Niye kimse benimle çıkmak istemiyor?

18 yaşındayım bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. kimi sevsem karşılıksız çıktı. hani bazı abazalar olur ya nefes alsın yeter der onlar bile istemedi beni. gerçi o kadar abaza birinden hoşlanmadım da ne biliyim. öyle abartılcak bir güzelliğimin olmadığının farkındayım ama çirkin de değilim. makyaj yapmam pek ama kirpiklerim doğuştan uzun takma kirpik gibi duruyo. benden çirkinlerinin bile sevgilisi var ben napıyorum hiç bir sevdiğim karşılık vermiyor. karşılık vermese bile bazı erkekler kızları kullanmak ister ya hani nasıl olsa beni seviyo diye o bile olmadı hiç. yani kullansınlar diye demiyorum zaten öyle bir şeye izin vermem de ben çekici değil miyim acaba? genelde çocuk gibi olduğumu söylerler ondan mı acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
ya şimdi böyle sorunca sevgili arıyomuşum gibi oldu. yok ben öyle gönül eğlendircek birini aramıyorum. sevdiğim var ve karşılıksız. hep karşılıksız oldu şimdiye kadar. niye böyle oluyo diyorum. çok seviyorum ben onu. o da biliyo ama ben seni sadece arkadaşım olarak görüyorum dedi :(
Niye kimse benimle çıkmak istemiyor?