vardı sadece sızın fıkırlerınızı merak ettım ve cevapların cogunlu yemek yerıne içmekti..
artık kafamda soru ısaretı kalmadı tesekkurler.
bence s3x
jamiryo
ilk buluşmanızda pavyona götür. hem yersiniz hem içersiniz. bak sorunun çözüldü işte.
pavyon aslında hıc fena fikir sayılmaz . tamam tesekkur ederim cevabın ıcin.
kahve,ilerleyen zamanlarda kahvaltı.lanet olmasın çok bilgiliyim :D ^_^
ever resmen akıl fışkırıyor. harcanıyorsun buralarda.
estağfirullah
İçilebilir :D daha mantıklı
Cevap
2Cevap
ilk buluşma için bişeyler içmek diyorum. ben önünde yemek yemekten utanıyordum. bişey içerkende titriyordum :D sen en iyisi götürme bir yere boşver :DD:DD
Bişeyler içmek daha mantıklı ilk etapta tabi ayrı şehirlerdeyseniz falan hani uzun yoldan gelmişse yemek olabilir.
Tabikii icmekk ben ilki birak 1 senelik erkek arkadasimin yaninda yemek bile yemeye cekinirim
bence bşeyler yemek daha mantıklı.bi kız ilk buluşmada yemeğe gtmekten daima kaçar.safım naapsın o kadar boya ruj hani yazık yani ziyan olmasın :)
ne malum içeceğine ilaç atmayacağın, yanlış anlamayın dedin uyuz ettin beni bırak o kızın peşini !
sen cok fılm ızlemıssın heralde ısım gucum yok kızın ıcecegıne bir şeymi atacagım.
:D
ya normalde böyle bir tepki vermezdim ama yanlış anlamayın dedin yani sadece yanlış desen tamam ve ya sadece anlamayın desen tamam ama 2 ' sini bir arada kullanınca seni tecavüzcü coşkunun işini bitirdikten sonra ağzına 5-6 dal sigara sokuşturup yakarken aldığı hazzı gördüm sanki
bir şeyler içmek deyince akla otamatik olarak bira, votka gibi seylerde gelebiliyor
sımdı bir kaç kişi cıkıp gıdın bır bara ıkı bıra ıcın
der o yuzden oyle yazdım . sbosuna gereksiz mesajlar verıp mesgul etmemeleri için oyle yazdım
zaten karar verdım yemek yerıne bır seyler ıcmeye gıdecegım.
sana güveniyoruz hadi hayırlısı !
evet dedıgın gıbı hayırlısı . olacagı varsa olur. :D
su akar yolunu bulur !
kaderde varsa üzülmek neye yarar düzülmek.
dert çekenin yol gidenin !
Bişeyler içmek daha uygun olur.
ılk bulusmaya yemek olmz kahve cay olur ya
İlk buluşmada yemeğe gitmek iyi değil.
evet bende senın gıbı dusundum . kızla ılk buluşmada agzının etrafında ekmek kırıntısı ya da dudagının bır yanı ketcap oldugunu dusununce ıkıncı secenek daha cazip geliyor.
içmek en güzeli.
bir şeyler için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar