Kahve içilmeli diyorum.

Kahve içilmeli

Yemek yenmeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ilk buluşmada kahve içilmeli belki de film izlenebilir aynı şekilde. ama ben kahve diyorum her zaman için
Herkes istediği gibi gerçekleştirmeli ilk buluşmayı. Yani isteyen kahve içer, isteyen yemek yer, isteyen çay içer, isteyen sadece tatlı yer falan. Şöyle olmalı böyle olmalı diye bir durum yok bana göre.
Cevap
59Cevap
Karnımız açsa yemek yeriz, değilse kahve içeriz. İlk buluşma, son buluşma gibi kriterlerim yok.
İlk buluşma şöyle olmalı böyle olmalı durumlarını sevmiyorum. Bu buluşacak kişiler tarafından belirlenen bir durum sonuçta, bir genelleme yapılması durumunu hoş bulmuyorum. Kimi çift yemekli tercih eder kimisi bir şeyler içmeli kimisi de öylece bir bankta, çimlerin üzerinde, sahilde (mekan fark etmeksizin) oturup birbirini tanımak ister.
Benim ilk buluşmamda karnımız aç olduğu için yemek yemiştik. Tok olsak belki de direkt bir şeyler içerdik ya da bir yerlere oturmaya giderdik. Bu sizin, buluştuğunuz kişiyle ortak karar verebileceği bir şey.
Buluşmak istediğiniz kişiye sorun ne yapmak istediğini ve birlikte hareket edin.
Oradan buradan ilk buluşmada şunu yap bunu yap diyenlere kulak asmayın. Kendiniz olun ve emin olun ki asıl ilişki o zaman oluşuyor. Birilerine, bir şeylere özenmeden sadece kendiniz olup birbirinizi tanıdığınızda...
Açıkçası benim kanaatime göre yani düşünceme göre şunu söylemek isterim ki ilk buluşmalarda kişilerin hal ve hareketleri tavırları davranışları ön planda olacağı için kişilerin öncelikli olarak yemeğe çıktıkları veya buluşmaya çıktıkları kişiyle bir kahve içmesi daha uygun olur ya zaten buradaki amaç aslında yemek yemek ya da kahve içmek değil ilk oturuşta birbirini tanımak daha sonra samimiyet ilerlerse iki tarafta anlaşacağına kanaat getirirse yemeğe de çıkılabilir ama bana soracak olursanız öncelikle kahvedir.
Kesinlikle kahve konusunda ısrarcıyım, muhabbeti sarmayabilir. 😅 Ben hatta şey yapıyorum, kız kardeşime diyorum ki beni 40 dakika sonra ara. Eğer sıkılmışsam kardeşimi bahane olarak kullanıp kalkıyorum 😂
ayıp ama :D gerçeği söyle, sıkıcısın üzgünüm de
Öyle söylenmez incinir 😅
:D bir kadınla buluştuğumda umarım telefonu çalmaz. Bu aklıma gelecek hep
Çoğu kız arkadaşım aynı taktiği uyguluyor valla 😅
kötü oldu bu ya :((
Kafası olan erkek bara götürür. alman usulü yapar. kendini gold diggerlara soydurtmaz. Her çıktığı kızın hesabını ödemeye kalkarsa bonker bile olsa hesabın altından kalkamaz. Erek ve kadın eşit sonuçta. eşit hesaplar ödemeliler. Eğer bir art niyet yok ise.
yemek daha yakın samimi biriyle gidilip zevk alabilecekken daha ilk buluşmada yemek bence strese dönüşür. kahve de ise birbirinizi tanımak için iyi ortam oluşturur kahveden yana kullanıyorum oyumu kdjchdbzsk
Yemek yiyebilen insan rahatlığı 😂. Eğer daha önce hiç gorusmedigim görmediğim biriyle internet ortamı vs. boyle bir buluşma gerçekleştirmiş bulunuyorsam 😂 gerilirim ve yemek falan yiyemem. Birşeyler içmek daha uygun
Yemekte olurda ilk olduğu için duygular anı hızlı olacağı için sohbete odaklı kalınmaz kahve olması sohbete odaklı olacağını düşünüyorum ilk buluşmada kahve olması daha cazip geliyor
Çay veya kahve içmek yeterli. Yemek olsa örneğin; karşımda ki insanla aynı frekansı yakalayamadım. Masadan kalkıp gitmek daha zor olur ve beraber vakit geçirmek zorunda kalırım
Kahve tabiki... Yemek bir şeyler başladığı zaman olur, olmalı... biraz daha alışma süreci aşılmalı. İlk tanışmada muhabbet sohbet çok olur ( kahve,) en ideali..
Bence de kahve içilmeli.
İlk date e yemekli yerlere gidiliyor, devamının olacağının bile meçhul olduğu bi’ date için 1500-2000 tl paralar harcanabiliyor.
Görüyorum ve arttırıyorum. Önce yemek yenmeli, ardından kahve içilmeli; sonrasında da seks yapılmalı...
Yemek çünkü bi insanın karakteri hali tavrı yemek yerken görünür garsona ınsanlara tavrı nasıl felan daha iyi olur
Hic bir önemi yok bence yani bu insanı tanimak istiyosan ne. Kadar cok vakit gecirirsen. Okadar cok tanirsin
Racon kahve derler ama bence fark etmez. Uzun süre berabersek illa ki hadi yemek yiyelim acıktım derim , acıkmasam bile
Ben acıkırim yemek yenmeli.. aç aç kahve içsem ne olacak..
Yemek yemeli hareketli nasıl yemek yemesi seslimi yiyor yerken muhabeti nasıl tanımak için önemli!!
bir şey içilmeli bence kahve içip 40 yılı kitledikten sonra yemekte yenir tabi 😃😃
Kahve içilmeli bence hunharca yrmek yediğimi düşünemiyorum 🤭
Bence kahve içmeli günün akışına göre yemekle yenebilir daha sonra
En İyi Cevap