Benden 3 yaş küçük bir erkek kardeşim var, küçükken kedi köpek gibiydik çoğunlukla, ortamız yoktu ya çok fena kavga ederdik ya da güzel güzel oynardık (ben he-man o atılgan olurdu ancak öyle) büyüdükçe kavgalar bitti, oyunlar şakalaşmalar şekil değiştirdi, abladan ziyade abim varmış gibi hissederim der zaman zaman. Çok zıt karakterler olmamızdan mütevellit bulaştıkça eğlendiğim bir kişilik kendisi. Sizin özellikle karşı cinsten olan kardeşinizle aranız nasıldır?
Cevabın nedir?
+1 yılBenden 6-7 yaş kadar küçük bir kız kardeşim var iki kardeşim sadece zaten
Aramız iyi anlaşırı yeri gelir arkadaş gibi yeri gelir annesi gibiyim sanki elimde büyüdü gibi ona karşı hissettiğim şey annemden daha faLa koruması sürekli gözüm üErinde yanlış bir hareket yapmasın yanlış adımlar atmasın diye bazen otaritemi korumam gerekiyor ona karşı ama olsun abla can'dır neticede :) onu kötülüklere karşı korunmalıyım
Lakin şu var bazen öyle laflar ediyor ki onun büyüdüğüne hala inanamıyorum ya :/ koskoca kız oldu artık o da bir genç kız ama hala gözümde minicik sopa:)
Biz çok bağlınızdan birbirimize o ağlasın ben ağlarım ben ağlıyor o hıçkırıklara boğulur falan :(
Bazen kavgalar oluyor elbette o dönemlerde esip gürlüyoruz haddini bil ablan var karşında dedirtiyor ama olsun seviyorum onu :)
O benim minik cadım miniğim :)
9 ay kadar önce aldarıldığımı öğrendiğimde yataklara düşmüştüm ve hıçkırıklara boğuluyordum sürekli kendimi odaya kapamıştım ve kız kardeş ne kadar önemli o an anladım işte geldi ve bana sımsıkı sarılıp saatlerce ağladı benimle tuttu elimden kaldırdı bunu küçücük yaşında daha 18 yaşında yaptı ona yaslandım belki de tüm gün beni güldürebilmek için çabaladı sevdiğim yemekleri yaptı yedirmek için kız kardeş can'dır :( belki uzun yaZdım ama içimden geldi :(10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenden 6 yas kucuk bir erkek kardesim var benim tam zıttım hiç kardeş sevgisi falan yok kendini kurtara bilmek için hep beni satar. Hiç benim arkamda durmaz aileme o ne görürse görsün yalan d9ğru ispitler bana ettmediği küfür kalmadı kimseyi dinlemez . Onun yüzünden sinir krizi geçirdiğim zamanlar var . Annem gil dövmeme izin vermezler o yapar bana kızarlar. Bbana ağır küfür eder fazla kızmazlar ben ona kapak işaretini yapıyım sadece bana kızarlar ben pc ye oturduğumda gelir ağlar iftira falan atar . Ailem onun istediğini yaptırır zorla sen kalk şuraya otur bırak pc de o otursun veriver ne oluyor. Vb. Keşke tek kardeş olsaydım ya da benimle adam gibi konuşan kavga ettiğimizde (ev iki katlı) merdivenden düşüncesizce itmeye çalışmayan ve beni sırtımdan vurmayan bir kardeşim olsaydı...
11 Yorumla
+1 yılBenden 5 yaş küçük bir kızkardeşim var.
Doğal olarak abisi ve korumasıydım. Modern bir yapıda olduğum için asla karışmadım. Sıkboğaz etmedim. Serbest bıraktım ama uzaktan uzağa korudum. O beni görmese de gölgem hep etrafında oldu.
Çok iyi anlaştığımız, canciğer kuzu sarması olduğumuz söylenemez. Çocukken oyun oynardık ama sık sık kavga ederdik. Kız şımarıklığı ile beni çileden çıkartırdı. Bende soğuk ve mesafeli olduğum için bana ulaşmakta zorluk çekti. Ben delikanlılık çağındayken hep etrafımda gezindi. Abisine hayran ve etrafındaki kişilere karşı yakınlık duyan şirin ve tatlı bir genç kızdı.
Şimdi büyüdü ve kendi kararlarını vermeye çalışıyor. Ayaklarının üzerinde duran genç bir kadın.
