Kimseye güvenemiyorum aşık olduguna inanmamda cok zor bu yüzden
Cevabın nedir?
Bu anlamda güven duygunuzu kaybetmişseniz aşk aramayın, çünkü ön yargılarınız ve şüpheleriniz sizi yalnız bırakmayacaktır, bir erkeğin samimiyetinden ve dürüstlüğünden şüpheliyseniz uzak durun, tersiyse mutlaka önce kendinize sonra ona şans verin, bu bir süreçtir sabır ve anlayış sizi bu düşüncenizden vazgeçirecektir, unutmayın dünyada iyi insanlarda var..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun kesin bir yolu yoktur ancak sana nasıl baktığıyla anlayabilirsin, sürekli yüzüne bakıp tebessüm ediyorsa normal ama başka yerlere bakıyorsa şüpheli. Bir de dediğin şeyler ne kadar mantıksız da olsa evet der ama buna bilerek evet diyenler de var tabi ki :) Bunu en iyi yüreğin bilir .)
10 Yorumla
+1 yılErkek aşık sevdiği kadını gözünden sakınır o kendinden bile kıskanır yanındayken bile özler daima sadıktır ona hep onla ilgilenir her an onla olmak ister
20 Yorumla
+1 yılöpüşürken elini onun kalbine koy anlarsın
312 Yorumla- +1 yıl
sen koydunmu hıcc benım kalbımeee ?
- +1 yıl
evet bir çok kez
- +1 yıl
neden hissetmedimm
- +1 yıl
çünkü gerizekalısın
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
sen denedin mi..:)
- +1 yıl
Başka nedenlerden dolayı da hızlı atabilir. Yani anlayamazsın.
- +1 yıl
denedim gördüm arkadaşlar herkese göre değişir bana göre bu şekilde aşık olduğuna inanıyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
..yanındayken dakikalarca heyecandan konuşamıyorsa...ve hatta gözlerine bakmaya hem doyamıyor hemde çok utanıyorsa..eve gidince ne olursa olsun lütfen haber ver diyorsa...söylediğin herşeyi en küçük ayrıntısına kadar hatırlıyorsa..sana aşıktır:))
21 Yorumla
+1 yılAşık her erkeğin farklıdır.Bazı erkekler sesiz kalır uzaktan izler,bazıları olabildiğince yakın davranır,bazıları uğraşır,bazıları hediyeler alır,bazıları düşman gibi davranır,bazıları garip olur,bazıları enerik olur,bazıları gözlerine bakar,bazıları gözlerini kaçırır. :)
Anlamak için senin şansın var bol şans :)
Peace ^^ sister.111 Yorumla- +1 yıl
:) ne güzel bir yorum böyle :)
- +1 yıl
beğenildiğine sevindim :)
- +1 yıl
Sorma kızlar çok anlaşılıyor :) seviyor mu sevmiyor mu ne yaptığı belli olmuyor bir gün soğuk,bir gün sıcak,bir gün yakın,bir gün uzak.Ben hiç anlamaya bile çalışmadım o yüzden ne yaptığınızı :))
- +1 yıl
bunu söyleyen ilk kızsın.herkes dünyadaki tek bayanmış gibi davranıyor :) gördüğüm erkekler hep sevgilsini,sevdiğini hayatının ortasına koymuş kızlar umursamıyor yapacak tabii havalarında :) bir tek senin için geçerli dediğin şey daha karmaşık varlık olan kadınlar demek ki :)
- +1 yıl
Her erkek öyle diye biliyorum ben :) göstermese de öyledir seninkiler :) bazıları gösteremez öyle :) Bol şans ^^
- +1 yıl
Genellemeyi doğrulamak için erkek kelimelerini silip adam koy :) ^^
+1 yılörnek cıftlere bkablırsn mesela bır erkek nele ryapıyorsa sonuc odur :D
bn sunu soleyım kndım ıcın romantık bırııym gul lale hedıye alırm bıse gorse ay cok gusel derse alırm :) mutlu ederım :D her anlamda:D12 Yorumla- +1 yıl
o zmn eklersn sanırm :D
valla ben heycanlı olduğumu belli etmemek için çok konusurum :D
ve sıçar batırırım :DD
genellikle mal oluyorsun :D11 Yorumla
+1 yılEvet kimseye guvenme zaten asık olduguna ınansan bıle . Ama bir erkek olarak ve asık olmuş bır erkek olarak sunu soyleyebılırım gozu senden baskasını gormez asırı kıskanır ve senınle sureklı ılgılenır ve senı kaybetmekten korkar..
10 YorumlaDuygusallık ve romantizmin cinselliğin önüne geçmesi, yaratıcılıktaki inanılmaz artış ve onun için zor şeyleri başarabilmek, bazı riskleri göze alıp çılgınlıklar yapabilmek aşkı gösterir.
10 YorumlaO zaman bu devirdeki Olabilecek en iyi huy var sende "Güvensizlik" Tebrikler
215 Yorumlaaşk diye bişey yok aşk dediğin 3 günlük eğlence dostum
11 YorumlaGeceleri kendi kendini dans etmek sonrada altına muşamba bez bağlayıp kendini bezleyerek yatmak ne bilim davranışından banane ya para mı gelicek sanki muşamba bezle bağlarım altımı yatarım o kadar ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyosa kesinlikle ama kesinlikle çok kıskanç olur ama bunun için sevmesi lazım sana sarılmak veya elini tutmaya kıyamaz bazen senin bir lafınıda iki etmez :D ama sonra sen aşırı sevgiden sıkılıp gidersin o ayrı :D :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle severse kırmayada kıyamaz zaten
istersen beraber bir deniyelim emiynim bana güveneceksin cok güven dolu birisiyimdir canım:) Adıneydi senin elamıydı belamıydı senin ;)
12 Yorumla
+1 yılAşık olan erkek heyecanlı olur eli ayağı kız için birbirine girer, sesini duyması onun bir gülümsesi onun için cenettin fragmanı gibidir..Gözleri gözlerine hep değsin ister izlenilmez ister <3
20 Yorumlao değil de sorun konusalım :D
link10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşık erkek anlatılmaz yaşanır... :) heytt be cevaba bak :D
11 Yorumla
+1 yılGözlerinizi sizden ayıramaz. Sizi yeni doğmuş bebek gibi incitmekten korkar. Sizi ne zaman görse ne zaman konuşsa ilk an hep aynı heyecan olur. Hep sizinle konuşmak sizden haber almak ister.
02 Yorumla- +1 yıl
Aşk güzel şeydir ayrılık olmasa :)
bu çok farklı şekilde karşına çıkabilir o yüzden şu ya da bu demek doğru olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Heyecanlanır, özler, kıskanır, herşeyine hayran kalır... Aklıma ilk gelenler bunlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında biz erkekler o kadar iyi rol yapabiliyoruzki inanmak çok zor hissetmen lazım birşeyleri anca öyle anlarsın .
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle malesf yapcak pek birşey yok ama emin ol gerçekten seni seven birisini bulduğunda anlıyacaksın bu kadar sıkma canını .
+1 yılçok haklısın bence erkeklere güven olmaz inanma da zaten
10 Yorumlabir kisinin sana gercekten asık olup olmadıgını anlayamssın ki
11 Yorumla
+1 yılSensiz yaşamaya dayanamaz..
Senin için canını bile feda edebilir..12 Yorumla- +1 yıl
Rica ettim
Uzun uzun bakma, yanyana olmaya çalışma, dikkat çekmeye çalışmak. Ama sadece hoşlandığı kızın dikkatini çekmeye çalışmak
10 Yorumla
+1 yılBakışlarına dikkat et.. Konuşurken gözlerini senden kaçıracaktır.. Seninle konuşurken zorluk çekip kekeliyebilir...
10 YorumlaIsrarcıdır.Seviyorsa özellikle kaybetme korkusu ile yaşar.Kalbi her zaman ki atışından daha hızlı,bakışları her zaman ki bakışlardan daha manidardır.
00 Yorumlanormal halini görmediysen zor ama normalde olduğundan daha da aptallaşıyorsa ihtimal yükselir :D
10 YorumlaBildiğin salako ya bağlar ...:))
Heyecanı herşeyi belli eder30 Yorumla
+1 yılbelgesi aldıysa standartları tanımlıdır. web sayfasından bakabilirsin.
Ben standart deyilim piyasada yoğum misal. karaborsadayım :)))))
güvenmiyosun hıımmmm bunu yazdım.01 Yorumla
+1 yılAşk şuur bozukluğudur zaten anlayamazsın.
Edit: Karşında ki insanın duygularını gerçek anlamda asla bilemezsin. Sadece olmasını istediği gibi algılarsın ve ona inanırsın.01 Yorumla
+1 yılher erkegın davranısları aynı degıldır bazısı utanır gozlerın ıcıne bakamaz gozlerını kacırır
bazısı rahattır yani10 Yorumla
+1 yılSadece sen sevgını bellı ettıgınde senden sogumuyorsa asıktır ınan :)
10 Yorumla
+1 yılterlıyorsa,yanında konusmakta zorlanıyor ve gozlerının ıcıne bakamıyorsa asıktır abı
20 YorumlaBöyle ezikleşir bildiğimiz ezme olur çok sevimsiz olur ıyk :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ya :-D:-D
kıskanır karşnda salaklaşır seni mutlu etmeye çalışır anlarsn ztn
10 Yorumla
+1 yılen basiti cok cık karsına cıkar etrafında dolanır bakar durur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bir erkek yanında rahat ediyorsa seviyordur. Mesela osuruyorsa falan :D
10 Yorumlakarşında salaklaşıyorsa bil ki aşık:D
17 Yorumla- +1 yıl
pekala kızlara karşı nazik davranmaya çalışan biri olabilir ya da gördüğü kızlardan hemen hoşlanan ve sırnaşmaya çalışan tiplerden de olabilir ya da kızların yanında eli ayağına dolaşan biridir heyecan yapıyordur sadece bunlar kişiliğine yetiştiği ortama ve yetiştirilme tarzına bağlı olarak değişebilir ama benim en başta söylediğim şey sevdiği kızın yanında eli ayağına dolaşan erkeklerdi ki büyük bir çoğunluktur daha saftır ve karşısındakine gerçekten önem veriyordur herkese aynıysa kişiliğindend
Dengesizleşirler genelde.
10 YorumlaÇok nazlı oluyor erkek nazı kaprisi anla işte
10 Yorumlazamanla anlarsın seni sevip sevmedigini..
10 Yorumlaiçi içine sığmamalı salak mode on :D
10 Yorumlaseni izler.gözlerine bakar gülümser.heyacanlanır.
20 Yorumla
+1 yılAşkından zıçamaz hale gelir kabız olur
cayırt10 Yorumla
+1 yılMala bağlaması.
30 Yorumlaaşk ne ola ki ?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlgi
Kaybetme Korkusu
Anlayış20 Yorumlakime göre niye göre diye sorulmalı bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun asla kesin bir yolu yoktur
10 Yorumla
+1 yılBen istifimi bozmam
10 Yorumladuygusal salak olur
10 Yorumla
+1 yılmallık hepsi o kadar
10 Yorumlahayırlısıı ...
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz