Arkadaşlar birkaç yıldır saçlarımı kaldırıyorum.Sağa doğru tarayarak önlerden vs. işte.Saçlarım uzadı bu aralar gittim kestirmeye.Adam genç yaşta saçların açılacak dedi,farkındayım dedim.Ama açılması derken önlerden sağ ve sol tarafta.Babamın saçları şu şekilde link ama onun kafa yapısından dolayı herhalde düz olmasından daha güzel duruyor.Kafa şekli bana benzeyen ama saçlarını tamamiyle geriye yatıran birininde saçları hafiften açılma olmuş ve gayet güzel olmuş.Geçenlerde bir arkadaşım,bana saçlarını kaldırmamaya başladığında,öne yatırmaya başladığında önden saçlar tamamlanmaya başladığını söyledi.Yani saçlarımı şekillendirmemin açılmaya etkisi var.Ama dediğim gibi açılan insanlarda kötü durmadığını bizzat gördüm ve bu tür şeylere pek takılmam.Ama açılmasını istemiyorum,sağlıklısı varken..Genetik sayılabilir ama ne yapmalıyım.Belki de saç şekillendirmesin dolayı olması da var ama genetik olma durumu da olabilir.Sizce ne yapmalıyım açılmaması için? Şu anda yarım santimden biraz az açılma var,adam da keserken farketti zaten.Öne yatırmaya başlamak istemiyorum.Saçların oralarını normal hale döndürüp,bu durumu nasıl önleyebilirim ayrıca?
Peace ^^ sisters and brothers.
Peace ^^ sisters and brothers.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar