Kardesim beni dovuyor kimse inanmiyor

Kardeşim bana vurdu.Saçımdam sürükledi.Hakaret etti.Beni öldüreceğini söyledi.Karşılik vermedim çünkü artık çok yoruldum.Ailem yine ona inanicak.Kendine zarar veriyor benim yaptığımi söylüyor.Ama o bana vuruyor.Kimse inanmıyor.Ben ağlarken kimse gormuyor.O numaradan ağlıyor annemlerin yanında.Bugün bana çok bağırdı sadece eve ayakkabılarimla giremem bana yukardan fondetenimi getirirmisin numarasına bakacağım dedim benibresmen yalvartti kapıda sonra küfretti kapı açıkken.Tüm apartman duydu ben cok utandım yenisini almaya gidemedim eve girdim sinirlenmistim fondoteni fırlattım.Yere düştü kırıldı sonra beni dövmeye basladi.Annemi aradı oldururum onu dedi olayı saçma sapan anlattı.Gitmiş bide cam kirigina basmış ayağıni.Ben suçlu oldum.Onu. yaralamış oldum suratına birşeyler frlatmis oldum halbuki ben hiç kufretmedim.Benden 5 yaş küçük ama bana vururken elimi kaldiramadim.Erkek gücü kız gücüyle bir olmuyor.Telefonu kapattı akşam annem gelince ağzına edicek dedi.Kendimi nasıl ifade ederim bilmiyorum.Daha öncede oldu.Anlatsamda bir ise yaramıyor bu sefer konuşmadım.Susuyorsun çünkü haksizsin ışte diyor bana.Sadece bir ise yaramayacağı için susuyorum ama cok ağırıma gidiyor.Bu evde herkesin gücü bana yetiyor.19 yaşında dayak yemek ağırıma gidiyor.Haketmedigim hakeretler küfürler isitmek ağırıma gidiyor.Aşagilanmak ağırıma gidiyor.Özel üniversitede okuduğum için onlara bağımlı olmak ağırıma gidiyor.Artık ölmek istiyorum.Akşam ben haksız olacağım yine biliyorum.Akşam annem ve babamın üstüme gelmesini cekmektense şu an kendimi öldürmeyi tercih ederim.Çocuk oncebeni dövdü şovunu yaptı sonra oturdu pidesini yedi.Gerçekten canı yansa bu kadar degisebilirmi?Sabahtan beri bir şey yemedim.Akşamda bana yemek vermezler biliyorum.Şimdi ben mi haksizim.Hap içsem sonra pişman okurmuyum
Kardesim beni dovuyor kimse inanmiyor