Kendinizi doğru insana mı saklıyorsunuz yoksa hayatınızı mı yaşıyorsunuz?
Önemli
Önemli değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Attığın her bir adım risktir. Artısı vardır eksisi vardır. Durur düşünürsün en kötü ihtimali göze alabiliyorsan yol alırsın. Hayatta hiç bir şey silinmez hiç bir zaman da yeni bir başlangıç olmaz. Sen sadece bununla kendini avutursun. Alınan her bir karar yapılan her bir icraat tecrübedir.
ilk önemli degil bro insanları deneyimliye deneyimliye doğru insanı bulursun ilk karşına çıkanla evlenseydi millet ohooooo
herkes ister ilk çıktığı insan doğru hayırlı insan olsun ve onunla yuva kursun ama olmuyor öyle işte
bazen doğruya gitmek için ulaşmak için merdivenlerden çıkman gerekiyor ve bu basamaklardan ilerlerken her birinde birüsürü tecrübe ve güç kazanıyorsun bir nevi manevi olarak
ilkler onemli tabi. ben ilkimi, ilkim olmaya layik birine sunabilseydim altin tepsine keske, layik olmanin yanindan bile gecemeyecek biri elimden tepsimi almadan once. ne diyem ben simdi ha onemli mi diyem onemsiz mi diyem. ne diyem.
Az önce kız arkadaşımla bu konuda konuştul ve gayet mantıklı bir sonuca vardı. İlkler yaşanabilir bir başkası ile fakat her yeni ilişki bir başlangıçtır.Her yeni ilişki geçmişi silmedir.Birisi ile ilişkiye başlarken geçmişi ve geleceği sen olursun. Bir tarayıcı nasıl geçmişi silince tertemiz oluyorsa ilişkilerde de insanlar böyle oluyor diye düşündük. Her yeni ilişkide ilkler yaşanır sonuçta herkes bir değil.
soru benim olsa en iyi cevap sececektim inan. cok iyi dedin. klavyene saglik.
Cevap
8Cevap
Ben doğru insana saklıyorum
Saçma sapan ilişkilerdense doğru insanı bulana kadar adam akıllı bir yalnızlık
Bende doğru insana saklıyorum ama doğru insan sana saklıyor mu orası var :) 10 15 dakika öncesine kadar ilklerin önemli olduğunu düşnürken fikrm değişti yani. Benim için ilk olacak olması güzel ama geçmişini sorun etmem ilk gibi yaşayabildikten sonra önemi yok
Tabi herkesin görüşü kendine ama ilk olmak ve ilk gibi yaşayabilmek çokkk farklı şeyler :))
kendimi saklamaktayım genellikle asık oldum 2 yıl sevgilide oldum ama kotu birsey yapmadım.hayatımı yasıyorsam da sevmedim birini kollarıma alarak dil sadece gezerek yaşarım.
Saklasak ne olacak
Bakalım doğru insan bizi bulacakmı acaba
0_0
ilkler tabi ki önemlidir. herkes hep ilk sevdiği kişi son kişi olsun ister ama günümüzde bu böyle olamıyor pek
Gerçek aşk önemlidir ve gerçek aşkı aramaya devam edeceğim
Sonlar daha önemli bence çünkü ARTIK KİMSENİN İLKLERİ SONU OLMUYOR NEDENSE.
Bro ikisi de olmuyo napcam ben simdi shshsgsgsaghs
onu bilmemde kimseye kendimi kullandirtmam o kadar basit değil.
tabii ki hayatımı yaşıyorum 18 yaşımda kendimi mi saklıyım saçmalık
Onemlidir ama brn hayatimi yasiyorum dogru kisiyle
Dünya s.kme bir yaşayış tarzını benımsedım :)
ben evlilik istiyorum
O ilkleri hatırlamıyorum bile çünkü bir önemi yok.
serbest hayatmı takılıyorsun yuh yazıklar olsun
iğrenç birisin hiç sevmiyorum bu tür kızları
Önemli değil. Sonlar önemli.
A: Önemli
carpe diem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar