bir değişiklik yapmak için çok mu fazla bir zaman. Kaldı ki ben 96 kilodan 78 kiloya 3 ayda spor ve hafif bir diyetle düştüm. Aç kalman ya da sevdiğin yiyeceklerden uzak durman da gerekmez. Arada bir kendini şımartman seni sıkmayacaktır.
- +1 yıl
iyi de ben diyet temposuna dayanamıyorum 7 kg'yi 2 haftada verdim de devam edemedim.
+1 yılHiç alakası yok.(aramızda kalsın çok tipsiz tanıdıklarım var fıstık gibi kız ayarlıyorlar. Ağızları iyi çalışıyor ve kadınlara nasıl davranılacağını biliyorlar)
210 Yorumla- +1 yıl
29 yaşına kadar bir sevgilisi bile olmamış birinde ne çene vardır ne de kızlara karşı tecrübe.
- +1 yıl
Ya biraz girişimci ol erkeksin sen. Ne oyle utangaç utangaç
- +1 yıl
yoo utangaç değilim. hoşlandım mı atak yaparım da.
bir cevap alamadım hep defedildim. - +1 yıl
Yanlış kişiler yanlış teklifler
- +1 yıl
denediklerimin hepsi de mi yalnıştı. 10 numara kızdan ronaldinho gibisine kapalısından kaşarına her yol denendi.
olmadı. - +1 yıl
Şu üslubuna bakar mısın.ben de reddederdim.muhtemelen 2saat tanıdığın kişilere ettinn.
- +1 yıl
Hacı en iyisi git bir kalıb sabun al 3 saatte bir banyoya gir :D sağlam taktik
- +1 yıl
kusura bakma yaşadıklarım beni biraz sinirli yaptı ama örnek açıklayacı olsun diye böyle yazdım
en uç noktadki kızları bile demedim. - +1 yıl
Anladım, Allah gönlüne göre versin:)
- +1 yıl
vermiyorç
Sisman bir erkegi sisman bir kadin isteyebilir. He ayrica bu kadar umutsizce o sisman erkek , artik bir suru yontem cikti iradesini tutup kilo verebilir .
04 Yorumla- +1 yıl
inan o iş kolayca yapılıyor olsaydı elimde olsaydı yapardım ama OLMUYOR.
- +1 yıl
valla bana denen şu seninle kimse birlikte olmak istemez ailesiyle tanıştırmaya utanır
+1 yılbüyük konusmiyim ama ben istemem.. kimse istemez demek degil tabi bu mutlaka cikar karsina kiloyu hos bulan bayanlar.. Neden kilo vermeyi denemiyosun madem bukadar takiyosun bu konuya?
03 Yorumla- +1 yıl
veremiyorum.
- +1 yıl
cok detaylari bilmiyorum ama bahane bence yeterince istersen herseyi yapabilirsin.. zor olur tabi ama karsiliginda kazanacaklarini düsün
- +1 yıl
omuyo olsa yapardım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çok zayıfım. Şişman olursun beğenmezler zayıf olursun beğenmezler çok kısa çok uzun çok esmer çok sarışın ohoooooo. Artık kilomu kafaya takmıyorum çünkü insanlara bir şey beğendirmek gerçekten çok zor. Karşına görünüşe değil de diğer şeylere önem veren insan gibi bir insan çıkmasını umuyorum. Bunu kendim için de umuyorum...
03 Yorumla- +1 yıl
zayıfı beğenen çıkıyo mesela ben severim ama şişmanı beğenen yok.
Cevap sahibi+1 yılAşırı zayıflıktan bahsediyorum
- +1 yıl
olsun.
130 kusur kilo bir tanıdıgım var bir sürü kız arkadaşı oldu. zengin de değil işte kendi yağında kavruluyor. boyu 1.85 falandı ama. sarışın ve çirkin onu da ekliyim. zaten sarışın biri güzel olamaz.