Her şeye rağmen, ne zaman başı sıkışsa, bir derdi olsa güvenebileceği bir abisi olduğunu bilir. Kızarım, hata yaptığında alttan almam ama hep onun iyiliğini istediğimi bilir. Hem minnet duyar hem de uyuz olduğumu düşünür :)
Dertleşmek için pek gelmez. Günlük hayatta sık karşılaşmayız. Lakin beni bir dosttan ya da candan çok belki de bir kurtarıcı olarak görüyor.
O hareketli ve neşelidir, ben ise ağırbaşlı, dikkatli ve düşünen karakterdeyimdir. Ben bilimin yolundan gitmeyi seçtim, o ise ruhuna güvendi.
Onun etrafında insanlar olur, benim ise az sayıda dostum.101 Yorumla- +1 yıl
ne güzle bir durum aslında iyi bir kardeş ilişkiniz var ne sen onun sınırlarına karışıyorsun nede o senin çok güzel bir davranış benim iki tane ablam var başımda tatlı belalar o kadar iyiyiz ki onlarla bir bilsen hatta biri daha gitti evden evlendi işin enteresan tarafı onunla öyle bir aramızdan su sızmaz büyük ablamla ben ona sataşırım o bana bazen ona uyuzluk ederim oda bana ama sizin olayınızda çok güzel en azından aşmışsınız kendiniz oda net mutlu size
6 yaş küçüğümdür uzaktan korumalar, kalbini kırmadan nasihatler, yeri geldiğinde sert çıkmalar, ablası olmadığı için yapıp yapmaması gereken konular üzerinde saatler alan sohbetler yaptım. Ama şu an küçük annemdir kendisi, ayrı yaşamak zorunda kaldığımızdan her aradığında sağlığımı, yemek yeyip yemediğimi, çok sigara içip içmediğimi sorar çok içtiğimi anladığında ağzına derin bir nefes doldurup beni kırmamak için küçük sitemlerle azalt diye telkinde bulunur... Sesim çatal çıktığında panikleyip günde 4 defa arar... Bizim kavgalarımız, tartışmalarımız olmadı belki ama burnumuzu sızlatan hasretlerimiz oldu onunla, buda sanırım kavgalardan daha beter...Bir de hâlâ, hala olamadığı için başımın etini yiyor:) Şimdi iki erkek annesi ve sanırım genç yaşta korumalarla gezecek geri kalan hayatında :) Ama yine de her zaman uzakta da olsam onun bir numaralı koruyucusu olarak kalacağım...
13 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
29Cevap
+1 yıl5 yaş küçük bir erkek kardeşim var. babam gittiğinde evin tek erkeği olmuştu. annemle benim aramıza duygusal bir çocuk olarak büyüdü. eski evimizde ailem onun yanında olamadığından bebeklikten beri ona ben baktım her akşam sadece uyuması için masal okudum yarış arabalarıyla oynadım. Futbolu onla oynayacak birisi olmadığı için kız olmama rağmen 1 buçuk saat evin içinde maç yaptığımızı bilirim. saygısızlığa tahamüllüm olmadığından hiç bir zaman saygısızlık yapmadı bana. Aradaki dengeyi mükemmel kurduk ve kavga etmedik bile. Şimdi o kadar büyümesede birşeylerin farkında olacak yaşta ve hep onun yanında olduğumu anlayabilecek yaşta şu anlık bildiğim kadarıyla eksiklik yaşamıyor ancak bir iki sene sonra yurt dışına gittiğimde yaşamaya başlayacak ama ne diyebilirim iyi ki benim kardeşim ve sanırım şu güne kadar güvendiğim tek erkek.
20 Yorumla
+1 yılBenden 6 yaş küçük erkek kardeşim ve neredeyse 3yaş büyük abim var. Kardeşime annem çalıştıgı için ben baktım diyebilirim, annemden çok benden çekinir ve benimle vakit geçirmekten zevk alıyor sanırım. Birlikte büyüdük,bi aralar feci kavgalarımız olurdu. Ama smack down tarzı oyunlar oynamışlıgımızda çok. :D Genel olarak iyi anlaşırız.Abimle ise tam zıt karakterleriz çocukken çok eglenir,oyunlar oynardık ve bol bol kavga eder birbirimizde gücümüzü denerdik. Şimdi ise o oldukça sosyal ve girişken,bir çok konuda beni eleştirir. Son dönemlerde pek anlaşamıyoruz. :)
10 YorumlaBenım abım var benden 6yas buyuk. Baslarda bızde de sorun oluyordu ben 11, o 17 yasında gıbı. Sonra ben 13 oldum ve farklar kapandı gıbı. Yavas yavas ortamlar bıle aynı oldu. Suan ben 19 o 25. Gelıp kıyafetlerımı alıp gıder. Isyerındekı arkadaslarına kardesımın kreasyonu dıye de soylenıp guler.Zamanla farklar kapanıyor. Iyı kı abım varmıs dıyorum. Bir de işin komık yanı mesleklerımız aynı. Ben daha ogrencıyım ama onun okudugu okulda,onun okudugu sınıftayım. Hocalarımız bıle aynı :) Birbirimizin çakması olduk çıktık :D Ama ıyı kı hayatımda dıyorum onsuzlugu dusunemezdım
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı.
