Çevremde inanilmaz derecede görüyorum ve hayret ediyorum benim bakmaya kiyamadigim kizlar gidip arabası olan tipsiz bir çocukla cikiyorlar acayip uyuz oluyorum. Yani bu kadar önemli mi arabasi olmasi ? Nedir bu arabali erkek sevdasi ya ?
Cevabın nedir?
Eger kendi arabasi olan bir kizsa, giyinip suslenip otobusle mi gezecek? Araban yoksa sevgilini surekli taksiyle mi gezdireceksin? Evine birakirim aksam deyip nasil yapcan o isi karsida filan oturuyorsa yollarda mi suruneceksin? Her tarafinda metro olan yerde yasarsin o baska ...
Bir dusun haydi sen git diye seni otobuse birakan adamla mi cikmak istersin yoksa evinin onune birakan evine girdiginden emin olan adamla mi? Hem tipi bozuk diye karakteri kotu olcak die bir sey yok belki iyi davraniyor.
Yanlis anlasilmasin tipsizle cikamam ben :) Salak salak ay karakter onemli tipi hic onemsemem naralari atamicam. hic de samimi bulmuyorum bu lakirtilari. sevgili yapiyorsun kendine kanka degil ya. tipi duzgun, karakteri duzgun, arabasi olan bir suru erkek var.
kucuk sehirde yasiyorsan, ulasim sorunu yoksa, toplu ulasim kolay rahatsa tabiki bir kiz arabali arabasiz ayirmaz. Ama kocaman ve sadece arabayla bir yerlere gidilen bir yerdeysen o zaman arabali cocukla cikacan yoksa nasil gorusceksiniz?
O bakmaya kiyamadigin kiz o makyaji kac saatte yapiyor o saci filan biliyor musun sen :) Oyle kiz toplu tasim aracina binebilir mi hic? o topuklu ayakkabilarla o saclar makyajla bozulur ayagini kirarsin.
Kokos kiz olmak icin ya kendin araban olacak ya da biri senin soforlugunu yapcak yad paran yeterse taxi :)
Milletin parasi var diye kiskanma bence... Ya da halktan bir kiz bul.310 Yorumla- +1 yıl
sizin gibiler neye laik cok iyi biliyorum :) gecelik faiş... den farkınız yok :) saygılar :D
- +1 yıl
Kiskancliktan oluyorsun di mi? Benim arabam var cok sukur. ve arabasi olmayan cocukla cikmam. Neden mi? Ben gidip evinden alip birakacagim cocugu? Istersen surekli hesabini da ben odeyeyim. Jigolo aramiyoruz erkek arkadas ariyoruz. :) Ayrica da cok terbiyesiz ve eziksin. Fais dedigin de sana terbiye vermeyen anandir.
- +1 yıl
kıskançlıkmı :)
kim olduğumu biliyormsuun ? veya nerede calıştığım hakkında bir bilgin var mı?
problem arabaysa evine kadar göndereyim arabayı yani o sorun değil ...
sorun herşey maddiyatla oluyor sanmanız sizin gibileri cook gördüm hayatımda ama tkemeyi basmayı bildim - +1 yıl
babam annem ve kardeşlerimi 13 yaşında kaybettim için soğucaksa :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Sende kendini nimetten mi sayiyosun*
- +1 yıl
hepiniz ruh hastasisiniz, ayrica da eziksiniz. Beni daha kullanabilecek erkek anasinin karnindan dogmadi... wackers benim marka takintim yok nisanlanimin arabasi benimkinden eski model arti iki haftadir arabam onda cunku onunki tamirde. Ayrica ben fakir dogmadim cok sukur de baba parasi d sevgili parasi da yemedim calistim aldim size de tavsiye ederim. siz ne kadar komplexlisiniz. araba aractir gerekli bir ihtiyac lux degil. bu arada benim gibi kizi anca ruyanda gorursun sen soran mr komplex :)
En İyi Cevaplar
Arabalı değil de... Motosikletli ( harbi motosiklet) adamlara bakıyorum,bazılarına hayran kaldığım da oluyor. Mesela şöyle birisi link yanıma çekse,bir de tatlı bir gülümseme takınsa etkilenirim,baya etkilenirim.
00 Yorumla
Valla kızlar yapışır diye araba almıyorum kaç yıldır iyi mi!
Tabi parasını borsada tutup kar elde etmeminde bu durumda hiç katkısı yok değil :D
Araba iyidir, hoştur. Ama parayı daha çok seviyorum galiba.
Bayanları da seviyorum, yanlış anlamasınlar.
Ama sırf para için gelecek bayan... Cıkk...
Ayrıca, bu ülkede araba almak delilik zaten. Dünyanın en pahalı yakıtı bizde, bakımı, trafik pulu, kaskosu, sigortası, yıllık vergisi bizde...Ha alırken "en az" arabanın %45+%18 + %8.1 (%45i'n %18 i) = %71.1 ini vergi olarak veriyoruz. Yani verginin vergisini bile vererek bir arabada devlete alıyoruz. (KDV oranının %90 ve %120 olduğu segmentleri söylemiyorum bile)
Sonuç olarak, en adisinden de olsa araba, bu ülkede lükstür kardeşim. Halkın %80-90 ı yoksulluk sınırının altında yaşıyor. Ama hemen herkesde araba var.
Şimdi araba alarak zengin mi oluyor insanlar? Arabası var diye O %10-20 lik sınıfa mı dahil oluyorlar? Yoksa araba için mi çalışmaya başlıyorlar?
Bayanlarımız, arabaları erkekleri "zengin-varlıklı" mı sayıyorlar?
Onlar varlık nedir bilmiyorlar bence.
Bu ülkede araba alıp ona yapacağın "aylık masraf" ile bankadan kredi çekip çok rahat EV alırsın EV EV.
Al evini, koy içine kiracıyı... Arabaya atma , direk eve at. ;-)10 Yorumla
Recaizade Mahmut Ekrem yazmış : link
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
32Cevap
+1 yılya allahım gidip gidip öyle kızları buluyorsunuz sonra buraya gelip neden böylesiniz siz kızlar diyorsunuz, hepimiz onlar gibi değiliz anlasanız şunu artık, yemin ederim sinir oldum.
kendi adıma söyleyeyim arabam var çok şükür olmasa da arabası olan bir erkekle takılmazdım sırf araba için o kadar karaktersiz değilim.51 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
+1 yılHalla halla :D yeni moda oldu sanirim o :D Bende cok duyuyorum erkek arkadaslarimdan. Türkiye de kizlar arabali erkek arkadas ariyorlar diyordular :S Ilginc bir psikoloji hakkatten. Sanirsam bunu yapan kizlardaki dusunce tarzi su, ben güzelim arabayi suren güzel olmasada araba da güzel yakisti bana :D Araba bahane bence, o bakmaya kiyamadigin kizlar, arabasi olani durumu iyi sanan akilli olduklarini dusunen insanlar :D Baska bir aciklamasi olamaz bunun bence :D
10 Yorumlayani araba sırf kız konusunda diil hayatta her konuda bir sartdır, yani güsel bir kızı bırak araban yoksa kuzeninde görüşmek istemez, arkadasında, çünkü kimse bu devirde zaten işi gücü trafigin arasında otobüslerde,taksilerde gidicegi yere gitmek istemez, araba bir lüks veya gösteriş diil, rahatlıktır, bunun maddiyatla falan ilgisi yok..aksam kız arkını evinden güsel bir yemek için almaya gittiginde hiç bir kız otobüs duragına yürümek istemez kanter içinde..
00 Yorumla
+1 yılsakin(derin nefess) sakin (nefes kontrol) sakinn (kendini kontrol et yavrum) SAkiinn (Aman yavrum !) BANA BU YAPILIR MIYDI LAAAAAAAAAAAAAN !
https://youtu.be/2WFhyzL_6e8?t=1m42s
diyesim geldi ya la soruyu okuyunca :D o kızların yüzüne kezzap atıcan yoksa akıllanmazlar :DD00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın dostum tepkin de. Ben öyle kızları bırak arabama bindirmeyi sohbetime dahil etmiyorum. Bugün benim kucağım da yarın başkasının kucağında onların yaptıkları modernize or.spuluk! Kim eksi verirse versin, kim ne yazarsa yazsın umurumda değil. Ben gerçekleri yazdım.
10 Yorumla
+1 yılciddi misin ? çevrendeki kızlar o halde maddiyata önem veriyor demektir. yoksa her kız arabayı sevmez. örnek a: ben. sevmem araba falan. düşünmüyorumda .