111 Yorumla- +1 yıl
valla benim boyum da 182 kilom da 127.
- +1 yıl
la sen öyle san herkes eşiyle gezerken sap gibi kal sevgililer gününde bir başına kafa çek.
çabam çok ama sonuç yok. - +1 yıl
hertürlüsünü denedim arkadaşça da yaklaştım saldırın seferoğulları da çektim olmadı
- +1 yıl
bırakıyorum da olmuo.
- +1 yıl
bana bu tiple kimse gelmez.
- +1 yıl
gönderiyim fotomu.
kardeşim alnızfalan ölmez . sen kendini sıkıntıya sokma . sıf bu yüzdende kilo vermeye falan çalışma . spor yapacaksan kendi sağlığın için yap
01 Yorumla- +1 yıl
ölür baba ben ölecem az kaldı
+1 yılbu durum seni komplekse sokuyorsa kilo verebilirsin ama kızlar için değil özgüvenin için.. seni seven herşeyinle sever cok sorun olacağını sanmıyorum
08 Yorumla- +1 yıl
veremiyorum verebilsem.
- +1 yıl
bi diyetisyenle görüştün mü
- +1 yıl
elimden zor aldılar.
- +1 yıl
tartıştın yani. baska bir tanesine gitseydin yaşla da alaksı yok düzgün bir diyetisyen yardımıyla kilo vereni gördüm belki sendede işe yarardı demek ki yeterince denemiyosun
- +1 yıl
denedim
verdim de ama sadece 7 kg
ama bende fazla 50 kg. - +1 yıl
Daha cok ugras pes etme. Tabi gercekten istiyosan
- +1 yıl
olmuyor gücüm yetmiyor hem biliyorum ki ben bu kiloyu yine alıcam.
bünye böyle - +1 yıl
Bosver o zaman abi ya seni sevecek biride bulunur elbet
Kilo vermek istiyosun ama yemek yemegi daha cok istiyosun eger o istek farki degisirse cok saglam kilo vericeksin istersen yardim ederim 3 ayda 32 kilo vererek 78 oldum
04 Yorumla- +1 yıl
ben veremiyorum babuş olmuyor 7 verdim ötesi olmadı.
- +1 yıl
yürüyüş de yapptım işe yayan gidip geldim ama olmuyo hocma bitmiyo.
+1 yılHastalıktan değil de poposunu kaldırmaya üşenmekten geldiyse o duruma, beğenmemek kızın en doğal hakkıdır. Beğenen kızlar da vardır elbet ama 90-60-90 fiziğe sahip bir kızdan beğenilmeyi beklemek pek adil olmasa gerek.
00 Yorumla
+1 yılkibar ve sempatik olursa diğerlerine 1000de basar :))
01 Yorumla- +1 yıl
hiiiç alakası yok bence.
+1 yılÇok afedersin her malın bir alıcısı vardır,takılma buna :)
015 Yorumla- +1 yıl
benim bir alıcım yok .
- +1 yıl
Önce kendine güven.Söylemesi ayıp ablam fıstık gibi hatundur,bir de sevgilisini göreceksin.Ne kişilik var ne zeka ne tip.Kilolu acayip,boyda kısa..Ama ablamı görsen deli divane aşık :D
- +1 yıl
iyi de bu kadar yenilgi aşağılanma reddedilme sonunda ben neye dayanaıp kendime güvenicem.
- +1 yıl
milletin fikirlerine bu kadar kulak asma.Güzellik bakan gözde gizli birazda.Sen burnu havada tiplere bulaşıyorsun demekki sonucu da hüsran oluyor.Hep şu güzel kız takıntınız yüzünden üzülüyorsunuz :)
- +1 yıl
madem kilondan şikayetçisin mideden kısacaksın biraz :/ Kesin çözüm ;)
- +1 yıl
ya inanırmısın kız knusunda çok ucu açık noktalara temas ettim çok şişmanından çok zayıfına baya tipsizine ortalama güzeline hepsine.
ama hiç olmadı.
kilo da veremiyorum. olmuyor - +1 yıl
Nasip kısmet işi bunlar birazda.Ona bakarsan benimde güzel olduğumu söylerler ama hala bir sevgilim olmadı :p Olmayınca olmuyor yani.
- +1 yıl
nasip nasip de
yaş geldi 29 a artık yanlızlıktan sıkıldım. - +1 yıl
Birde sen çok takılıyorsun sanırım görüntüne..Sen takılırsan başkaları da takılır.Saalveer gitsinn,beğenen böyle beğensiiin;) sevgili işi de ummadığın bir anda olur.Sıkılmakta da haklısın
- +1 yıl
ummadığım zamanda olması için dikkat çeken yakışıklı biri olmam lazım ama değilim. yolda bir kız bile yan gözle bakmıyor.
- +1 yıl
kendini nasıl hissedersen öylesindir buna hep inanmısımdır.Kendini bu kadar kötü görürsen sen,diğerlerinden ne yapmalarını bekliyosun ? Güven kendine :)
- +1 yıl
dışarıdan görünüşüm bana kendimi böyle hissettiriyor
dışarıda bir kişi yan bakmazken ben çok yakışıklıyım diye kimi aldatıcam kendimi mi. - +1 yıl
Valla çok var öyleleri ya,buluyorlarda bir sevgili :D Sende katıl o kafileye,önce kendin inanıcan ki diğerleri de inansın iyi göründüğüne.Hem hangimiz çok güzeliz ki? :p
- +1 yıl
iyi de herkes ortalama bişiyler.
muhakkak yolda bir bakan oluyordur bana bir bakan bile olmuyor - +1 yıl
yok herkesin zevki değişik.Sen kendini beğenmiyorsundur bir başkası beğenir seni ;)
+1 yılÇok da güzel bir kız bakmaz heralde ama karakter iyiyse normal bir kız çıkabilr
013 Yorumla- +1 yıl
bende orta kızlara gidiyorum da onlar da beğenmiyor.
- +1 yıl
huyun iyiyse beğenirler :)
- +1 yıl
huyum iyi de huyumu anlayabilmeleri için benimle yakın olmaları gerekir. yolda yüzüme bakan bile yok bir kere bakan kafasını para düşürmüşcesine yere eğiyor
- +1 yıl
kendine güvenmezsen zor tabiki :/
- +1 yıl
nasıl güveneyim ki. neye dayanarak. dayanak noktası ne.
- +1 yıl
böyle düşünmemek gerekiyor ben bunu yendim az da olsa. sen de denemelisin
- +1 yıl
tamam da ben şimdi nasıl diyeyim kendi kendime sen yakışıklısın seni de insanlar beğenir diye. bunun tutanağı dayanağı yok ki temelsiz bina çökmez mi.
kimse beni beğenmiyorken ben nasıl hayallerde yaşayayım. - +1 yıl
kendine güvenmelisin. unutma, allah hata yapmaz. eğer yapsa sen olmazdın. demekki sende bişey yok.kendine güven dediğim gibi
- +1 yıl
ya bende birşey yok da herşeyi geçtim yolda niye bir kız şöyle kafasını kaldırıp bakmıyor.
- +1 yıl
her kız bakmayabilir yani illa bakması mı gerek?
- +1 yıl
her kız değil..
hiçbir kız. - +1 yıl
aşırı karamsarsın bence kötü taraflardan bakmamaya çalış
- +1 yıl
iyi bir taraf yok ki bu konuda.
Neden onlar insan değil mi? Bence bunun kiloyla alakası yok. Bir az şans işi
02 Yorumla- +1 yıl
demekki bende o da yok.
valla kardes 65 kilo ve sağlam fitness vücut :) ama yine kız yok valla çevremde öyle şişman adamlar varki manitalarını görmek lazım hersey cenede özgüvende ;)
00 Yorumla
+1 yılBunun kiloyla boyla ilgili yok. Hiç etrafta bunları önemseden mutlu olan çift görmedin mi?
01 Yorumla- +1 yıl
bana böyle bir insan rast gelmedi.
etrafımdaki yorumlar da bana böyle birşey hissettirmedi. çok kişi dedi seni böyle kimse beğenmez diye.
yoo öyle birşey yok. kilolu erkekler de çekicidir dar giyinmedikleri takdirde
03 Yorumla- +1 yıl
dar giyinmem geveze sülük değilim bir ağırlığım var.
ama bir faydası yok.yaş 29 sevgili 0 - +1 yıl
bilmiyorum bence başka şeyler var.
Şişman olmakla kız ayarlamanın pek alakası yok.Ama bu kadar dert ediyorsan abi yazıflıyabilirsin yani bu kadar zor olmasa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellikte eksiği olan kızların şansı biraz daha düşük olsa da zeki olan erkek tipi ne olursa olsun istediği kadınla beraber olur.(istisnaları yok say, pi sayısını da 3 al)
01 Yorumla- +1 yıl
zeki de değğilim
ortalamayim.
+1 yılKilo tip yakisiklilik değil mühim olan sempatiklik..
01 Yorumla- +1 yıl
sempatik olduğumu söylerler ama ben olmadığımı düşünüyorum.
Şişman kızları nasıl iteliyosaniz sisman erkekleri de kizlar iteler
04 Yorumla- +1 yıl
sanırım sen şişman bir kızsın
- +1 yıl
niye benim üzeirmden şişman kızlara ajitasyon yaptın
+1 yılÇok zengin, zeki değilsen veya özel bir yeteneğin yoksa zor azizim
02 Yorumla- +1 yıl
tam anlamıyla bir orta direğim
- +1 yıl
o zaman hiç bir şansın yok bir ihtimal annenin bulduğu biriyle evlenirsen ne ala
görüntüye değil karaktere önem vereni bulman lazım :)
01 Yorumla- +1 yıl
tipimi beğenedikçe kimse karakterimle ilgilenmiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar tabikide mesela bunlar bana çok sempatik geliyor link
01 Yorumla- +1 yıl
bu şişko dğeil. ekle bni fotomu gönderiyim.
Şişman kız yok mudur vardır ee sorun nedir şişmanlara yönel sende
02 Yorumla- +1 yıl
onlar da beğenmiyor merak etme denendi.
+1 yılHacı vardır elbet seni seven biri ama birazda kilo vermeye çalış yane biz erkeklere göbek hiç yakışmıyor top gibi gözüküyor :D
01 Yorumla- +1 yıl
ben öyle sadece göbekten oluşan bir adam değilim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden kendini kısıtlıyosun şişmanım diye şişman olupta zayıflayan bir sürü insan var sen neden zayıflamayı denemiyosun
01 Yorumla- +1 yıl
denedim olmuyor.
yok kkanka ne insanlar var şişman ama sevgilisi olan :)
00 Yorumla
+1 yıllan asıl zayıf birinin hiç mi şansı olmaz , şişmanlar komik duruyor o yüzden manita yapabiliyorlar peki ya cılızlar ?
00 Yorumla
+1 yılŞişman kadınlar ne güne
21 Yorumla- +1 yıl
onlar da artık hayallerinde bir brad pitt yaşaytıyorlar.
+1 yılkursu olsada gitsen
yalnız ölmeme kursu11 Yorumla- +1 yıl
keşke olsa. bu konuda bir yardım eden de yok herkes hayırlısı deyip*ediyor.
bana göre kişilik önemli bence olur
05 Yorumla- +1 yıl
5 para etmiyor o kızların gözünde.
- +1 yıl
bakım var. araba var azçok para var azçok giyim var.