+1 yılBende erkek kardeşlerimle küçükken hiç anlaşamazdım aynı şekilde. en büyük benim zaten. benden 2 yaş ve 7 yaş küçük 2 erkek kardeşim var. büyüğüyle çok iyi anlaşırız. Küçüğüyle daha 16 17 yaşlarında olduğu için iletişimim daha az ama ne zaman ki ölümden döndü bir bıçklanma vakası yaşadı o zaman onu da çok sevdiğimi falan anladım ben.
11 Yorumla
+1 yıl11 ay büyük ablam var. ikiz gibi büyüdük.
küçükken deli kavga ederdik ayağına kalem saplamışlığım kömür yedirmişliğim karpuzu oyup içine oturtmuşluğum falan var.
ama insanın bir kardeşi olması çok güzel şimdi en kötü anlarda bile birbirimize destek oluyoruz. kardeşilk güzeldir ;)13 Yorumla- +1 yıl
niyeki =)
21 yaşında, sene olarak benden bir yaş büyük bir erkek kardeşim var. Onunla gerçekten çok iyi anlaşıyoruz, özlüyorum çünkü Ingiltere'de okuyor kendisi. Ama ara ara buraya geliyor ve tüm dertlerimi olsun ve ya diğer başka şeyleri hep birbirimiz ile paylaşırız.
31 Yorumlaeşkiya gibiyiz 2 yaş küçük erkek kardeşimle 4 meyve buçağı fırlatmışlığım sırtına 1,5 litre buzlu şişe atmışlığım var :D
o da beni tezgaha yatırıp boğazıma buçak dayamıştı yere yatırıp tekmelerdi 7 aydır küsüz :D
ama hala bizi korur
ablam var o benim için hem bela hem de akıl danışmanı gibi
onun ağırbaşlılığı beni dizginliyor 1 yaş büyük olmasına rağmen :)21 Yorumla
+1 yılçok özledim kardeşimi küçükkken kavga az ederdik para biriktirir beraber abur cubur alırdık okulda nöbetçiyken biriktirdiği parasyla bana simit almıştı şimdi büyüdük iş sahibi oldu evlendi 9 senedir şehir dışında izinlerde görüşebilirsek o yüzden yalnız kaldım ve özledim
12 Yorumla- +1 yıl
:D kıymetinizi bilin yarın cok aricaksınız hele bide işin içine başkaları girdinmi tamam
6 yaş küçük erkek kardeşim var, iyi ki de var... Yaş farkı yok gibi sanki yaşıtız, hatta bazen benden daha olgun... Önceleri çok didişirdik ne zaman şartlar gereği ayrı düştük farklı şehirlere, farklı yerlere; o kavgadan eser kalmadı. Şimdi aynı yerdeyiz artık, o benim en iyi arkadaşım, dostum, kardeşim.. Annem-babam bir tarafa, o bir tarafa...
10 YorumlaBenden 6 yas kucuk bir kiz kardesim var. Kucukken onu kiskandigim zamanlar olurdu ara sira kavga bile ederdik. Ama hem o hemde ben buyuyup olgunlastikca super 2 iyi arkadas olduk diyebiliriz. Ben kardesimi cok severim. Onun icin yapmiyacagim sey yoktur.
