Ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum.. Sizden gerçek yorum istiyorum: suç kimde? Kader mi kandırılmak mı?

Arkadaşlar ilk sevgilimdi her şeyiydim onun.. Bana ne kadar temizsin sakın kendini kimseyle mukayese etme sen benimsin, ve binlerce evlilik planı kurdurdu..

Çok sevmiş her şeyden çok beni inandırdı işte normalde her şeye şüpheyle yaklaşan biriyim..

Ailem istemedi çok mücadele ettim istemiyorum artık yeter dedi defol git gerizekalımısın anlamıyosun dedi küfretti babam aramış her halde tehdit etti bilmiyorum..

Neyse bu adam bana seni alıcam,merak etme,inşallah yok bunun karımsın felan diyodu ileri boyuttatada olmasa bişeyler yaşadık onun isteğiyle..

Ayrıldıktan 1 ay sonra uzaktan akrabası ile görücü usulü nişanlandı çok ah ettim içimi yaktı kandırıldım mı bilmiyorum.. Alay edilcek insan değildim ama çünkü çok inandırdı .. Mutlu olur mu çok üzüldüm ağladım belki de gurur yaptı bilmiyorum..

Ama nişanlandığı kız ne güzel ne eğitimli çevremdekilerde şok oldu.. Benle mukayese bile etmiyolar, kariyerim,eğitimim fazla geldi ona kaldıramadı ama ben problem etmemiştim..

İçimi yakan bu adam baban vermezse mahfolurum,diyen..

Ahım tutar mı :( saçmalıyorum ama aynen böyle ve geçmek bilmiyor,sürekli içim kanıyo..
Güncellemeler
+1 yıl
Ve 3 ay oldu güzelliğimi kullandı, beni kullandı şimdi o mutlumu diye o kızla mutlu mu diye içim yanıyo ve intikam duygusu bastı beni..

En iyi intikam unutmaktır demeyin evet unutucam onu ama acı çektiğini bilmeyi o kadar istiyorum ki..

Şeytan diyo arabasını boydan boya çizdir!

Tamam saçmalıyorum biriniz beni kendime getirsin.. Eski Buse olmak istiyorum ben!

İlk olan o pisliği pişman etmek istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ortaokulda Bi çıktığı vardı bunun biz ilk okul arkadaşıydık yıllar sonra buldu beni felan.. Düşünün yıllar önceki çıktığı kız hakkında benden sonra gitti o arabı buldu dedi.. Şok olmuştum içinde ukte kalmış demek ki..

En iyi intikam birini bulmak evet hatta bulmak değil o mühendis çocuğun teklifini kabul etmek belki de ve sosyal medyayı onun gözüne sokacak şekilde kullanmak..

O zaman içi içini yer umarım!
Ahım tutar mı tutmaz mı bilmiyorum.. Sizden gerçek yorum istiyorum: suç kimde? Kader mi kandırılmak mı?