Sevgilimle ayrıldık ve hiç iyi degilim..

merhaba :( size açıkça anlatacagım herşeyi çnkü ben işin içinden çıkamıyorum belki siz yardımcı olursunuz bana 6 aydır çıktıgım birisi vardı çok seviyordum hala da seviyorum onunda sevdigini düşünüyordum normalde inanmadım sevgiye ama ne zaman tartışsak saatlerce yalvarır bırakmazdı beni bigün arkadaşlarla tatile çıkmaya karar verdim oda geldi benimle ilk günler çok güzeldi çok romantikti sonra beni öperken falan degiştigini hissettim benimle beraber olmak istiyordu ama tepkimden korkuyordu ve beni kaybetmekten bigün ben söyledim farkında olmadan davranışların degişiyor dedim oda erkegim sonuçta ama kendime hakim olamıyorum ama seni çok seviyorum kaybetmek istemiyorum bu yüzden hiç bişeyin bir önemi yok dedi tartıştık alkol almıştık arkadaşlarla kavga ettik bana kötü davrandı her zaman böylesin ayrılık ya da ayrılıga yakın sözler var dilinde dedi kötü oldum agladım ben aglayınca oda kötü oldu benimde onunda yüzü hiç gülmedi tatil boyunca bigün bana seni mutlu edemiyorum mutlu edemedigim gibi üzüyorum bide dedi mutluyum desemde o agladıgım anı anlattı durdu tatil bitti eve döndüm bana mesafeli davranıyordu neden böylesin mutlu degilsen ayrılalım mutlu olmana dayanamıyorum dedim zaten hep ayrılmak istiyordun buda bahanen oldu ama bu kez ısrar etmeyecegim dedi bende benden sogudun mu dedim ilk günki gibi seviyorum ama mutlu edemiyorum seni dedi üstne bide aklım karışık deyince bende ipler koptu numaramı degiştirecegimi onu tamamen silecegimi söyledim önce degiştirme arada konuşuruz falan dedi o gece bana mesaj atmış uyku tutmuyor şimdi sana sarılmak vardı falan diye ertesi gün ona son bir mesaj attım numaramı degiştirdim arkadaşımı aramış numaramı istemişarkadaşımda bnde yok demiş dayanamadım mesaj attım madem biz diye bişey yok sil beni dedim tamam dedi sadece bir kaç gün sonra ona onu unuttugumu söyledi kısa sürede unutmana sevindim dedi şimdilerde bazen mesaj atıyorumiyi geceler mesajı falan ama cevap vermiyor ve benim canım çok yanıyor :( ne yapmalıyım
Sevgilimle ayrıldık ve hiç iyi degilim..