Neden herkes benden Nefret ediyor ben insanlara naptım?

İlk okuldayken tüm sınıf bana birlik olup beni dışlarlardı dalga geçerdi. Orta okuldada aynı şekil. Hatta okulun popüler çocuğuna aşık oldum diye çok dalga geçmişti arkadaşları ben de her gün bin pişman oluyorum o sevmiyor diye kimse Sevmiyordu beni psikolojik zorbalık uyguluyorlardı bana bildiğin. Lise olunca da Bir çok kız erkek uğraştı benimle nasılsın diyorlardi iyiyim diyince gülüyorlardı neyine gülüyorsun ki komik bir şey mi bu? Onlar benimle konuşmaya çalışırdı ben onlardan birine selam verince yürü git surdan ya demişti. Lisenin ilk yılı bana yardım eden benimle uğraşınca hadlerini bildiren bir kız vardı ama onun dışında kimse ile samimi olamadım ben kimse için değerli ve sevebileceği biri de olmadım herkes benden Nefret ediyor herkes bunu orta okuldayken çok aşırı hissettim lise de belki bu kadar çok sık hissetmedim ama yine de hissettim biliyorum kimse beni sevmiyor ama neden özüm de gayet eğlenceli ve neşeli kızım aslında bunu neden kimse anlamıyor bıktım artık ben de güzel dostluklarım olsun istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Diğer cevaplardan nasıl aşağılık kompleksi aldın acaba yani ezbere konuşmasan mı diyorum bugüne kadar da zorbalık gören kaba konuşulup kalbi kırılan bendim başkaları değil sen ezbere cümlelerine kafandaki o düşünceye inanmaya devam et hiç bir şey demiyorum sana HA BİR DE BİR YERİN SİKİSİNCA HEMWN ENGELLEMW A. gut seni
Neden herkes benden Nefret ediyor ben insanlara naptım?