O kadar çok alındım ki.. ne demek istemiş olmalı..

2008de tanıstıgım cok nadir görüştügüm daha bu yıl yeni yeni samimi oldugum arkadasıma aşık olmaya baslıyordum. gecen hafta evine gittim (ogrenci evi) 1 hafta süre kaldım her sey güzeldi kardeşi gibi görüyordu beni. taa ki ben alkol alana kadar alkol aldık ve sacmaladım ev arkadasına ondan bahsedip durdum. ev arkadası da bunu ona söylemiş olmalı. sonra herkes uyurken odasına girdim orada sigara içiliyordu. ve otururken birden bire öptü beni ben de dayanamadm karsılık verdim. ev bos olsaydı keske vs. bu olanlar aramızda kalsın vs. dedi. neyse biz otobüs bileti aldık sabah cıkıp her sey iyi güzel otobüse bindiğimizde beni uyandırıp öpmeye basladı yine. ona dedim ki seni çok özleyeceğim. bana verdiği cevap ise: sen kendine öpecek kişiler bulursun oldu gözün açık değil vs gibi kelimeler etti susak misali dedi hayatta dersler dısınsa baska seyler de vardır (cok inegimdir) dedibana ne demek istediğini çözemedim. beni yanlıs anlamanı istemem dedim odana gelmemdeki amaç öpüşmek değildi dedim sen ona mı takıldın olması gerekeni yaptık ve bitti dedi. simdi bana sen baska birilerini bulursun derken neyi kasttetti basit kolay bir kız oldugumu mu? o kadar çok alndım ki..
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar çok alındım ki.. ne demek istemiş olmalı..