Kızlar içinde, çorabınız kaçtı ve akşam farkediyorsunuz ne yaparsınız ?
Sağlam cevaplar bekliyorum.
Söz sizde ?
Şarkımız link
Sağlam cevaplar bekliyorum.
Söz sizde ?
Şarkımız link
allahım boyle sey dusman basına:(
gecen kagıt oynuyoruz bız,2 kız 2 erkek,karsımdakı ortagım kız ve bana sonunda hıssettırdı acık bı yerım oldugunu,ayakta olsak belkı bellı olmazdı ama dusunun koltukta oturuyorsunuz ve bacaklarınız bıraz acık:( omrumde nadırdır boyle utandıgım,kız alelade bırısı kardes gıbı.. utancım ondan dahada buyuk..
bişey olmaz erkeğin malı meydanda olur diye bir laf var açık kaldıysa kaldı ne güzel millet bir göz banyosu yapsın..
Yiğidin malı meydandadır değil mi o :D
Bizim türk milleti fermuarın açık kalmış huaaahasssdj diye hunharca böğürdüüğü için olayın akşama kadar uzaması olası değildir
Kaldı ki bir kız, diğer kızın çorabının kaçtığını farketmeyecek.Sadece gülerim :Dd
Dükkan boş mu ? Diye yapılan samimiyetsiz şaka ile hunharca gülen 8 adam iticiliği ------------->
Başıma geldide.
Rica ederim. :D
benim çorabım kaçsa hemen farkına varırım , hissederim yani...
hem fermuar olayındada milletimiz öküz gibi bakacağı için yaada tepki vereceği için akşama kalmaz
:D:DD
Dimi :D:D
yaniii :D
Cevap
8Cevap
Dostum herkes beni bilir:) kesinlikle fermuarım açık gezeceğimi düşünmezler.Görenlerde kesinlikle bir yanlışlık olduğunu düşünür :D bu yüzden pek dert etmem :D
Sencede biraz garip değil mi fermuarının açık gezip gezmeyeceğini düşünmeleri. :D
Eskiden olsa çok takardım ama artık hiç sallamıyorum. Ben uçakta çorabı kaçan, tüm gün fuarda kaçık çorapla gezmek zorunda kaldım be heheeeyt :D hiç bişi olmuo valla kimsenin de umrumda değil, rahat ol :)
Eğer dışarıdaysam takmam çünkü bir daha o insanları görmüycem tanıdıklarımın arasındaysam ben umursamıyosam zaten onlarında umursamaması gerek böyle şeyleri insanlık hali olacakların onune gecemeyiz sonuçta
Kaçarsa kaçsın dünyanın sonu değil ki asdgggf
Fermuarım bile açık kalmıştı...
asdfasd
Hiç bişey yapamam ya :D sonuçta dişarda beni gören insanlar tanimiyo bile beni
Bir arkadaşımla aynı kafadasın :D
Ben- Lan şu pantolonu arada bir değiş üstünde çürüyecek -_-
Arkadaşım- Bunu başkaları bilmiyor o yüzden sıkıntı yok.
Tansiyonum düşer,elim ayağım titrer,soğuk soğuk terlerim ve bayılırım asdadf
Hahaha :D
bakanlar utansın hacı insanlık hali unutabiliriz o yüzden dükkanı açık bırakmayın
Close..
Asıl gündüz farketsem rahatsız olurum ben. Akşam farketmişim, yani iş işten geçtikten sonra, amaaan neyse deyip geçerim :)
dükkan açık kalmış hırsız falan da girmemiş ne ilginç denirdi.. yaaa basligi okuyup icerigine bakmamisim neyse kızların cevap türünü vermeyim artık birini vermisim
Samimiyetsiz şakalar işte
''haydaa o kadar dükkan esprisi niye yapıldı diyorum bende vay hıammına ''
Allahım ya manyak :D ^^
yesin seni o manyak ^_^
Kendimi bütün gün ciplak gezmis kadar aptal hissederdm.ay kahrolasi durum berbat bisy...:)))
ben bugün yaşadım ya fermuarım açıktı vallaha arkadaşım söyledi geç olmadan çok şükür :D
Ben bütün gün böyle mi gezdim? şoku yaşarım. Kahretsin ya, of ya, üf ya der dururum :D
Hep kaçırırım zaten okulda kaçık çorapla gezmişliğim çoktur :D
Çorap kaçarsa hava alır. bir şey yapmam olur öyle şeyler.
aile ortamındaysam utanırdım arkadaş ortamındaysam takmazdım galiba :D
Ayy nasıl gezmişim bununla ya off derim gülerim geçerim yani :D
OHAA BÜTÜN GÜN BÖYLEMİİ GEZDİMM BEN HASSSS... derim :D:D
başıma geliyo :) aman ya gören gördü artık deyip oturuyom gecmiş olsun diyom kendime :))
Cok utanırım bide her zamn yanimda yedek tasirim kacar die
kesin apartmanda bir yerde kaçmıştır o çorap yoksa arkadaşlarımın gözünden hayatta kaçmaz, ki zaten kaçtıysa rezil rüsva oldum tüm mahalleye :D
" Ben değil bakan utansın " derim, utanmam..
Sevdim güzel bir kafa.
Hadi be ordan atıyosun:)
kafamı duvarlara vururum bütün gün rezil olduğum için :P
yapacak bişi yok olan olmuş derim :)) kimler bu şansa erdiyse artık bilmiyorum ne yapar:)
takmazdım napayım alla allaaa çığlak gezenler varken neden biz alınıyoruz üstümüze? aç havalansın be şöyle abi he şöyle kasma kendiniiii
asdsafsadsadsa :DASDAS
:adadasasasdasd
İçimde don varmış diye sevinirim
Çorabın kaçması pek önemli değil ama açık kalan fermuar :(
Yiğidin malı meydanda olur
O mal o mal değil.
sünnetsiz miyiz ki utanalım
Öyle bi'şey olsa içime doğar, hissederim.
cok takmam :D yeni corab alirim veya cikaririm :D
hemen farkederim çorabımın kaçtığını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar