Dolduruşa gelen erkek...lütfen yardım edin

2 buçuk yıllık bir ilşkim vardı. ben karşımdakinin ilk sevgilisiydim (Şu an 21 yaşında) 130 kiloydu çıktığımızda , sonra ben sürekli ona destek oldum kilo ver sağlık açısında senin için yaralı olucak diye. çok tembel bir çocuktu 7 ders falan bıraktı. aynı bölümde olmamamıza ragmen ben ders falan çalıstırıyodum sırf okulu uzamasın birlikte mezun olup evlenmek için ama o buna aldırmadı ve birsürü dersten kaldı. bana annem babam karışmıyor sen neden karısıyosun moduna girdi. ve ben biraz fazla kısıtlıyodum. çıkma arkadaslarınla dısarı ben sana yetmiyomuyum falan diyordum. ilk 1 sene beni dinledi. sonra bir isyan etti zaten 90 kiloya falan düştü okulda american futboluna gidiyor bayağ havalandı. ben bırak falan dedim oyunu derslerine odaklan, bu yüzden cok kavga ettik zaten sen beni kısıtlıyosun ben özgür olmak istiyorum hayatımı yasamak istiyorum falan dedi. bide bunun tek yumurta ikizi var .nedensiz beni pek sevmiyor. ve sürekli dolduruyo çok değişti çünkü. bütünlemelerde bana ben dısarı cıkıcam dedi bende otur çalıs sabret bitsin su sınav lar istediğin gibi gez dedim. benı dınlemedı cıktı dısarı bende sürekli rahatsız ettim teli sessize aldı, cevap atmadı. ben aynısını yapsam napardın dedım ayrılırdım dedı iyi bende senden ayrılıyorum dedım. 1 gün gectı mesaj attım olumlu bı sekılde yapıcı olarak. beni takmadı seni istemıyorum artık bız anlasamıyoruz , kavga edıyoruz dedı.ben agladm karsısında istemıyorum dedı yine. 2 haftadır ayrıyız. ve cok doldurusa gelen bir çoccuk. çok kötüyüm. pişman olurmu ?
Dolduruşa gelen erkek...lütfen yardım edin