Bu konuda kadınlar açık büfe gibi. Aynı zamanda bütün duyguları saydam bir şekilde ortada. Kelimelere dökmeseler bile gözlerinden anlaşılır hissettikleri. Ama erkekler? Kilitli sandık gibi sanki... Aşık olduklarını anlamaları bile kadınlardan çok sonra oluyor. Kabullenmeleri bile zaman alıyor. İtiraf etmemiş bir erkek daha kendine kabullendirme aşamasındayken yani aşıkken nasıl davranır?
paranoyak diyeceğim zira güven sorunlarım var şu an bile birini seversem nasıl açılcaz etçez sonra beraberken nasıl olcak falandan ziyade yarın öbür gün kalbimi kırarsa ne yaparım diye düşünüyorum A-şıkkı bırak allahından bulsun, yak bütün köprüleri sil onu ona da aynısını tembihle yok hükmünde olun birbiriniz için B-şıkkı (bu kısımda aldattığını var sayıyorum zira başka bir şeyin kalbimi kırma olasılığı azla yok arası, yine ayrılık ayrılıktır da kırık olmayan bir kalple ayrılırım) aldattığı çocuğu gözlerinin önünde kanlı bir yığına çevirip ayaklarının önüne atmayı sonra da kendisine hayat boyu izini taşıyacağı bir ısırık vermeyi düşünüyorum (ısırığım asla tamamen iyileşmiyor her zaman derin bir yara izi bırakıyor zira 12 uzun ve keskin köpek dişim var, daha öncede birilerini böyle cezalandırmıştım ordan iyileşmediğini biliyorum) sonra da ver elini ceza evi sülalede girmeyen bi ben kalmıştım zaten bari bende gireyim de bozmayayım geleneği.
Erkekler aşıkken tam bir mal olurlar kapıdan kovarsın bacadan girmeye çalışırlar, çok üstünüze düşerler severler sahiplenirler. Taktik yaparsınız yerler. Kusurlarınızı görmezden gelirler. Hatalarınızı görmeyip üstüne hatayı kendilerinde ararlar. Sonra bir gün gelir o aradıkları hatayı bulurlar. Çok üstüne düştüm fazla yüz vermemek gerekiyodu derler. Bunu dediklerinde genelde yalnız olurlar.
Ben her fırsatta konuşmaya çalışırım ama abartmadan çaktırmadan sesini duymak isterim mutlu olduğunu gülümsediğini yakından görmek isterim ama tabi duygusal yoğunluk utangaçlık ta getiriyor heyecan yapıyorum hata yapmak istemediğim için hep arka planda kalıyorum ve başka erkeklerle konuşurken veya yan yana geldiğinde surat ifadesi eksiyor mutsuz oluyorsa sana aşık olmuştur
Aşık olmamış demektir. Madem kadın aşık oldu bende mış gibi yapayım der. Aşık olan erkek kadından daha saydam, daha ileri düzeyde tüm herşeyini ortaya döker.
Daha cok ilgi gosterir. surekli gozunun icine bakmak ister. Gittiginiz mekandan sen memnun musun, rahat misin, neseli misin onu gozlemler ve sorar. Surekli yarin bir isin var mi diye sorar cunku cok mesgul olsa bile onceligi sen olursun sana gore isini gucunu ayarlar. Ailenle ilgilenir, gelecege yonelik planlar yapar. Seninle ilgili hayaller kurar ve bunu dile getirir. Inatlassa, kalbini kirsa bile ozur diler. Seni kaybetmekten korar bu yuzden elinden geleni yapar. Guvenir ve bunu hissettirir. Sana seninim hissi verir. Senin soylediklerini aklinda tutar, cok unutkan olsa bile senin sevdigin yemekleri unutmaz, senin sevdigin filmi unutmaz, senin sevdigin mekanlari unutmaz. Sevdigi yemegi veya yeni kesfettigi yemegi sende dene ister. Romantik degilse bile romantik olur durduk yere siiirler yazar sasirirsin. 😅
Saçmalar heyecanlanr kıız gözünde büyütüp melekleştirir kızı görünce deli deli sırıtır kızın canı yansa böbreğini kaybetmiş gibi ağlar bütün varlığını kıza adamak ister ve hiç şaşmaz kız bu muameleden hoşnut kalmaz. Erkeği terk eder. Ve gidip her gün kendini döven kıllı bir ayıyla evlenir
Masum ve kırılgan bir çocuk gibi oluruz. Ve bu aslında korkutur.. Bu yüzden kabullenemeyiz. Zira çok derin duygular içinde yaşar, ne yapacağımızı bilemeyiz. Çokça hüsran yaşanmıştır ve yıkımı da büyük olur. Hülasa yüzeysel ve yapmacık değil, olabildiğince derinlemesine ve içten yaşar aşkı erkek.
Aşık olduğu kadını elde edinceye kadar ilgisi tek bir kadına odaklanır. başka hiç bir kadını görmemek. sadece onu düşünmek. her şeyi o kadın için yapmak ve bunu isteyerek yapmak. aşık olunan kızcağızın gizlice ele geçirilen saçını eve götürüp saklamak. sizi sizden çok düşünür genelde. bir de kesintisiz muhabbet eder, söylediklerinizi düşünür onlardan çıkarım yaparak tekrar sorular sormaya devam eder. oldukça salâkça şeyler yani.
Kimisi anlayışlı, kimisi aşırı kıskanç. Kimisi romantik kimisi odun. Kimisi eğlenceli kimisi acaba ne desem nasıl davransam diye düşünüyor. Genel olarak sevdiği kişiyi mutlu etmek için bir şeyler yapar
Aşık olmuşsam aşkımı itiraf etmekten çekinmem, açık sözlü biriyim, aşık olduğumda ise yalnızca onu düşünürüm, yediğimde içtiğimde , yattığımda kalktığımda, yolda, alış verişte Ben aşkımı büyük ve doya doya yaşan biriyim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben esimde gördüklerimi anlatmak istiyorum gözlerinden bana olan hislerini anliyorum sacimi oksamasindan Sevgi dolu olusundan Benim icin herseyi yapiyor Ben kirilmayim diye üzerime Titriyor asik Adam bambaska bisey
Sürekli onunla ilgilenir normalde çabalamıycağım kadar onun için ekstra çabalarım her konuda.. Gözyaşına kıyamam onu sarıp sarmalamak isterim daha bir sürü şey var da...
Kadınlar bütün duygularini saydam şekilde ortaya koyuyor heee o zaman benim rastladigim. kadinlarin hep dışarısı çift kaoliydi desene ışık gecmiuoru ışık :)
Şahsen ben sürekli ilgilenir hal hatır sorarım. Dışar da üşüyorsa mont veririm şemsiye yoksa kendi montu mu şemsiye yaparım. Mutlu olduğu şeyler için mücadele ederim belki de bundandır yalnızlığım
Sürekli onla konuşmaya ona nazik olmaya onun kendisi için değerli olduğunu anlatmaya çalışır yanında olduğunu sürekli onla konusabilecegini ve de ondan kopmak istemediğini belirten bir konuşma yaparak bu konunun geliştirilmesine katkı sağlar
canım olurlar tenini bırak saçının teline zarar görmesin diye üstüne titrer ama tekmeyi yersin ortada kalırsın senin dokunmaya kiyamadiklarin elin yatağında hiç olur 😪
Bence ilk onun arttirmasi lazım bence çünkü erkek severse iliski yürüyor ama kadın bir erkeğe sürekli yazarsa farklı anlaşılabilir bide aramızdaki iliski böyle flortoz gibi değilde farklı havadan sudan konuşuyoruz kendimizden de konuşuyoruz ama hemen bitiyor konusma
Bence bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok. Benim şahsen hoşuma giderdi. İlgini net görmesi iyi olur çünkü niyeti var mı yok mu ancak bu şekilde anlayabilirsin. Sohbetin kısa sürmesine takılma ilgisi varsa kendi uzatır zaten.