Güncellemeler
+1 yıl
Size bunu sormuştum kendi bildiğimi okuyup bugün yanına gittim herşeye rağmen aşkımdan dolayı kabul ettiğimi söyledim. O da artık beni sevmediğini söyledi hep hayalleri yalan üzerine kurmuş olan ben hem de onu o şekilde kabul eden ben kaybettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden yapamadın ki. Seven her türlü yapar. Sonuçta zorla evlendirilmiş. Tabi senin kararın ama bence onun tarafından da bi bak.
Ben kabul ettim ama sonra gelip çocuklarımı bırakamam dedi bana
Yani çocuklar sizde mi kalıcak
Evet onu demeye getirdi
Sonradan söylediyse sıkıntı tabi. Baştan söylemesi lazımdı. Peki sen çocuk mu istemiyorsun yoksa başkasından diye mi
Benim hayalim onunla çocuklarımızın olmasıydı ama ona olan aşkımdan onun çocuklarını da kabul ederdim. Benim tutuntuğum tek dal sensin şimdi kabul edip ilerde yüzüme vurursan ben yıkılırım dedi bende birkaç kere yüzüne vurdum ama sindirmem için zaman gerekiyordu o da biliyordu kolay bişey değil
Bence de kolay değil. İyice bi düşün pişman olmamak için. Bir de zorla evlendirilmiş ise niye çocuk yapmış ki. Ailem zorladı demesin hiç her şeyin de bi sınırı olur yani. Haklısın bence
Ailesi kötü insanlar ya ilk gerdek gecesi kapısına dayanıp bişey oldu mu diye sormuşlar doğu kültürü bilirsiniz. Haklı olduğumu biliyorum ama böyle aşkı bulamayacağım bir daha devir o kadar kötü ki o özünde çok iyi bir insan o da ailesinden çekiyor aşkımın peşinden gitmeli miyim diye düşünüyorum
Bence bir kere aşık olmuşsun bırakma. O da bir yandan haklı senin bırakmandan korkmuş. İyice bi düşün. Başkasından olsa bile kendi çocuğun gibi seversin belki de ilerde. Sana kalmış dediğim gibi. Ama iyice düşün pişman olma
Sizin popüler bir cevabınız var yanında kendin gibi olmalısın diye biz hep öyleydik karısını evli olduğunu kimse bilmezdi ama beni bütün çevresiyle tanıştırdı herkes bize imrenerek bakıyordu onun bi abisi var dostum dediği benimde abim yerine koyduğum o da bende zamanında yaşadım ben evimi tercih ettim pişman oldum siz aşkınızı bırakmayın diye saatlerce konuştu bizimle
Durum böyleyse aşkının peşinden koş. Zamanla alışırsın çocuklara da. Sonuçta eşinden gelen bir şey o da. Mutluluklar diliyorum umarım en doğru kararı verirsin
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi cevaplarınız dünyanın sonu değil hiç bişey inşallah amin
Haklısınız. Eğer kendi çocuğum gibi yapamam diyorsan onlara da yazık etme. Her şey sende bitiyor. Bence sorun olmaz evlatlık aldın diyelim kendi çocuğun gibi seversin değil mi. Bu da öyle bir şey işte. Pozitif düşünmek lazım.
Evet bende ilk öyle düşündüm evlatlık almış gibisinden zaten sevdiğim adamın çocukları hem onlar yanında olunca bende kabul edince o da mutlu bir yuva kurmuş olacak iyice düşünücem
İyice düşün umarım çok mutlu olursun
Allah razı olsun umarım siz de mutlusunuzdur teşekkür ederim
Merhaba bugün onun yanına gittim artık beni sevmediğini söyledi
Sevgi bi anda biten bir şey değil ya bence sana çok kırıldığı için ağzından öyle çıktı
cokmu asıktın sen?
Çok fazla o da öyleydi hiç bi zaman şüphelenmedim aşkından sevgisinden bu hissedilen bişeydir
pekı sonra ne oldu
İlk dedi dimdik durup savaşalım babasıyla konuştu babası kabul etti hem boşanmasını hem beni ama annesi asla kabul etmedi çocuklarını gözünün önüne getirip duygu sömürüsü yapmış bu çocuklar kötü yola düşer sensiz diye ama bana kaçalım bile dedi en son bunları söyleyince hakkımı helal etmiyorum sana deyip gittim
pekı cok asıksın dımı?
Çok
asenle uzunca konusalımmı ne dersın
Tabi yazabilirsiniz dinliyorum
yanı ıstek atordan konusalım
yedek kadroyu devreye sok
Nasıl yani
Zamanla gecer
Ona olduğu gibi kimseye aşık olamamaktan korkuyorum o bambaşkaydı
Herkesin sevgili bambaskadir