1 iyi
2 iyi
3 iyi
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karbonhidrarı kes zayıflıyosun ekmeği, pilavı hayatından çıkar kahve tüketimine de dikkat et selülit yapar sabah akşam mekik çekmen lazım
Ben beğeniyorum ayva göbekten iyidir , yapmayıda düşünüyorum :)
çok kaslı değil ama sıkı duruyor
onun için ilk önce yağ miktarının normal olması gerekiyo yani varsa fazlalıkların önce onları ver sonra six pack yapmaya yönelik egzersizler yap fakat ne kadar sürede olur onu bende bilmiyorum . kişiden kişiye değişiyo senin ne kadar süre nasıl yaptığına göre falan
yağ oranım çok az kilomda iyi direk başlayacağımda vücudun şekle girmesi yani sıkılaşması falan iki ayı alıyor sanırım sonra iki üç ay daha yapılsa kas oluşması için 5 aya olur diye düşünüyorum ben haziranda falan ortalarında başlamayı düşünüyorum.
İyi fikir deneyelim ozaman :)))
:) umarım pes etmem kolay olmayacağı kesin :)
aynen normalde ben 2 haftayı geçer geçmez direk pes ediyodum o da kendimi çok kısıtlamamdan ve yormamdan kaynaklanıyordu . artık öyle bir hata yapmadan hareket edicem :D
2 ve 3 cok iyi. 1 kotu cunku sadece karn kasi var ve cok ince.orantısz duruyor.karın yapacaksan biraz omuz ve kol da yapmalısn
Bence hafif ayva göbeği şart karşı cins olarak objektif kararım
2 iyi o zaman?
gibi ama tam değil
Cevap
10Cevap
3'ü de iyi bunların, bu kadar karın kası kızlarda çekici duruyor.En iyi 2.
Resimler süper de kas açısından değil.
Ayva göbek candır, bırak kası falan
iki numara çok iyi (teniyle alakalı)
1 deki kızda en az 300 gr var.
sevmem.azıcık sevmelik göbegi olsun.
kızda kas olmıcak ya :D
bende istiyorum yapmak ^^
Kas yapcam diye gobek yaptim ya :DDD kilom iyiydi iki kilo verip baslayacaktim iki kilo aldim resmen kacirdim yani :)))
ahahahahah :DDDD
boşver canım birlikte diyet yapalım sonra kas yapalım :))) çok tatlı duruyo gerçekten :))
Senin boy kilo kac?
176 63 kiloyum 56 falan olsam fena olmaz kilo aldım
Birde ise yarayan bir diyet var mi?
Tam 4 kilo vermeliyim benim boy 1.68-1.69 kilo 52 idi 54 oldum :)) 50 olmam lazim cunku kas yapinca protein beslenmek gerekiyor oda bir sure aonra kilo yapiyormus yani 1 kilo kas yapmak icin 4 kilo protein tuketmek + spor gerekiyormus.
Cok iyi boyun ya 58 olsan tas olursun ama kas yapmak icin evet 56 iyi olabilir.
saol canım 56 olucam mutlaka dukan diyeti diye bişey duymuştum o iyi geliyomuş
Benm en yakin ark. Yapti 82 den 55 e dustu ama 5 kilo aldi sonra olsun o kadard*asiri dikkat etti asla liste disina cikmadi. Umarim veririz :)
woow
çok dikkat edicem ve diyet yapıcam bende umarım kaslarımız da olur :)
taş gibi oluyosun gerçekten o kaslarla çok güzel ya :)
Ben bir ara barfiks cekiyordum daha dogrusu cekmeye calisiyordum :D arada aklima geldikce asiliyorum sadece kendimi aldiramiyorum ama cok zor :) ama barfiks ise yariyormus ya bir yaz gelsin tam simdi zaman bulamiyorum temmuz gibi yuruyus + kosu ins. yapariz :)
İnş. canım ya :)
yazda başlıyalım 2mizde ozaman :)
Eger unutmazsan yaz tamam mi ben yazaman buyuk ihtimalle cunku 3 ayi gecen soru gecmisten siliniyor bu silinir yani benim profilden
yazarım tabi canım keşke ekli olsan bende
Neden bilmiyorum ama kimseyi eklemiyorum :)
Ekliyor olsam direk ben teklif ederdim :)
Ama yaz mutlaka bugun bir arkadasla konustum sporla ugrasan her hareketle ya da spor aletiyle olmaz bisiklet calis dedi digerleri zaman kaybiymis ya da kosmak lazimmis.
Yasin kac bu arada?
18 senin?
Yeni 19a girdim :)
doğum günün kutlu olsun :))
Yeni derken iki hafta falan oluyor. Tesekkurler :)
ne demek :))
Selam, nasilsin? :)
Diyete basladin mi?
iyiyim canim sen nasilsin :)
basladim evett sen?
İyiyim ben de :)
Cok sık girmiyorsun sanirim, ne kadar zamandir diyettesin? Faydasi oluyor mu?
Dukan mi yapiyorsun?
Taa 20gun once yazmisim ama sunu diyecektim ben sabahlari acken turk kahvesi icmeye baslamistim ve metabolizmayi calistiriyor sanirim herkeste ayni etkiyi birakir mi bilemem ama, bir de iki uc tane kuru kayisi yiyordum ve cidden cok duzensiz besleniyorum yani kahvalti yapmam cok nadir ogle yemekleri vardir. Ama bu sekilde birazda dikkat ederek 9-10 gunde 2 kilo vermistim. Ama artik bunye onu normal gormeye basladigi icin olsa gerek etkisi yok.
Verdigim 2 kilonun birini aldim :) ama su siralar yine dikkat ediyorum umarim veririm. 3 kilo kaldi :) ama ayni zamanda su anda barfiks falan cekiyorum vucut esniyor bu sayede ama asili kaliyorum :D tam cekemiyorum cok az yani :)
Ama cok zormus ya baya arastirdim yani bir salona gitsem 3 ayda olacak bir sey ama yazin salano falanda gidemem hic evde 6 aya anca olur sanirim.
Kusura bakma coook uzatmisim :))
2 çok iyi
Bunlar iyi değil ya, aralarında seçim yapacaksam 2. link diyorum
2 iyi bence
woooow sexi :)
Hangisi iyi?
Linkler zaten olabilecekler
Peki.s
Gerek yok anlamindaki pekiydi o :))))
tabiki sen
Ne alaka ya :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?