Güncellemeler
+1 yıl
Diğer cevaplardan nasıl aşağılık kompleksi aldın acaba yani ezbere konuşmasan mı diyorum bugüne kadar da zorbalık gören kaba konuşulup kalbi kırılan bendim başkaları değil sen ezbere cümlelerine kafandaki o düşünceye inanmaya devam et hiç bir şey demiyorum sana HA BİR DE BİR YERİN SİKİSİNCA HEMWN ENGELLEMW A. gut seni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sende cool olsan yüz vermesen aldatsan kimseyi dinelemesen bence sende güzel ve tatlı olursun insanların gözünde bence öyle düşünme umarım karşına düzgün insanlar cıkar..
Yüz vermiyorum İnadına uğraşıyorlsr inadına konuşmaya çalışıyorlar doğru düzgün selam bile vermediğim birisi gelmiş sarılıp en yakın arkadaşım diyo konuşmaya çalışıyor sinir bozucu
Sanırım kafaya cok takıyorsun bazı şeyleri takma ve ne deseler duymamızlıkdan gel o zaman güzel olur bak
Olmuyor olsa sormazdim demi
Anka kuşunu özel yapan şey küllerinden yeniden doğmasıdır. Onlar seni tükettiklerini sanarken senin küllerinden doğmana yardımcı olduklarını görmüyor musun?
Zeki insanların yaşadığı bir problem senin yaşadıkların, dışlanmışlıkların. Yapılanlarda bir sebep ya da neden arama, kendini bulmak için onlara ihtiyacın vardi.
Nasıl yani bu yaşadıklarım beni yep yeni bir ben mi yapacak herkesden farklı başarılı ve adı sayılan bir isim gibi mi?
Seni Sen yapacak.
İsim, ünvan, maddi varlık... İnsanlar seni anlamıyorken bunların ne anlamı olabilir ki?
Anlamadım ben o zaman tam olarak ne demek istiyorsun ve ne demek istedin?
Anlamadım demişim insan bir açıklardi demi ne bu gizemli gizemli havalar ya
Olur aslında... Sadece biraz şanssız olabilirmisiniz?
Çok aşırı şansızım o zaman
Şans lazım... Çok dert te etme, birde çok geçmişe takılma. Yaşam neler sunar insana, unutma , hEr gün yeni bir gün dür.. Her sabaha öyle uyan... Bol şans..
İnsanlarla yakınlık kurmak için ilk adımı sen atma. Genelde sessiz durmaya çalış. İnsanların ne dediğini çok da önemseme. Milletçe herkesi acımasızca eleştiririz çünkü.
Tam tersine ne zaman kendi halimde takılayim desem hep o zaman oldu
Hmm, ama öyle kenarda ezik ezik durma. Özgüvenli dur. Fikirlerini özgüvenli olarak ifade et. Ve gülümse. Moralin bozulsa da belli etme.
Kenarda sessiz sessiz de durmuyorum işte çoğu zaman kahkaha bile atıyorum çok dobra biriyim diye öğretmenler anneme söylemişti kibar olsun kızınız demişti fikirlerimi de hep söylerim yani sorun bu değil ben de anlayamıyorum
Onlar küçüklüğün verdiği bilinçsizlikle yanlış davranmışlar. Bunun verdiği üzüntüye saplanmayı bırakıp önüne bakmalısın bence :)
Ben de o zamanlar küçüktüm koca kadın değildim ya ayrıca miktarı azalsa da lise de yaptılar )(başka kişilerdi) e lisedeki kişiler küçük mü? Yaşamayan bu acıyı bilemez
Daha kötüsünü yaşayıp yollarına devam eden insanları hiç mi görmedin acaba?
Çünkü yola devam etmeye mecbursun ben de öyle yapıyorum ama emin ol ki unutamıyorsun
Yola devam etmekten kastım unutmak umursamamak hatta gülüp geçmekti.
Ayni durumdaydim bende senin gibi
Erkekler dışlanmaz ki hiç görmedim ben dışlanan bir erkek
Deme öyle gerçekten dişlandim ilkokul zamanlarim da.
İnsanlar çok acımasız.
Evet aynen öyle
Ne yapıyorsun insanları bu hale sokmak için
Ne demek istiyorsun
Hepsi sana karşı böyle bir tutum alıyorsa sende bir sorun olma ihtimali yüksek
Şu ön yargınız yok mu pes artık ben tüm okul bana karşı böyle demedim yalnız dikkat et hiç kimseye de bir şey yapmadım yeter ya
Diğer kişilere yazdığın yorumlarada baktım , sende ciddi anlamda assagilik kompleksi var , yaşın küçük şu an vakit kaybetmeden tedavi olmanı oneririm , ayrıca çok kaba ve saldırgansin , zorbalık derecesinde
şiiddet kullan başka çaresi yok :)
Kullandım zamanında gerekince hiç de yenilmedim
eee faydası olmadmı?
Oldu tabi olmaz olur mu baya azaldı bana yaptıkları kötülükler hatta neredeyse hiç kalmadı da diyebilirim
güzel işte arkadaş istiyosanda sosyalleşirsin zamanla olur.
Arkadaşlarım var zaten ama istediğim bir arkadaşlığım olmadı şu ana kadar
Saçma davranışların vardır
Evet bende de ayniydi saçma davranişlar ama hepsi birer birer gitti fakat insanlarin gözünde öyle kaldik ne yapmak gerekir?
Yok saçma davranışlarım Falan olsa da bunları hak ettiğimi düşünmüyorum
Ama Ben Pişmanim bu konu için gerçekten de