Kız arkadaşımla sorunlar yaşıyorum Lütfen yardım edin

Geçtiğimiz hafta bana ölen bana neredeyse tapan durmadan seni seviyorum beni seviyormusun diye soran hayatımın bir parçası haline gelmiş kız arkadaşımla aram çok iyidi geçtiğimiz çarşamba günü bir oyunda kaybettiğimde yakın çevreden biri ile tartıştım kaşınan karşı taraf oldu ben geri cevap verdim ve ilk okullu muhabbetine girdim diye bana çok tuhaf bir tavır aldı onu rezil ettiğimi benden utandığını kelimelerimin çok çocukca oldunu söyledi beni aşağıladı kitap oku felan dedi ve o gece benle konuşmaya bile tenezzül etmedi sonraki günde hiç bir şey olmamış gibi geldi ama beni pek takmadı benleyken gayet somurtkan başkalarıyla konuşurken güler yüzlü hatta sürekli benden kurtulma çabalarında sinemaya falan gitmek istemiyor arkadaşlarıyla olmak istiyor arkadaşlarına pek sevmem onlardan çok etkileniyor neyse bana çok kaba davranıyor günlerdir bunun acısı ile sürünüyorum hastalıktan ve uykusuzluktan artık ölmek üzereyim üzüntüden hasta oldum diyebilirim hala konuşuyoruz bazen arada bir eskisi gibi davranıyor çok nadiren günde 1 kez diye bilirim ama genelde bana soğuk mesajlarında ifade bile yok tekrar ilişki yapmadı bende sormadım sizce ne yapmalıyım ateşe ateşle mi karşılık veriyim benden ne istiyor ne yapabilirim aramızıda düzeltmek istiyorum 1.5 yılımız oldu lütfen yardım edin :(
Kız arkadaşımla sorunlar yaşıyorum Lütfen yardım edin