Takıntı mı yoksa gerçekten seviyor muyum ve nasıl unutabilirim ?

Merhaba bundan 1 sene önce biriyle tanıştım ve ilk defa bu kadar mutlu olduğumu hissettim, ilk defa birinden bu kadar çok hoşlandım sonra çıkmaya başladık onunla ilk'lerimi yaşadım diyebilirim ilk defa biri beni bu kadar mutlu ediyordu ilk defa birisi için çok ağlıyordum. 4 ay süren bir ilişkimiz oldu bu sürede bana çok yalanlar söyledi hemde o kadar abartılı yalanlardı ki inanmıyordum ama sevdiğim için inanıyormuş gibi yapıyordum. Bana kalbinde delik olduğunu ve 6 ay ömrünün kaldığını söyledi. Günler geçtikçe bana olan ilgisi azalmıştı ve ben ona "Benimle ilgilenmiyorsun,arayıp sormuyorsun" dediğimde ben hastayım sen hala ilgi diyorsun diye bana kızıyordu ve ben suçlu durumunda oluyordum. Sonra ben bu olanlara daha fazla dayanamadım ve ayrıldım ama onsuz yapamadım o da bensiz. Tekrar barıştık 1 ay sürdürebildik ancak yine ayrıldık ve ben onu hala unutamıyorum başka birileriyle konuşayım diyorum ama olmuyor ondan sonra kimseden hoşlanmadım değil, hoşlanmayı denemedim bile :( Birisi bir şey söylüyor mesela o da bana böyle derdi veya o da bu şarkıyı dinlerdi vs. Herşey de ondan bir iz buluyorum. Ben onu artık unutmak istiyorum kendi hayatıma dönmek istiyorum ama olmuyor nasıl yapıcam bunu çok kötüyüm yaşadığımı hissetmiyorum sanki lütfen yardım edin :(
Takıntı mı yoksa gerçekten seviyor muyum ve nasıl unutabilirim ?