Ilk gecemizde her şeyi mahvetti evliliğimi bitirme taraftarıyım

arkadaşlar yeni uye oldum bır müddet sonra kapatacağım. ailemden once buraya anlatmaya karar verdim bunu yasayanların tecrübesini de göz onunde bulunduracağım. 28 yasında dersane öğretmeni bir bayanım. eşim radyoloji doktoru. 1 yıllık ılıskımızın ardından evlendik. severek. her şey harikaydı. ilk gecemize kadar. birbirimizin her anlamda ilkiyiz. buna da cok önem veririz. lakin her ne zıkkımsa ilk gece kan gelmedi. ilkim olmasına rağmen. eşim ise 1 yıl boyunca "dengim olan temız bır kadınla evleneceğim" hayaliyle yaşarken bana neden yaptın bunu dedi. el kaldırıyordu yatağa yumruk attı benim tek bir gözyaşıma dayanamzken ben hüngür hüngür ağladım o ise beni teselli edip üzülmek yerıne yatağa yumruk atıp salona geçip kapıyı kilitleyip yattı gece onunda hıçkıra hıçkıra agladıgını duydum. yeminler ettim dinlemedi. hafta sonu ıse 2 haftalık bır balayına çıkacaktık. 2 gündür konusmuyıruz. ben bu şeklkde evliliği devam ettiremem. aileme ne diyeceğim bilmiyorum. onu hala cok sevıyorum. sadece ağlıyorum ne yapamlıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
evlendiğim insanın bunu yapan insanın mesleğine de bakın : doktor(!) beni bu da cok uzuyor. bu konuda cahil kalmış olması ayrı bır canımı yakıyor. hiç iyi değilim. kendimi cok kötü bır kadın hıssedıyorum ilkim olmasına ragmen
Ilk gecemizde her şeyi mahvetti evliliğimi bitirme taraftarıyım