Tecavüz ile zevki için bunu yapanlar arasında sizin gözünüzde bir ayrım var mı ?

ben söylemeye bile utanıyorum ama geçmişte hiç tanımadığım bir insan tarafından cinsel istismara uğradım . Psikolojik sorunlarla geçen yıllar sonra yeni bir hayata başladım çünkü ölünmüyor gerçekten istemekle hayatıma bir insan girdi ve bana o kötülüğü yapan kişi peşimi bırakmadı sonra başına birçok olay gelmiş ve benle uğraşmadı bu yüzden kurtuldum. Sonra sevgilime her şeyi anlattım ama o bana inanmadı ne vazgeçti ne inandı 4 yıl süren bir ilişkimiz oldu ama hep uzaktan uzağa görüştük toplasan 10 kez buluşmadık bile bir şey yaşamadık ama beni aldattı ve bende ayrıldım . daha doğrusu bu son damla oldu çünkü hep yüzüme bu olayı vurdu hep beni yargıladı dayanamadım artık ve bitirdim ama hala barışmak istiyor ben istemiyorum beni çok kırdı çok üzdü. Aradan bir yıl geçti yeni biriyle tanıştım. sevgilim başka bir ülkede yaşıyor iyi bir insan ve ciddi düşünüyoruz . bana geçmişim hakkında hiç sormadı ama bazen konuşurken ister istemez geçmişten bahsediyoruz . ve ben eski sevgilim yüzünden cok güvensiz biri haline geldim haliyle davranışlarımdan bunu anlıyor ve ben eski sevgilimin beni aldattığını yalanlar söylediği üzdüğünü ona söyledim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim . çok bunalımlar atlattım intihar bile ettim ama beceremedim sonra hayata tutunmaya karar verdim tam bu esnada o çıktı karşıma .hiç kimseyi hayatımda istemediğim halde nasıl oldu bilmiyorum yeni sevgilimle bir hayata başladım .dil kursunda arkadaşça konuşurken biranda sevgili olduk . onu seviyorum o da beni seviyor . ama Şu an başka bir ülkede ve benden uzakta. herşey çok güzel ama bir konuşma sırasında o çok dindar bir insan ben ona layık olmadıgımı söyledim o neden diye sorunca ben söyleyemedim sadece eski sevgilimle birşeyler yaşadım dedim ama o bunu sadece el ele tutuşmak oldugunu düşündü ve bana seni geçmişin için afeediyorum dedi . sonra çok şükür başka birşey olmamış dedi . bunu sroun eder mi bilmiyorum ben ona söyleyemedim söyleyememde bu güç bende yok ne yazık ki ne yapmalıyım bilmiyorum . bu olaydan sonra ben ayrılmak istediğimi söyledim başka bahaneler bulup ama o kabul etmedi . ve bana söz verdirtti onu asla bırakmayacağıma dair . ben seviyorum o da beni seviyor ama oona haksızlık yapmak istemiyorum çok kötü hissediyorm . ne yapmalıyım. Sadece korkuyorum beni yargılamasından onu kaybetmekten . aynı üzüntülere boğulmaktan bana olan sevgisinin bitmesinden
Tecavüz ile zevki için bunu yapanlar arasında sizin gözünüzde bir ayrım var mı ?