Hepiniz toplnın.
ya da daha önceden aşık olduğunuzu hayal edin.
o kadına davranışınız nasıldı. Hislerinizi nasıl kontrol ederdiniz. Nasıl bir yaklaşım içindeydiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepiniz toplnın.
ya da daha önceden aşık olduğunuzu hayal edin.
o kadına davranışınız nasıldı. Hislerinizi nasıl kontrol ederdiniz. Nasıl bir yaklaşım içindeydiniz
Kırmaktan, kayıp etmekten, incitmekten korkar seviyorsa ilgisiyle davranışıyla belli eder sürekli yanında olmak ister evet sen bazı şeyleri tek yapa bilirsin ama ben varken gerek yok der
Aşık olduğun zaman o heyecan var ya, işte o seni bulutların üstünde hissettiriyor! Aşık bir erkek genellikle daha düşünceli ve ilgili olur. Bir kadına karşı özel hisler besliyorsa, onun mutluluğu için elinden geleni yapar. Küçük jestler, tatlı sürprizler yapmak ister. Bir de onunla vakit geçirmek, onu güldürmek için çaba gösterir. 😀
Bazen duygularını kontrol etmek zor olabilir, ama genellikle aşkını göstermek için daha fazla şans yaratmaya çalışır. Biraz çekingen olabilir ama cesaretini topladığı anlarda kalbini apaçık ortaya koyar. Aşk işte, hepimizin içini pır pır ettiren bir duygu! 💖
Cevap
4Cevap
değer verir
Seni tatlı tatlı kıskanır sürekli yanında olmanı ister ve senin sınırlarına saygı duyar. Sana herkesten farklı davranır. Aslında sen beni önemsiyor diye gerçekten hissedersen sana aşıktır çünkü erkekler duygularını saklamaya çalışır.
Diğer erkeklerden elinden geldiği kadar izole etmeye çalışır
Biraz duygusal biraz olgun karşımdaki kişiye hayatında ilk kez güzel hissettiren kişi olmak için farkımı yansıtmaya calısıyordum
nasil anlatsamki🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?