Şimdiki sevgilimden ayrılamıyorum ama eski sevgilimi çok özledim

Yardım edin lütfen :(

Arkadaşlar direk özet geçicem sizi hiç sıkmayım. 4 senedir biriyle çıkıyordum taki bu yazın başına kadar. Ben 1 aylığına tatile gittiğimde başka bir kızla tanışmış ve flört etmeye başlamışlar, ben bunu onun facebookundaki mesajlardan gördüm ve tam anlamıyla yıkıldım. Gelinceye kadar bekleyemedim konuştuk biraz tattıştık ve ayrıldı benden.

Salak gibi geri dönmesini isteidm 2 günlük kız için bitirme bizi dedima*ne fayda. Sonra kız ertesi gün bundan ayrılmış ben duydum bunu ortak arkadaşlarımızdan tekrar başladım konuşmaya şansımı denemeye barışalım falan dedim 2-3 gün en sonunda oda dayanamadı çocukluk yapıyorum ya dedi sarıldı bana barıştık smile sonrası benim için daha da kötü olmaya başladı. 1 hafta sonra izmire gidiceğini söyledi gitmemesini söyledim dinlemedi hafta sonu gelicem dedi tamam dedim gitmeden 2 gün önce ayrıldı benden ne olduğunu anlamıyordum ilk başta hergün ağlıyordum deli gibi kolumda faça izleri elimde sigara müzik açıp ağlıyordum.

yani düşünün ben onun sigara içmesine kızardım ama simdi ben bağımlısı oldum onun yüzünden unsure neyse o gidemedi izmire sorun çıktı burda kaldı. Herkez ondan ümidi kesmemi falan söyledi herkezle kavga ettim ama nafile bende içime attım başkasıyla konuşmaya başladım arkadaşım vasıtasıyla ve iyi anlaştık çıkmaya başladık ama yapamadım 2 hafta sonra ayrıldık bu öğrenmiş baskasıyla çıktığımı geldi yanıma birgün sen benimsin benden baskası dokunamaz sana sarılamaz falan dedi ama çok sinirliydim ona karşı bağırıdm çağırdım gittim. Simdi baska biriyle çıkıyorum yaklasık 7 haftadır. Ve eski sevgilimle ortak arkadaşımızın ağzından laf aldım meğer bunun adına kızla başkası konuşmuş o çıkma teklifi emtiş kızda kabul etmiş benim aptal sevgilimde yani eski seviglimde kızın gururu kırılmasın diye 2-3 gün çıkayım demiş ama ben öğrenince herşey bozuldu tabi banada açıklayamamış bunu hala beni seviyormuş ki ben beni sevidğini hala biliyorum 2 hafta önce konuşmuştuk beni sevdiğini söylemişti hala.

fakat dediğim gibi benim şuan sevgilim var ve aramız çok iyi onunla iyi anlaşıyoruz beni de seviyor yani birlikte olmak istiyor aslında ama ben istemediğimi söyledim zarar vermiyor ama sürkeli bahsi açılıyor tabi bende espriyle kapatıyorum konuyu, fakat ben hala eski sevgilimi seviyorum ve eski sevgilim 4 yıl boyunca öpüşmenin dışında ileri bi harekette bulunmadı bahsi bile geçmedi aramızda. neyse simdiki sevgilimden ayrılamıyorum ama eski seviglimi çok özledim onu çok seviyorum gördükçe canım yanıyor frown ne yapmalıyım yardım edin bana lütfen bitsin bu kabusum artık frown frown
Şimdiki sevgilimden ayrılamıyorum ama eski sevgilimi çok özledim