Bugün sevdiğim kıza açılacağım, çok heyecanlıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba arkadaşlar,

6-7 Aylık arkadaşlık sürecinden sonra sevdiğim kızla bugun bir buluşma ayarladım.Normalde bir arkadaşı gelirdi ve tek gelmesini söyledim

Ne konuşucaz gibisinden birşeyler söyledi ve ben ısrarla söylemedim.

Önemli birşey mi dedi ve ben benim için önemli , senin için önemlimidir bilmiyorum dedim ve oda

Bana bir miktar borcu vardı ve para konusunu açtı, bu hafta vereceğim aklına kötü birşey gelmesin dedi ve ben o muhabbeti unuttuğumu belirttim. ve benim moralimi çok bozdu, para muhabbetlerini hiç sevmem ve ona hep istediğin zaman vereceğini söylemiştim,böyle düşünmesi üzdü beni acıkcası.

Dün buluşacaktık, karnı ağrıdığını söyledi ve buluşamadık.Bugün buluşacağız inşallah.

Çok heyecanlıyım arkadaşlar daha önce bir kıza hisselerimi açıklamamıştım.Kafamda birşeyler kurmadım doğaçlama gireceğim konuya.Her zamanki gibi yine kendim olacağım.

Eğer red alırsam, arkadaş olarak kalacağımızı düşünüyorum, beni kaybetmek istemeyecektir, fakat ben ona eskisi gibi davranabilecekmiyim onu bilmiyorum.

Onunla her buluştuğumuzda zaten kalbim kıpır kıpır oluyor,bugün benim için çok zor ve heyecanlı bir gün.

Acaba biraz rahatlamam için 1-2 bira içip mi gitmeliyim :)

Şans dileyin.Buluştuktan sonra olayları buradan yazacağım.

Baylar bayanlar varsa tavsiyeleriniz alabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu akşam buluşuyoruz arkadaşlar, sonucu buradan yazacağım.

Varsa son tavsiyeleriniz alabilirim :D
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar OLMADI hayırlısı olsun.

Açık açık herşeyi görüştüm.

Böyle birşeyi aklından geçirmemiş.Bende dedim nasıl geçirmedin , onu cagırdıgımda oda arkadaşıyla ilgili birşey konusacagımı sanmış.2-3 kere bana şaka mı yapıyorsun dedi.Bende gayet ciddiyim dedim.

ben hep seni arkadaşım olarak gördüm böyle birşeyi hiç aklımdan geçirmedim dedi.Senin üzülmeni istemem dedi ama böyle devam edersek sen daha çok üzülürsün dedi

Bende arkadaş olarak kalmak istediğimi belirttim,benden uzaklaşırsan...
Güncellemeler
+1 yıl
-... daha çok üzülürüm , benden kendini soğutma dedim.Zamana ihtiyacım olduğunu söyledim..Eskiden bazı kamp gibi planlarımız vardı. dedim yaz geldiğinde kampa gidecekmiyiz, dedi gideriz tabiki .Kızı evine bırakırken hala şokta oldugunu söyluyordu.Tekrar tekrar benden uzaklaşmaması gerektiğini söyledim ve yarın eskısı gıbı goruselım dedim ve ayrıldım.
Güncellemeler
+1 yıl
O günden sonra bir daha görüşmedik.Son 4 gundur attıgım mesajlara cevap vermedi.Bende bu saatten sonra artık mesaj bile atmıyacağım ne hali varsa görsün
Bugün sevdiğim kıza açılacağım, çok heyecanlıyım, tavsiyeleriniz nelerdir?