Sevgilimle sürekli sorun yaşıyorum yoruldum artık... :(

meraba sıkıldığınızı biliyorum bu tip sorulardan ama içimi döküp rahatlamaya ihtiyacım var çünkü artık taşıyamıyorum :( benim bi sevgilim var o 25 ben 21 yaşındayım 10 aydır tanıyoruz birbirimizi ve ilk 7 ayımız rüya gibi geçti okadar çok mutluydukki sanki gerçek değilde masalda yaşıomuş gibiydik bu 7 ayın sonunda yavaş yavaş pürüzler çıkmaya başladı birbirimizden sıkılmamıştık ama ilişkimiz baya bi monotolaşmıştı ve bunun üzerine bi süre görüşmeme kararı aldık lakin 1 ay geçmeden tekrar beraber olmaya başladık işte o güden beride tamam onun bana olan sevgisinde yine bi azalma olmadı aynı şekilde benim içimdede ona karşı bi azalma olmadı ama sürekli prpblem yaşamaya başladık mesela en ufak bişeyde surat asmalar falan filan bikaç gündür de pek konuşamıyorduk iş yerinde bazı problemler yaşıyormuş bende fazla üzerine gitmek istemedim yanlız işte arada soruodum benimle ilgili bi problem yok dimi filan diye oda için rahat olsun gibilerinden bişeyler diodu dün tam msnden konuşcakken benm internet bağlantım koptu ve inanın bana tam 2 saat onunla uğraştım haliyle konuşamadık bağlantıyı onarınca birde baktım bu gene baya bi trip atmış filan en sonundada bi süre konuşmasak daha iyi olucak sanırım demiş... bu nedir şimdi? madem konuşmak istemiyordu neden daha önce söylemedide benim net bağlantım kopunca ufacık bişeyden büyük bi sorun çıkardı? vallahi 10 aydır canımdan bezdim seviyorum sevmesem bi saiye durmazdım ki onu tanımadan öncesine kadar hiç böyle biri değildim ben.. şimdi benim ne yapmam gerekiyo ? kafam durdu sadece sabahtan beri onun için uğraştığım dakikalara yanıp ağlıorum beni biraz rahatlatırmısınız lütfen buna çok ihtiyacım var :( ne yapim ben?
Sevgilimle sürekli sorun yaşıyorum yoruldum artık... :(