11 Yorumla
+1 yılBenden 2 yaş küçük erkek kardeşim var biz de küçükken çok kavga ederdik ama zaman geçtikçe düşünceler yaklaşıyo anne babadan beraber sakladığınız şeyler oluyor birbirinize daha çok yaklaşıyosunuz küçükken ben kardeşiyle çok uğraşırdım üstüne üstlük bir de döverdim ama artık dövemiyorum da belki de artık kavga etmememiz bundan dolayı bir de kendisi ergen irisi o yüzden de olabilir
10 Yorumlakardeş candır...ben dünyanın en mutlu ve şanslı insanıyım ki 2 ablam var birde abim...
her nekdar küçükken her küçüğün gördüğü muameleyi görmüş olsamda onlar tatlı anı olarak kaldı...onları ziyarete gittiğimde odanın birine geçip olur olmaz saçma sapan muhabbetin geyiğin gürültünün patırtının olması kadar güzel daha ne olabilir ki...abimle ne iyi ne kötü...23 Yorumla
+1 yılKız kardeşim yok. Ancak benden 5 yaş büyük bir abim var. Benim hayatta sahip olduğum en değerli varlığımdır. Abiden ziyade bir baba gibi, en zor zamanlarımda sığındığım limandır benim için. Onun için ölürüm-adam öldürürüm.
10 Yorumla
+1 yılablam var eskiden güreşiyorduk şimdi ara sıra tartışıyoruz severim kendisini :)
11 Yorumla10 yaş küçük kız kardeşim var babam olmadığı için ben büyüttüm beni babası bilir. Aramızdaki iletişimin tarifi yok konuşmama bile gerek kalmaz. Daha ben düşünmeden anlar herşeyi abisinin kuzusu.
20 Yorumlabenden 8 yaş küçük erkek kardeşim var beni çok sever bir nevi anne sayılırım.Ama hiç anlaşamadığımız ortada :)
11 YorumlaBenden 5 yaş büyük ablam ve 4 yaş büyük abim var...
Her ikisiyle de aram fazlasıyla iyidir..
Kavgalar eskiden olurdu büyüdük tabi, ama küçükken abim sana dövüşmeyi öğretiyorum mahnasıyla az dövmedi beni :)10 Yorumla
+1 yılBenden iki yaş büyük abim , iki yaş küçükte kardeşim var küçükken herkes gibi kavga ederdik ama büyüdükçe kavgalr kurallı bir hal aldı yani zevk için dövüşür olduk .d bu da benim hayatım :-)
10 Yorumla
+1 yılvalla kazık kadar olduk amaa hala kedi köpek gibiyiz.. bana bulaşmadan şakalaşmadan dövmeden rahat etmeyen 1 yaş küçük erkek kardesm var.. ne kadar bunalsam da seviyorum keratayııı :-*
10 Yorumla
+1 yıl1 yaş büyük olan ablamla ikiz gibi büyüdük
onun sayesinde her zaman yeni temiz kıyafet ayakkabı
giyebilmiştim admfşfk evlendi gitti hala musallat olurum gardırobuna ^,^
seviyorum bro"mu <310 Yorumla
+1 yıllafımı sözümü dinliyorlar sıpalar. yaş aldıkça daha olgun bir tutum içinde oluyoruz tabi.tartışıyoruz da ama hep ben haklıyım :D
41 Yorumla
+1 yıl1 kız 1 erkek kardeşim var
erkek kardeşimle çocukluktan beri zıtızdır hemen hemen bir çok konuda ama saygısızlık etmez asla bana
kız kardeşimle tam tersine birbirimize çok düşkünüz10 Yorumlabenim ikiz kardeşimle iyi ya harbi hergün bir kaç dk güreşiyoruz eğlenceli oluyo :)
22 Yorumla- +1 yıl
bikere sikletin aynı birgün döversen birgün dövülüyon 2sininde tadına varmış oluyon 2.si hiç biyerlerde yalnız kalmıyon hep yanında senle uğraşan didişen biri eğlenceli oluyor çocuğumda ikiz olsn isterdim ama bu mümkün değil tıbben bundan dolayı cocukları aynı zamanda yapıp beraber büyütcez ikiz gibi olcekler :P
+1 yılablamla aramız iyidir hatta az önce ayıptır söylemesi altına işettim tuvaleti gelmişti çiş çiş deyip altına işettim
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Allah mutluluğunuzu bozmasın. - +1 yıl
amin bir cümlemize Allah sizin ve kardeşinizin de mutluluğunu bozdurmasın
+1 yıl4 yaş küçük bir kızkardeşim var
kavga büyükse eğer çekmeceden iki tane bıçağı kapıp karşılıklı bıçak salladığımız olmuştur.10 Yorumlabenim ablam var önceden bizde öyleydik büyüdükçe kavgalar bitti. benden büyük olmalarına rağmen 3 yaş hep desteklemişimdir yanlarında olduğumu söylemişimdir
20 Yorumla
+1 yılAblam anne olana kadar ve abim askere gidene kadar kedi köpek gibiydik bizde.Genelde onlar bana kötü davranırdılar.Sonra düzeldiler ablamla hep iyiyiz abimle bazen kavgalarımız oluyor.
10 Yorumlagayet mesafeliyim, mümkün oldukça aynı ortamda bulunmam.
12 Yorumlainsan büyüdüğü için kişiliği ve çevresi değiştiği için böyle değişimler olmuştur. Doğal yani genellikle tüm kardeşler de vardır. Ben de önceden abilerimle iyi geçinmezdim kavga ederim ama şimdi çok iyiyiz :)
10 Yorumla1000 km uzakta olduğum için çok seviyorum kendilerini :D
10 YorumlaBariz kedi köpek ilişkimiz var :) çünkü ne birbirimizsiz yapabiliyoruz nede birbirimizle :)
10 Yorumlaiyi ama o hep biraz uzakti biraz da kaba ama yine severim iste
10 Yorumla
+1 yıl4 tane ablam var hepsiyle iyi.birbirimizi seviyoruz cok.
10 YorumlaKardeşlerimle aram yok gibi bir şey. Hem de hiç yok. Ayrı dünyaların insanlarıyız.
10 Yorumla
+1 yılAblam var benden 4 yaş büyük. Hayatımda beni gülmekten öldürebilcek tek insan.
10 Yorumla
+1 yılEh işte :) arada didişiriz ablamla sonrası ateşkes yine didişiriz yine ateşkes :)
30 Yorumla7 yas fark olan bir ablam var. Ayni evde yasarken anlasmazliklarimiz oluyor. Kavga ederdik, anlasamazdik, bazen de gicikligina yapardik. Ama simdi isi vesilesiyle baska eve tasindi ve cok iyi aramiz. Gelince gezeriz, alisveris yapariz. Cok iyi aramiz, telefonda konusuyoruz bol bol. Demekki ayri kalmaliymisiz.
00 Yorumla
+1 yılAbimle kavga etmek alışkanlığım asdfdgbfg
Böyle bir gün birbirimize bağırıp çağırmayalım huzursuz oluruz. Ama bir okadarda birbirimi seviyoruz
<3 <310 YorumlaErkek kardeşimle çok resmiyim, kız kardeşimle resmiyim...
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Can ciğer kuzu sarmasıyız küçüğüm erkek kardeşimle küçükken aşırı kavga ederdik şimdi gayet iyi en küçüğümüz kız 2 abiden işte :D
10 Yorumla
+1 yılvalla ablam var küçükken her saat birbirimizi yerdik . şimdi biraz durgunlaştık ama yine de olmuyo yememiz lazım birbirimizi (:
20 Yorumla3 yas küçük erkek kardesım var. aynı cinsin olunca cok daha iyi oluyor bence. bunu etrafımdakı arkadaslarım söylüyor.
10 Yorumla
+1 yılKız kardeslerim var candan öteler. Tüm dünyam onlar. İyi anlaşırız.
10 Yorumla
+1 yıl2 tane küçük erkek kardeşim var
Pek düşkünüm onlara .. Severiz birbirimizi .10 YorumlaBiz hala kedi kopek. 7 yas kucuk kardesim bnden. Ama bir abim olmasini cok isterdim. Bi 5 yas kadar buyuk
00 YorumlaHem abim var hem ablam valla benden çok çekti garibanlar gidip kendilerine sormak lazim:)
10 Yorumlakendimi bildiğim andan itibaren iyi ki var dediğim kardeşim abim ablam var.
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılEskisi gibi olmasa da erkek kardesim ike agız dalası yapıyoruz ablamla da öyle
00 Yorumla
+1 yılaynı, evet böyle çekme yapıyo evet
20 Yorumla
+1 yılKardesım Abi'm oldu sımdı :/
20 Yorumla
+1 yılhiç kardeşim yok, tekim :/
10 Yorumlakeşke ablam olsaydı :\
23 YorumlaBazen birbirimizi öldürdüğümüz oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHepsiyle aram iyidir zaman zaman tartışsakta...
20 Yorumlaiyidir :)
10 Yorumlano kardes no problem
i'm so seksy00 YorumlaÇok iyiyiz <3
20 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçinip gidiyoruz.
10 Yorumla kedi köpek gibiyiz
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 634 cevap paylaştı. kavga ederiz sürekli
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?