Evlilik konusunda kararsızım

29 yaşındayım. 7 ay önce biriyle tanıştım. çok iyi bir insan. ilk zamanlar ondan çok hoşlandığımı hissettim. birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk. düzgün bir karakteri var. ilişkimizin 6. ayında bana evlenme teklif etti. kabul ettim ama aklımda soru işaretleri var. ilk zamanki heyecanı duymuyorum. Kendime soruyorum bu adama aşıkmıyım diye. Değilim. Seviyormuyum ? Bilmiyorum. Ama ondan tiksinmiyorum, itici de bulmuyorum ama çok büyük bir heyecan, tutku da yok yani. Ama onu kaybedersem çok üzülürüm diye düşünüyorum. Çok ateşli bir ilişkimiz olduğumu söyleyemem ama iyi bir eş iyi bir baba olabileceğimden şüphem yok. Çok şevkatli bana karşı. KüLtürlü. Kendini Yetiştirmiş bir insan. Benden faydalanmak için yaklaşmıyor. Fakat şimdi böyle hissediyorsam evlilik evresinde ya daha uzaklaşırsam diye korkuyorum. İlk zamanlar içim kıpır kıpırdı şimdi o heyecan, kıpırtı yok ama ona verdiğim bir değer, saygı ve ilgi var. Bir de uzun zamandır da karşıma böyle ciddi düzgün biri çıkmadı karşıma. Kadın belli bir yaşa geldiyse erkeklerin amacı o kadını direk yatağa atmak oluyor. Bu amaçla insanlarla karşılaştıktan sonra böylesine düzgün birini kaymetmemem doğru bir karar diye de düşünmeden edemiyorum.Şu ara aileler tanışacak. İstemeye gelecekler ama benim içimi kurt gibi kemiren şüpheler var. Ne yapmalıyım ?
Evlilik konusunda kararsızım