Yeme & İçme İlk buluşmada yemek yenmeli mi? LezzetPerisi Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk buluşma yemekli mi olmalı sizce? Yoksa sadece kahve mi içilmeli? :D İlk buluşmada yemek yenmeli mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Ne yiyeceğinize göre değişir ama kahve daha güvenli :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bence isteyen yiyebilir ben kahve içerdim 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İlk buluşma kahve ve tatlı eşliğinde geçse çok daha iyi 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kahve ve çay içmek yeterli, yanında tiramisu gibi bol kakaolu bi tatlı yiyemem mesela 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet yenilmeli ki karşımdakini tartabileyim 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence cay kahve iyidir 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kahve yeter 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kahve yeterli 0 1 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Oyle yapariz artik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yiyeceğinize göre değişir ama kahve daha güvenli :D
Bence isteyen yiyebilir ben kahve içerdim
İlk buluşma kahve ve tatlı eşliğinde geçse çok daha iyi
Kahve ve çay içmek yeterli, yanında tiramisu gibi bol kakaolu bi tatlı yiyemem mesela
Evet yenilmeli ki karşımdakini tartabileyim
Rakı sofrası kurulmalı
Bence cay kahve iyidir
Kahve yeter
Yenebilir
Kahve yeterli
Oyle yapariz artik