Yaşı küçük 8. sınıfa giden bir kıza aşık oldum. kendimden utanıyorum kızıyorum ama düşünmedende edemiyorum

lütfen bana kızmayın yaptığımın yanlış olduğunu bende biliyorum ama aşık oldum işte elimde değil. 22 yaşımdayım bu yaşıma kadar ilk defa bir kıza ciddi anlamda aşık oldum sevdim yaşının küçük olduğunuda bilmiyordum büyük sanıyordum sonra ona açılmaya karar verdim ama biraz çekingen utangaç biriymiş ben birden karşısına çıkınca çok korktu koşarak gitti onun gittiği dersanede bir kız arkadaşımı gönderdim konuşturmaya kız bana çok sinir olmuş beni yanlış anlamış ona kötü niyetle sevgili gibi yaklaştığımı sanmış yaşı küçük olduğu için. şimdi benden nefret ediyor beni dersaneden çıktığı zaman beni gördüğü zaman bir yaratıkmışım canavarmışım gibi kaçıyor benden buda beni çok üzüyor halbuki ben yaşının küçük olduğunu bilmiyordum niyetimde kötü değildi ciddiydi elimde değildi aşık oldum sevdim işte kendimden bile utanıyorum böyle bişey yaşadığım için ama elimde değil onu düşünmeden edemiyorum ne yapmalıyım hiç bir yolu yok mu artık
Yaşı küçük 8. sınıfa giden bir kıza aşık oldum. kendimden utanıyorum kızıyorum ama düşünmedende edemiyorum