AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel ve iyi davranır. sürekli iltifat eder
Seni sever önemser düşünür kıskanır kollar istemediğin şeyleri yapmaz seni zorlamaz hiçbir şeye, cinsellik konusu açmaz, seni düşünür, sana tatlış sürprizler yapabilir, her türlü şeyine seni de dahil etmeye başlar...
Gergindir heycanlıdır Muhatab olmakda zorlanır çekinir eli ayağı oynar özetle kisiye özel tavır anormalliği bozukluğu yaşar yaşadığı yoğun duygular nedeniyle Asla rahat davranamaz konuşamaz
Arkadaşlariyla tanistirir, düşünür mesaj atar korur kollar seninle birlikte vakit gecirmeyi sever filan
Yani sürekli senle konuşmak ister arar mesaj atar senle buluşmak ister
Sen asker olmayan biri çıksa tanışmak istese redmi edeceksin
😂😂
Gerçekten merak ettim çünkü konuşmamız gereken bir konu var
Özelden konuşalım
Xperim mesaj atmaya yetmiyor canım
İg versem
Kullanmıyorum. Burdan yazayım konuyu. Senden hoşlanan bi arkadaşım var tanışmak istiyor ondan bahsedeceğim sana
Tanışalım
Ama asker değil ama karakteri harika biri bu devirde böylelerinin nesli tükeniyor
Sıkıntı yok dediğim gibi askerlik işin şakası
Tamam burdan şimdi yazacağım Biraz uzun olacak hepsini okursun ablacım
Tabi
Bu bahsettiğim arkadaşım bugün misafirliğe gelmişti otururken bende ksde takilirken arkadaşım yanımda bakiniyordu kendisi KS kullanmiyor eskiden kullanmış ama bakmış bir sürü abaza var ve yanlış anlaşılıp onlardan zannedilir diye onlarla aynı ortamda bulunmamak için hesabını hemen silmiş bende bakinirken birlikte soru yanıtlarken sana rastladı sonra seni görünce çok hanım hanımcık tertemiz masum birine benziyor ciddi mutlu huzurlu bir evlilik insanına benziyor dedi ve seninle tanışmak istiyor çok etkilenmiş mutlaka tanımak istiyor benden de sana konuyu açmamı istedi dedim sen hesap aç yaz dedim olmaz beni ordaki abazalardan zannedip yanlış anlayıp cevap vermeyebilir sen yaz kadın kadına konuşun hem ciddi niyetli olduğumu anlasın dedi bende o arkadaşımı uzun zamandır tanıyorum bana çok iyiliği dokundu hatta 2. Evliliğimi yaparken o tanistirip aracı oldu mutlu huzurlu bir yuvam var kendisi de hiç evlenmedi iki sevgilisi oldu ikiside ihanet etti ama artık birine güvenip mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyor.
Adı Ramazan 6 yıldır tanırım eskiden aynı iş yerinde çalışırdık eski eşim beni aldatmisti boşanma mahkemesine iki hafta kala ben iş yerimde tecavüze uğradım beni ramazan kurtardı eski mesleği özel güvenlikti orada çalışıyordu beni o kurtardı ölümden döndü eski eşim bana sahip çıkmadı zaten boşaniyoruz kim ne yaparsa yapsın dedi sonra ramazanla abla kardeş gibi samimi olduk dertlestik falan yani ramazanı iyi tanırım sonra ben ikinci evliliğimi yaptım eşimle beni ramazan tanıştırdı aracı oldu mutlu huzurlu bir yuvam var şimdi.
Ramazan çok efendi mütevazi eğlenceli çok ama çok fazla romantik birisi çok sadık birisi ve sevdiği kadına çok değer veren onu mutlu etmek için cabalayip duracak birisi onu Allah'ın emanet olarak görür onu mutlu etmek rızasını kazanmak Allah'ın rızasını kazanmak olarak düşünür. Ona ilgili bilgili bir eş olabilmek için regl konusunda kendisini geliştirdi regl döneminde kadına nasıl davranılır falan yani kendisini geliştiren kadınını her konuda memnun edip mutlu edebilmek için çabalamak isteyen birisi. Annesi babası yüzünden evde kendisini asarak yaşamına son verdi ramazanın ailesi dağıldı kendisi şimdi tek yaşıyor işinde gücünde birikim yapmaya çalışan birisi ve artık sadık güvenilir bir ilişki istiyor eskiden iki sevgilisi oldu ilki eski sevgiline dönmüş digeride annesinin lafına uyup evi parası olan biriyle ramazanı aldattı ramazan artık kimseye guvenemez oldu ama artık sadık güvenilir mutlu huzurlu bir yuva kurmak istiyor niyeti ciddi.
Yorumumu bilerek gizledim çünkü benim başımdan geçen olayları da anlattım alay etmelerini rahatsız etmelerini istemiyorum
Evet okudum yazışmalarını. Etkilenmedi değilim konuşabiliriz
Sana nerden ulaşabilir. Skype telegram falan var mı sende. Hemen tanımadan numarasını vermez o yüzden önce başka uygulamadan konuşup tanışalım guvendiginde numarasını verir dedi o yüzden senin Skype telegram falan var mı ya da indirebilirmisin
İg kullaniyorum sadece
O kullanmıyo ona güvenip numaranı verene kadar gecici olarak Skype ya da telegram indirirmisin heyecanla bekliyor tanışmak için lütfen ablacım iki dakika indir güvenip numaranı verene kadar
İndirdin mi
Iltifat eder
Değer vermek