Hayatımda İlk Defa Bir Kıza Aşık Oldum Ama...

Merhaba sayın KS üyeleri,

Evet. Hayatımda ilk defa bir kıza aşık oldum. Ama birbirimizi hiç görmedik ve tanışmıyoruz. Herşey onu Facebook'tan ve Ask.FM'inden takip etmekle başladı. Bir süre böyle geçti ve benim bu kıza olan ilgim git gide artıyordu. Paylaştığı durumdan, Ask.FM'inde sorulan sorulara verdiği yanıttan, fotoğraflardaki gülümsemesinden, gözlerinden...

Direk "Selam" yazmak yanlış olur diye uygun zamanı bekledim. Sonra duvarına "çok mutsuz" olduğunu yazmıştı. Anladığım kadarıyla onu sinirlendirecek, üzecek bir olay olmuştu. Ask.FM'ine felan baktığımda da bunu anlamıştım. Kendisine mesaj attım. "Tanımadığın birine derdini paylaşmak ister misin ? İnsanın mutsuz olduğu anlarda derdini anlatacak birileri olmalı, bu ben olmak isterim" dedim. Ondan sonra sohbet etmeye başladık. Kanım gitgide kıza ısınmaya başladı. Hayatımda ilk kez bir kızla mesajlaşıyordum diyebilirim. Elimden geldiğince bir konuda uzun süre konuşmak yerine sürekli konuyu değiştirerek sohbetin dahada uzamasını ve onu sıkmamasını sağlıyordum. Bu böyle 1-2 gün gitti. Bana mesaj atmıyor ve ama ben ona atıyor ve sohbet etmeye çalışıyorum. Çok sıcakkanlı ve samimi bir kız. Tek bildiğim hangi okulda okuduğu ve hangi semtte yaşadığı. Ama ben çalışan biriyim. Hafta sonu izinliyim. Ancak ben bu kızı gerçek hayatta tanımak, arkadaşlık kurmak, samimiyetimizi arttırmak istiyorum. Ne zaman mesaj atsam ya geç cevap veriyor ya da hiç vermiyor. Neden böyle yaptığını soruncada "Telefona pek bakmıyorum, başka şeylerle oyalanıyorum" felan diyor. Ne kadar doğru söylüyor bilemiyorum ama ayda 1 kere felan dışarı çıkabiliyormuş. Annesi dışarıya çıkmasına izin vermiyormuş. Belki biraz aceleci davrandım ama sevdiğimiz filmlerden felan bahsederken recep ivedik 4 filminin sinemaya haftaya felan çıkacağını ve isterse beraber gidebileceğimizi bu sayede daha yakından tanışabileceğimizi söyledim. "Dışarı çıkamıyorum, annem izin vermiyor" felan dedi. Üstüne gitmiyorum "Peki müsait olduğunda sen mesaj atarsın." yazdım.

Her geçen saniyede ona dahada çok bağlanır oldum. Hislerim bir anda değişti. Kızlar size sorum şu. Ben ne yapmalıyım ? Ne yapayımda bu kızı gerçek hayatta tanıyabileyim, arkadaşlık kurabileyim ? Okumayan, çalışan biriyim..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen, yardım edin arkadaşlar...

Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu cevap yazacak...
Hayatımda İlk Defa Bir Kıza Aşık Oldum Ama...