Selamlar, şişman kadınlara bayılıyorum. Onları görünce içim kıpır kıpır ediyor. Zayıflarda öyle değil. Sizce neden şişman kadın seviyorum?
Teşekkürler
Teşekkürler
BBW :) yaşım 16 iken bendede vardı öle bi beğeni şu an yok şişman bayanlar daha bi sıcak kanlı oluyo sanki belki de bu özellikleri mi cezbediyor seni
Yanlız değilsin, dışarda şişman sever ama konuşmayan bir sürü insan var
hahhahahahaa( annen şişman mıydı?)
genelde kızlar babalarına benzeyen, erkekler de annelerine benzeyen kadın ararlar ya, ondandır!
Evdekilerle alakalı bir şey değil, şişman gördügümde bitiyorum yaa!
işte bilinç altında olan bir şeyden dolayı onları istiyorsun. yumuşak oluyordur, mıncıklamayı seviyosundur mesela ;)
evet yumuşacık bana çekici geliyorlar ve de daha sıcak davranmaları da çok güzel tabii ki şişman bir sevgilim ya da çıktığım olmadığı için minciklama felan yapamıyorum ;))
selamlar, cinsel açıdan daha iştah açıcı görünüyor olabilirler sana, teşekkürler
Cevap
5Cevap
sen daha ağır kadın seviyosun demek ki. "kadın dediğin ağır olacak, erkeğini taşıyabilecek" mi diyosun?
Teşekkürler alone_wolf_67, görevini başarıyla tamamladın. Şimdi geri kalanlara mesaj atmaya devam edebiliriz.
elini attın mı et (pardon yağ):):) gelsin istiyorsundur.
Bende öyleyim gerçekten zayıf ya da normal bayanlar hiç ilgimi çekmiyor bide bembeyaz tenliyse eriyorum
bende şişman kadın seviyorum. sıska kadınlarda en ufak bi cezbedici bişey yok. şişman kadın görünce sarılasım geliyor :)
ben de şişman hatunlara bayılıyorum bana çok çekici geliyorlar
Tüm şişmanlar seninle gurur duyuyor :D
Beğeni meselesi. Afiyet olsun.
Oy senden her eve lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar