Ayrıldık ama ben eski sevgilimi unutamıyorum, onu gerçekten çok seviyorum!

Benim bir çıktığım oldu bundan 2.5 ay önce. 3 ay çıktık sadece ama ben bu çocuğu bir senedir seviyorum.

Ayrıldık, ben ayrıldım, çünkü gerçekten o kadar soğuktu ki. Ders olur sandım ama yolun açık olsun dedi bana. Onun beni sevdiğini gösteriyordu hareketleri! Ondan sonra 2 kişiyle daha çıktım ama onu hala unutamadım.

Nolur yardım edin gerçekten çok seviyorum onu hatta bugün kafayı yedim düşünmekten. O şimdi başkasını seviyor sanırım tam bilmiyorum. Benim bir normal erkek arkadaşım bugün akşam aramızı yapabileceğine dair yemin etti [ 1 kutu parlament karşılığında :) ]

Aramızı yaparsa o kadar sevinirim ki. Çünkü ona deli gibi aşığım. Ama olacağına inanmıyorum, yarın öğrenicez ama ya olmaz derse ben onsuz napıcam? Şimdi biriyle çıkıyorum ama ondan nefret ediyorum bugün o çıktığım kişi beni yanağımdan öptü diye o kadar ağladım ki.. Çünkü unutamadığım sevdiğimden başka kimsenin öpmesini istemiyordum. Ağladım hem de öyle böyle değildi.. Oof napçağımı bilmiyorum yardım edin lütfen ! Lütfeeen. Çok seviyorum ben onu çoook ! Ayrıldığımız gün ağlamaktan gözlerim iltihap kapmıştı bi gün boyunca açamamıştım.
Ayrıldık ama ben eski sevgilimi unutamıyorum, onu gerçekten çok seviyorum!