Kilolu kadınlardan hoşlanıyorum ne yapacağım?

Arkadaşlar ben mesela manken fiziğindeki kadınlarda hiç hoşlanmıyorum. manken kız bana te*lif etse geri çevireceğim çok ciddiyim. ama nedense biraz ki*olu kızlar hoşuma g*diyor. hafif g*bek büyük p*po kalın b*cak büyük m*me. bu kadınlar aşırı çekici geliyor. ilerde evlendiğimde dışarıdaki insanlar hep bakacak bize büyük ihtimalle çünkü ben 187 boyundayım ve vücut geliştirme yapıyorum ama vücut geliştirme yapan kadınları beğenmiyorum. kendimi çok değişik hissediyorum. mesela 'Iskra' bu kız gibi büyük beden modeller çok hoşuma g*diyor. ama annem öyle biriyle evleneceğimi felan öğrenirse dalga geçer ya da evlenmemi istemez. çıkmazdayım. bazen diyorum keşke bende mankenlerden hoşlansaydım herkes gibi. ama manken yanımda çı*lak olsa bile beni tah*ik (r) edemiyor ciddiyim bu konuda. sizce bu bir hastalık mı? psikoloğa felan mı gitsem? ben toplum tarafından yargılanmaktan sıkıldım artık. sokakta yürürken herkes bize bakıyor. ben kaslıyım uzun boyluyum sevgilim kısa ve kilolu diye. (beğendiğim kadınlar: Jada Sezer, Justine Legault, Denise Bidot, Ashley Graham, Clementine Desseaux (bu kadın mükemmel), Whitney Thompson)

Kilolu kadınlardan hoşlanıyorum ne yapacağım?