- +1 yıl
kilosu olanlarla en fazla kendini beyenmişler dalga geçiyor bunu gerçekten sıkıntı ediyorsan bence rejim yap kalori hesaplıyarak ... (her insan gayret etmeli sınav gibi düşün bunu ;) ) bide gerçekten sadice kendini popi sanan kendi ergenliğe kaptırmış ergenler kızların kilosuna bakar gerçek erkekler kişiliğe bakar canını sıkmamalısın kendini severek bu işi yaparsan başarabilirsin ;)
- +1 yıl
hertürlü kızda şansımı denedim ama reddedildim hep.
kilo mıu veremiyorum.
+1 yılözgüven herşeyi kazandırır.
11 Yorumla- +1 yıl
reddedile reddedile adamda özgüven mi kalıyor
+1 yılillaki olur ama fazla olmaz. ver kendini diyete :)
11 Yorumla- +1 yıl
olmuyor
+1 yılŞişman bir erkek istenir güzel yemek yapar <3
012 Yorumla- +1 yıl
valla beni isteyeni görmedim.
- +1 yıl
Olur be öz güvebn yerinde olsun ne şişmanlar ne hatunlar götürüyor cevremde var :)
- +1 yıl
yenilgiye uğramaktan miktir edilmekten iplenmemekten özgüven de kalmadı.
hem de yolda hiçbir kız bile bakmıyor k. - +1 yıl
Öyle düşünme bence
Hem şunı düşün kilo kalıcı bir şey değil istediğin zaman verirsin - +1 yıl
bende kalıcı aga. veremiyorum bu kadar basit.
olmuyor yani. - +1 yıl
O zaman zorlama sen busun seni böyle sevsinler :)
- +1 yıl
sevmiyorlar :S
- +1 yıl
Çok arama elbet çıkar
- +1 yıl
yaş 29 çıkanı bıraktım yan bakanı göremedim.
- +1 yıl
Hahah hayırlısı takılma bu kadar :)
- +1 yıl
sıkıldım yalnızlıktan ya.
- +1 yıl
Olur arada sonra geçer
SISMAN BI KIZDA OLDUGU GIBI UZGUNUM
00 Yorumla
+1 yılyalnız olmaz şansı olur
00 Yorumla
+1 yıldostum özgüvenin varsa tamamdır herşey
011 Yorumla- +1 yıl
artık yenilmekten o da kalmadı.
- +1 yıl
yok dostum sakın bırakma kesinlikle güven kendine
- +1 yıl
neye dayanarak.
dayanak noktası ne. - +1 yıl
içinden gelmeli bence
- +1 yıl
gelmiyor çünkü gerçekçiyim. yakışıklı dğeilim bu güne kadar hiçbir kız beni beğenmediyse muhakak bir sebep vardır.
- +1 yıl
işte sorun orda sen kızların seni begenmesi için degil kendin için kendine bakmalısın ben hiçbir kız için kılımı bile kıpırdatmadım
- +1 yıl
kendime bakıyorum iyi giyiniyorum iyi kokmaya çalışıyorum düzgün konuşuyorum eee
değişen hiçbirşey yok ki. - +1 yıl
bekleme bişeyler zamanı gelsin kendiliginden olur dostum ya gerçekten kafana takma
- +1 yıl
ya kendiliğinden olur zamanla diyorsun da. 15 yaşından tutarsan ben 15 senedir yalnızım. ve değişen hiçbirşey yok.
- +1 yıl
demek i zamanı degil kardeş
- +1 yıl
iyi de benim zamanım geçiyor son kullanma tarihim geçiyor ondan naber.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenir ister
05 Yorumla- +1 yıl
yaş 29 pek çok denemede bulundum kimse istemedi.
- +1 yıl
nasibinde birisi vardır o begenir
- +1 yıl
yok akrdeşim öyle biri.
- +1 yıl
diyet yap zayıfla o zaman
- +1 yıl
onu da beceremiyorum. elimde değil.
olmuyor
zayıflayabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
olmuyor