gerçek aşkınızı kaç yaşında buldunuz ve
nasıl tanıştınız.
nasıl tanıştınız.
Ben 5 yaşındaydım Onun yaşı 2 tabi o yaşta aşık olmadım :P küçüklüğümden beri tanıyorum yıllar geçti 15-16 yaşlarında onu farkttim ilgi duymaya başladım 19 yaşında aşık olduguma emin oldum buraya kadar iyidi dimi :) sonra konuşuyordum onunla ve ikimizi tanıyan biri ona herşeyi anlatmış artık konuşmasak iyi olur dedi .Tabi böyle bitmesine izin verirmiyim çabaladım ama hala bana uzak bnde dşündüm ve duygularımız aynı degil diye dşündüm (Gerçek aşkım buldumda o beni bulmuyor :)
aşk fm diye biryer var dün anonim olarak soru soruyordum ama benim oldugumu anladı :D Seven birinden ne beklersin? diye soru sordum güvenmesini dedi bende sana güveniyorum dedim ve benim oldugumu anladı ona güvendiğimi söyleyince ilk aklına ben geldim ama tabi umutlanmadım vazgeçersem sevgim basit olur ben karşılıksız seevmeye devam etcem böle devam ederse ben vazgeçtiğim için değil evlendiğim insan başkası oldugu için ve onu mutsuz etmemek için vazgeçecegim zaman o zaman...
12 yaşında buldum...tanışmaya gelince dedim ki bana bakıyorsun hadi inkar et korkma söyle söyle dedim en sonda bir bağırdı evet seviyorum deli gibi oldu mu muradına erdin mi diye kızmıştı...hani o günleride özlemedim değil...
geceleri soğuk terler ile uyanınca,kalbinde bir ağrı,uykusuz gecelerin olunca,iştahtan kesilince...bu aşk başka ne denir...değil hayatımda...ama aklıma gelince canlanınca anılar gözümde gerçekten sevmişim o zaman
çocukluk aşkımla bulduğumu sanmıştım..27 yaşımda hayatıma giren o kişiye dek.
Cevap
16Cevap
daha bulanadım .yaşım 30 oldu ama malesef o güzel duyguyu yaşayamadım .benim için çok zor .mutsuzum ve kendime güvenim kalmadı .ama dilerim allahtan allah en güzelini en temiz kalplisini nasip eder .
inşallah sağolasın .dilerim allahtan allah her keze iyi bir eş ,iiyi bir sevgili nasip eder .
bir kere seveyim evleneyim diye düşündüm hep. 28 yaşına geldik iş güç askerlik derken yaş geldi geçti. inşallah ilk defa seni seviyorum dediğim insanla evlenmek nasip olur.
Mahsus olanına hiç denk gelmedim desem..Bütün aşklarım gerçekdi ve halen de gerçek.. :-)
14 yaşında buldum 19 yaşındayım düğünümüz var yakında
26 yaşındayım ve hala bulamadım daha doğrusu bulduğumu sandığımdan hayatımın en büyük kazığını yedim aşka falan inanmıyorum..
://
Bulamadim henüz kriterlerim cok yüklsek.varsa böyle yollayin..
22 yaşındayım gerçek aşkı değil aşkı bulamadım bulamadım
hmmm 17-16 civarı o hala canımın içi vazgeçilmezim benim... :)
7 yaşındaydım.en saf,temiz aşk çocukluk aşklarıdır.Bir damla kötülük yoktur...
Gençliğimin en hareketli dönemindeyim ve gerçekten aşık olduğum birisi olmadı şuana dek
19. (cevap kısa)
Bulanlar gerçekten çok şanslı :) Aramakla buluncak bişeyde değil zaten bulursam gelip cevaplicam sorunu :D
yaş 22.5 hala arıyorum :)
bulamadım bulduğumu sandım
Tahminlerime göre 2015'te yani 23 yaşında.
Guzeldi :D !
Gerçek aşkı arıyorum.
daha bulamadım var mıöyle biri onuda bilmiyorum
geçen facede buldum sandıydım oda erkek çıktı
hahaha ciddi degilsin :D
tabikide değilim :D
Bulamadım daha :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar