İnsanlar beni sevmiyorlar , sürekli aşağılıyorlar :(

Merhaba arkadaşlar öncelikle vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim , bana bu konuda tek yardımcı olabilicek sizlersiniz... :(

Arkadaşlar , arkadaşlarımla konuşurken sürekli aşalıyıcı laflar söylüyorlar , mesala sınıfta bir konu hakkında konuşuyoruz , bende çok kibar bir şekilde fikrimi söylüyorum herkes '' sen ne anlarsın '' , '' lan salak sen sus '' gibisinden sözler söylüyorlar

Arkadaşlarım bir yere giderken kimse beni çağırmıyor , beni adam yerine koymuyorlar

Sevgilim vardı sevgilim beni terk etti , 4 ay çıktık aniden bıraktı gitti anlayamıyorum insanlar neden bana böyle davranıyorlar

Size yemin ederim ki çok kibar bir insanım , cömert , biri benden bişey rica ettiği zaman her zaman yaparız , güvenilir biriyim

Allaha şükür tipim boyum posum normal insanlar gibi yani kötü bir görünüşümde yok :(

Mesala ben hayatım boyunca bir kızla bile öpüşmedim ne de bir kızla birlikte olmadım ama insanlara bunu söyleyince dalga geçiyorlar gülüyorlar bazıları şok oluyorlar , 19 yaşında adamsın şu haline bak diyorlar ,

ben sessiz sakin biriyimdir kimseye sataşmam etmem , her zaman güleryüzlüyümdür ama neden böyle oldugunu anlamıyorum :(

Erkek olmama rağmen sürekli ağlıyorum kendime yakıştıramıyorum ama ağlıyorum :( sürekli dua ediyorum belki düzelir diye :( insanlara daha iyi davranmaya calısıyorum ama insanlar beni istemiyor :( Sorunumu okuyup bana yardımcı olan bütün arkadaşlarıma , abilerime , kardeşlerime , ablalarıma herkese tesekkür ederim .. Tek dertleşebildiğim yer burası cevaplarınız benım için cok önemli .. :(
İnsanlar beni sevmiyorlar , sürekli aşağılıyorlar :(