10 Yorumlaünlü türk düşünürü mustafa sandal boşuna "onun arabası var güzel mi güzel" diye diye yırtınmadı bir zamanlar göremedik o zamanlarda tehlikeyi bak ne oldu şimdi;)
00 Yorumla
+1 yılAraba fantezidir bro.
Boşaldığında ereksiyon sıkıntısı yaşadığında devreye 1'inci vites girer, sonra 2'ye takarsın falan..12 Yorumla
+1 yılSenin o dediklerin kendine önem vermeyen kızlar günümü gün edeyim de gerisini boş ver diyenlerden
arabaya koşanlar araba elden gidince onlarda arkasına bakmadan giderler. ;)00 Yorumla
+1 yılBende çok görüyorum öyle.Sanki arabasını alıcaksın nikahına.Oysa karşındakinin kişiliğine bakıcaksın.Bana göre yüzüne bakılsın,adam olsun yeter.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 :)
+1 yılDuygularıma tercüman oldun. Normalde görse oğlanı yüzüne tükürür. Ama arabası var diye peşinden gidiyo.
Kişilikli olsun yeter metrobüste kullanırık asfjhk10 Yorumla
+1 yılne arabalar gördüm üstünde insan yok ne insanlar gördüm altında araba yok.
yok yok bu böyle değildi00 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok her zaman bozuk insanlar olacak hayatımızda önemli olan bunlara hayatımızda yer vermemek.
00 Yorumlaaraba ne ki paran olduktan sonra her araba senin devletin tolu taşıma halk otobüsleride dahil :) önemli olan araba değil arabadan inerken elini tutacak biri senin için endişelenecek... gerçekten sevecekk.. sana bakınca gözleri gülümseyecek...
01 Yorumla
+1 yılşahsen benim öyle bir derdim yok gerekirse evlendikten sonra alırız arabamızı...
20 Yorumlahiç ole bı sevdam olmadı valla evımıde kendım aldım arabamıda.. kızların aclıgıda ole oluo demekkı..
10 YorumlaAdam gibi sevsin sağlam kalbi olsun sadık olsun isterse dilsiz olsun zenginlik geçicidir
10 Yorumla
+1 yılvar öyleleri evet son bulmayacakta bu durum. göz tok olmalı
10 Yorumlakişiliksiz biri olduktan sonra arabası neye yarar bende anlamıyorum arabalı erkek takıntısı olanları
00 Yorumla
+1 yılBeyinleri ucuz ucubeler işte yaşamları onları tatmin etmediği icin arayışlara giriyorlar sadece boş bir umut ...
10 YorumlaAraba aldıktan sonra aramalar 3 katına çıkmıştı. Hey gidi hey
00 YorumlaAraba Sevdası, Recaizade Mahmud Ekrem'in yazdığı ilk realist Türk romanıdır.
00 Yorumlaönemli tabi. ben kız olsam ben de arabalı erkeğe giderdim. otobüslerde sürünmek daha mı iyi. hem arabada sevişebilirsin de
00 Yorumla
+1 yılbirader bir erkek ata sözü derki araba s*ker sen değil araba anladınmı o yüzden saç baş tip vücut hikaye araba var mı? bitti görüyoruz deneyimliyoruz biliyoruz bundan başkası yalan inanma
00 Yorumla
+1 yılBoş ver merak etme :)
üzümü ye bağnı sorma :)
Bi E30 a bakar :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç yıllık kızım bir arabalı erkek sevdası olmadı bende bu yüzdenmi kaybdiorm acaba D: bundan snra ahanda arabalı erkek istiorm arabszsa gelmeyn ulen :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Tek araba olması da yetmez..
Bi' Mercedes, Bmw vb. değilse yemişim arabasını da.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hıııınnnn hııınnn hınnn dat dat pişt kız eve bırakimmi:/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. az ortam gevşesin ^,^
https://www.youtube.com/watch?v=QR4_AYyIVCw
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle kızlar geri zekalı sen varken Arabalı da kimmiş :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlara en güzel cevabı ben veriyorum sen merak etme :)
Son model ve çok lüks bir arabam var. Kimseyi almıyorum arabama :)))00 Yorumla
+1 yılBence o kadarı önemli değil araba. Insan olsunda arabası olmasın.
10 Yorumla
+1 yılbendeki yalnız araba sevdası içinde erkek olmayanından
12 Yorumla- +1 yıl
+1
Kusursuz bir cevap :)) - +1 yıl
:))
+1 yılhaklısın bende anlamıyorum sanki çocuğun tipsizligine bakmıyor arabasınbakıyor çıkarken --> bu sorunun cevabı kızlarda bakalım ne diyecekler
00 YorumlaArabada 5, evde 15.. Araba başlangıç noktasıdır! <3
12 Yorumla- +1 yıl
Seni polo bi' harika kuzen <3
- +1 yıl
Yapıcaz alemin kralını panpa merak etme ^,*
Herkes bir değil gördüklerinde sorun bendede yarış motoru bakanlar var bakmayanlar var
00 Yorumla
+1 yılAnladigim kadariyla sende araba yok:)
66 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
ahaha ulan ya asdfghjklll :D:D
- +1 yıl
Mercyyy:)))
- +1 yıl
seninkinde var mıaraba ?
- +1 yıl
Benimkini nabim.bende var:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılya o gördügün kızlar var ya demiyorum gitsin para pul peşinde ya ADAM olsun yeter ya bu devirde zor bulunur.araba her yerde bulunur
10 YorumlaO değilde bu soruyu soran kaçıncı insansın bilmiyorum.Ne kadar sorsanız reddederler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok oyle bisey. Arabasiyla mi yaticam ya, hangi o*ya rastladin? Sen yanlis anlamis olmayasin?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hıc etrafta bak aya kıyılmayacak kadar guzel kız gormuyorum ıstanbulun gobegındeyım sız nerdesınız ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞahsen beni kendısinden çok arabası çekıyo neden yalan solıyim. Begenmedgı sewmedgm bir insan olsada hayatımda binmedgm arabalara bindm pişman dglm
06 Yorumla- +1 yıl
severek kaşarlk yapıyosun yani:D
Cevap sahibi+1 yılKaşarlıkla ne alakası war.
- +1 yıl
Küflenmiş kaşar. Araba fuarları oluyo onlaara git her arabaya binersin. Arabaya binecem diye kullandırtma kendini. Başka şeylere binme
Cevap sahibi+1 yılSiz yediremıyonuz tabi zengn erkeklern guzel kızları kapmasinı tamam ya sizide anlıyorum ama herşey tipte bitmiyo para konuşuyo herzman heryerde paraaaa :-)
- +1 yıl
Allaha şükür şimdilik zengin falan değilim. Ha başıma böyle şeyler gelecekse de ben o zenginliğin bir tık altında olmayı yeğlerim anasını satıyım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 sene kadar önce yaşıma göre iyi bir araba almıştım çevremdeki kız sayısında patlama olmuştu kızların büyük çoğunluğu lüks delisi emin ol dostum :)
00 Yorumlaçoğu işyerinin veya kiralama el şeyiyle şey yapıyolar bırak yorma kafanı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyağımız yerden kesilsin yeter
43 Yorumla- +1 yıl
blood harbi güldürdün beni lan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğin seçtiği kadın kadının kalitesini gösterir:)türkiyede kadınlar hazıra konmayı seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim arkadaş en sonun sunu demişti :) En sonunda 4 tekeri kendime takacam :)))
00 Yorumla
+1 yılYap bir şahin gardaşım :D
10 YorumlaArabasi umrumda olan tek erkek BABAM :D
10 Yorumla
+1 yılGösteriş meraklısı bir ülkeyizdir huyumuz batsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Bu zamanda araba normal bir durum oldu..
00 Yorumlamotor motoru sever aga :D
20 YorumlaÖyle bir sevdam yok !
10 Yorumlahic bir degeri yok gozumde.
10 Yorumla
+1 yılçevrende sıkıntı var bro ;)
00 Yorumla
+1 yılOnun arabası vaaaaar güzel mi ? güzel.
00 Yorumla
+1 yıliçlerinden bazılarıda dayak yiyip aşağılanıyor.
00 Yorumlaheya ortak nedir bu sevda *kk
00 Yorumlaaraba ne içindeki adam olmadıkdan sonra
02 Yorumla- +1 yıl
:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılevden alıyor eve bırakıyor rahat oluyor.
01 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem