+1 yılOrucsan aksama kadar cok fazla susayacaksin son saatlere dogru elini musluga tutsan su icesin gelecek degil mi. Ama iftarda su icince ben butun gun bunun icinmi zorluk cekmisim diyecen. Seninki de boyle bir heves iste. Meslekten ziyade Kisilik onemli bence. Ayrica egitim arst hastanelerinde cok hos doktor bekar hanim kizlarimiz var. Onlar genel olarak birbirleriyle evlenirler.
011 Yorumla
Soran+1 yılya kardeşim saçmalama beee. onlar tıfıl tipli oluyor genelde. erkek doktorlar onları beğenmiyor. ayrıca kadın dr erkek drden çok çok az. erkekler daha fazla. yani açıkta dr ler kalıyor sen merak etme.
- +1 yıl
Yoo benim calistigim yerde cok guzel dr. bayanlar var bir kere. Bu zaafinla seni kullanabilirler dikkat et. Doktorluk bildigin gibi parasi cok bir meslek degil artik
Soran+1 yılben parası için istemiyorum ki. parası olan bir dolu adam bulurum istersem. bana çekici geliyolar. ben hiç kadın doktor görmedim zaten. sana göre güzel gelmiş olabilirler çıtan normalse doğaldır. ayrıca hepsi güzelde olsa yinede erkek doktolara göre sayısı çok az hala.
- +1 yıl
Sayisinin az oldugu dogru oranlarsak da %65 e % 35 derim. Doktorlarin sana nesi cekici geliyor sayginligimi hayat kurtarmasi mi ameliyat yapmasimi entellektüel seviyesi mi is garantisi mi merak ettim
Soran+1 yılvalla her şekilde çekici geliyor. bir kere saygın bir meslek. eşim doktor demek istiyorum. bilmiyorum ben bunu çok istiyorum. bir kaç kişiyle tanıştım ama niyetleri evlilik olmadığı için ayrıldım. bakalım vagzeçmedim ama devam edicem aramaya inşş bulurum.
- +1 yıl
Blursan fizik tedavi goz biyokimya radyloji gibi rahat bransta olanlari sec bari kocan sana cocuklara vakit ayirabilsin. Senin meslegin ne?
Soran+1 yılFarketmez bransi. aslinda ben iskolik erkekleri daha cok begeniyorum
- +1 yıl
Adam calissin ben harcarim diyosun.
Iyiymis...: )
Soran+1 yılCaliamayi sevmeyen adami sevmem
- +1 yıl
Ev kızı mısın?
- +1 yıl
Ya nasıl tanıştın ve nasıl ilerlediniz biraz bahsedermisin birde amaçları neydi bende düşünüyorum doktor sevgili ama bilmiyorum ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılHastaneden bula bilirsin :) git baş hekime sor bekar doktor var mı evlemeyi düşünen ya dalgamı geçiyorsun kızım diye oda dan kovar ya da hoşuna gider ilginç gelir bir kaç tane doktor tavsiye eder :)
015 Yorumla
Soran+1 yılyok bee öyle olmaz
- +1 yıl
peki nasıl bulcan peki bakkalda satılmıyor ki abi oradan bir kilo doktor versene diyemezsin ki :) bak bir akıl daha vereyim sana google de ara belki bulursun :)
Soran+1 yılyaa nasıl bulayım
- +1 yıl
aklıma gelmişken bir doktor bölümü şeç sonrada o doktor için sıra al sıra sana geldimi şikayetiniz nedir diye sorduğunda kalbim ağrıyor de niye diye sorarsa o zamanda içinden geldiği gibi doktora döktür cilve yap falan felan işte tavlamaya çalış :)
Soran+1 yılçüşş o zaman evlenmez ki . yatağa atmaya çalışır
- +1 yıl
onun zeki bir aklı varsa seni yatağa atmaya ikna eder ama senin İkna gücün erkeklere göre fazla ise son onu evlenmeye ikna edersin işte o anda zeka konuşur kim daha iyi ise o ikna eder :)
Soran+1 yıliyide öyle kolay gözükürsem ilk aklına bu gelir . o zaman hep cinselliği ön plana atarak etkilemem lazım ki o kalıcı birşey değil .
- +1 yıl
o zaman gizli hayranlık yap bir süre çiçek gönder şiir yaz mektup yaz gönder bir süre eger hoşuna giderse doktorun belli bir süre sonra bir mektup yaz ve telefon numaranıda oraya telefondan görüşün bir süre sonra da bir yerde buluşun konuşun anlaşın sonra olursa olur olmazsa başka bir hastaneye gider aynı tekniği tekrar denersin bulana kadar
Soran+1 yılyaa ölede olmaz ne öyle ya . piskopat gibi herif korkar
- +1 yıl
arkadaşım sen bana şunu söylesene bir bulunmaz hint kumaşında mı istiyon doktoru :) ne yapcan sen dene işte belki tutar :) olmadı her gün her gün aynı doktora git hastaymış gibi en sonunda ne istiyon benden diye sorar elbet sende söylersin olmadı sigara içiyorsa git bir ateş iste sonra ordan muhabbet aç muhabbeti derinleştir ertesi gün hasta olarak orda muhabbet et telefon nosunu almaya çalış :D buda mı olmadı
Soran+1 yılbeceremem ki
- +1 yıl
O zaman son öneri beni ekle ya da ozelden mesaj at sağlık Meslek de çalıyorum ben doktor olacak adayların facelerini vereyim
Soran+1 yılya yok çoluk çocuk ne ypayım ben
- +1 yıl
küçüklükten yetiştirirsin ilerde sana sorun olmaz işte ne güzel :) benden bu kadar arkadaş ne kadar bildiğim taktik varsa söyledim artık gerisi sana kalmış git direk kutsinin ilanı aşk parçasını aç dinlet istediğim doktora daha ne diyim buda son öneri idi :D
Soran+1 yılğuahaa
dayim doktor ve e$i ögretmen. yani demek istedigim, doktor doktorla evlenir diye birsey yok. ne diyelim hayirlisi olsun hakkinda, bulursin inshllah.. cevrendekilere bilgilendir sana bulurlar
21 Yorumla
Soran+1 yılE yani illa dokTor mu hepsinin sanki
' Açılın ben doktorum ' yazar mı acaba biri merak ettim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyazmışlar ama foss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink
bunu bir incele istersen :)12 Yorumla
Soran+1 yılsalak
Cevap sahibi+1 yılahahahahah : D :D :D
cok zor degil bulmak git hastaneye bekar temiz bir insan oldugune emin oldugun insana kur yapar belki güzel bir berbaerlige yelken acarsın
012 Yorumla
Soran+1 yıltamam da nerden bilcem bekar olduğunu . ayrıca turp gibiyim çok şükür . hastalığım yok ki
Soran+1 yılya yaz işte buradan hadi merak ettim
Soran+1 yılya benim karşıma çıkanlarda çapkındı ya da bana güvenemedi netten tanıştık diye ama iyilerde vardır ayrıca ben güzelimdir yani sıkıntı olmaz . o hemşirerler hastalar elime su dökemez hıh
Soran+1 yılne bileyim bir tanesi takıntılıydı . netten görüştüğü için güvenmedi . buluştuk ettik bir kere bana sağa sola bakıyorsun dedi salak . ikincisiyle sevgili olduk ama eski sevgilisine döndü bende üstüne pek gitmedim . bitmeyen bir ilişkisi vardı . yani ben bıraktım . üçüncüsüyle hiç görüşmedik . adam direk cinsel imalarda bulundu epey konuştuk . ama bna sağlam pabuç gelmedi . sonra benim resimlerim güya açıkmış ki hiç değil bana güvenmemiş ondan cinsellik düşünmüş öyle dedi zaten farklı bir şehirdi
Soran+1 yılolmazz yaa gözüm açık gitcem yemin ederim
Soran+1 yılşaka değil valla gerçek buu
Ben doktor koca istemezdim çoğu zaman evde bile olmuyorlar düşünsene kocan evde ne güzel oturuyorsunuz birden bir telefon tüm o sakinliği bozuyor evde yine yanlız kalıyorsun doktorluk zor iş çok istiyorum diyorsan nasıl bulabilirsin bilmiyorum ama benim fikrim bu
00 YorumlaSende doktor olsaydın, amacına ulaşabilirdin. Hayallerine kibrit çakmak gibi olcak ama, doktor doktorla evlenir. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyuhh .. sen çevrene bakmıyon galiba . oktorla evlenmeyen çok doktor var . saçmalamışsın .
Soran+1 yıliyie öyle birşey yok ki ... doktorla evlenmeyen çok gördüm ben doktor . ama doktorla evlenende çok var ama illa öyle birşey yok . kural mi sanki saçmadın .
Soran+1 yılYoo ne alaka.ozellikle dr istemeyen cok gördüm
+1 yılBende zengin bir kız arıyorum ama bulamıyorum her istenilen şey bulunamıyor malesef yapacak bişey yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen erkeksin . genelde kadınlar kendilerinden düşük tiplere bakmaz
- +1 yıl
Belki bakar neden hayallerimle oynuyorsun şimdi hayalde kurdurmuyorsunuz ya
bacagını kır sonra hastaneye git bakarsın doktorun yakısıklı çıkar:))
14 Yorumla
Soran+1 yılyaa okadarda tehlikeye atamam
Soran+1 yılolmaz ...ayağımıda kırmam haeralde .
Sen hayırlısını isteyeceğine Allahtan gelmiş ne istiyorsun unutma derim Allah sana öyle bir doktor verirki tepe taklak olursun bunu istediğine bin pişman olursun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfacede araştır.bir de ilişkisi yok yazıyorsa orda aranıyordur.eklersin.çok bulunur internette dert etme.ama bunların çıtası çok yüksek olur.hem eğitimli hem güzel olacak yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılben üniveriste mezunuyum zaten güzelim de
Cevap sahibi+1 yıleğer öyleyseniz doktor koca zaten sizi bulur.dert etmeyin.
Soran+1 yıle bulmuyor bu işler nasip kısmet . hem doktorların bulunduğu yerde çalışmıyorum ki nerden bulcak . hastanyede pek gitmem çok şükür
Cevap sahibi+1 yılarkadaşlarınıza sorun.tanıdık doktor varsa hayırlı bir iş için tanıştırsınlar.
Soran+1 yılya onların tanııdıkları hep evli
Üstat anlatmış burada buyur :)
https://www.youtube.com/watch?v=3i3aqvpQko400 Yorumlavar benim doktor tanıdık evlenceksen bekarda göz doktoru ama seni beğenmesi için güzel olman lazım çocuk yakışıklıda
08 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim yaa nie çirkin olayım
Soran+1 yılrezil mi edicem buradan lkendimi güzeliz işte
Soran+1 yılistanbul
Soran+1 yılbankacı
esra ablaya katıl doktor taliplerimi bekliyorum de :P
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa oraya kimse gelmez
+1 yılaman adam gibi bir adam karşıma çıksın demiyorsunda doktorunkisi altın kaplamamı kız milleti ya subay ister ya da senin gibi doktor ister sonrada havasını alır
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa evlenenler evlenior doktorla
- +1 yıl
sen doktormusun
Soran+1 yılhayır
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. pazarda satılıyor, kaç kilo istersin :D :D : D hahahha
ben de petrol kıralının kızını istyom :)06 Yorumla
Soran+1 yılyaaa o kız seni almaz
Soran+1 yılbende bir doktor kaçırsam
Soran+1 yılolurr
+1 yılHastahanelerdeki psikiyatristler çok yakışıklı oluyor bir görün derim :)
13 Yorumla
Soran+1 yılya yok piskiyatri değilde cerrah falan olsa
- +1 yıl
Sana psikiyatri yakışır derim napcan cerrahı
Soran+1 yılolmaz yaaa piskiyetriyle uğraşamam
Sen Allahtan doktor değilde k
Hayırlısini işte. Hoca olmaz mi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilgi işlemde çalışıyorsun kesin bilg. mühendisisin:) bende mühendisim doktordan ne farkımız var onlar insanların doktoruysa bizde bilgisayarların doktoruyuz :)
13 Yorumla
Soran+1 yılsalla
Cevap sahibi+1 yılDoktor da seni sallar
Soran+1 yılBulurum ben
+1 yılhastane çıkışlarına git domal bir şansını dene bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılhehe
+1 yılvallahi henüz öyle ısmarlama doktor koca vermiyor eczaneler :)
00 Yorumla
+1 yıldavul bile dengi dengine...
doktorların doktor olmayanlarla evlilikleri husran emin olabilir.
istisnalar kadıeyı bozmaz..02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama yaa asıl dr dr ile evlenince sorun çıkıyor . ayrıca mühendislik okudum . tam dengim yani
- +1 yıl
hayırlısı ne ise olsun...
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüksek lisans yap, ondan sonra doktora ver. Doktor koca bulamazsan bile doktora verdim dersin...
20 YorumlaDoktor koca iste tabi senden sıkıldıkça hemsireelerle oynaşsın sende evde Finger mod takıl :-D
01 Yorumla
Soran+1 yılben herşeye razıyım..
ulan gittim geldim hala soru hortlatıyorsunuz tüh size
03 Yorumla
Soran+1 yılvalla hortlatmışlar cevap yazdım bende
Soran+1 yılbuldum ama bitti yenisini arıyorum inşş
cerrahpaşa hastane çıkışına yaz ölmeden önce son dilegim diye :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhehe
+1 yılTip fakultesine falan girmeye calis. Yada iyi bir meslek sahibi olmaya calis muhendis avukat gibi. Uzgunum ama diger turlu imkansiz. Hic bir doktor ev kizi almaz. Ev kizina da doktor es yakismaz.
112 Yorumla
Soran+1 yılulen manyak ev kızı olduğumu kim söledi
- +1 yıl
Ev kizi olmasan bile basit bir meslegin varsa uzgunum ama buyuk hayaldir senin ki :D
- +1 yıl
Bak soyle dusun tas gibi doktor muhendis avukat kizlar varken adam bunlardan olmayan birini neden secsin? Onun yerine koy kendini.
Soran+1 yılKizim ben zaten mühendisim.ya sabir ya
- +1 yıl
Eminim öyledir yukarı da bankaciyim yazmışsın. Kendin gibi biriyle evlenmeni öneriyorum. Yoksa ederler seni.
- +1 yıl
Ezerler pardon
Soran+1 yılevet mühendisim bankada çalışıyorum . mühendisler bankada çalışıyor şeker . bilgi işlemde . cahillik zor birşey . sen beni düşünme ayrıca . benim hayatım bu istediğim gibi birini bulurum ben .
- +1 yıl
O zaman bankaciyim demeyecekin oyle degil mi? Kendi sucunu baskalarinin uzerine atma. Yalan konusuyorsun, sana inanmiyorum. Evet istedigin gibi birini bulursun, senin gibi birini. Fazla yukseklerden ucma bence yoksa uzulursun.
Soran+1 yılsalak mühendisim genel müdürlükte çalışıyorum aynı zamanda bankacıyım yani . hay allahım ya hem buldum galiba istediğim gibi birini sen çatla koca götlü kezban
Soran+1 yılayrıca kimin kimle evleniceğine sen karışamazsın kezban . ister ev kızı alır ister mühendis alır ister doktor alır . sen yakıştırmadın diye mi adam ın keyfine mi karışcan . konuşur kudurdursun işte böle şeker .
- +1 yıl
Benmiyim kezban? Kusura bakma kendimi senin seviyene dusuremem. Sen once sordugun soraya sonra da insanlarin verdigi cevaba bak. Emin ol ki kezban oldugunu anlayacaksin.
Soran+1 yılhe yaw he
seni ne avukatlar ne doktorlar istemedimi be güzelim :)
08 Yorumla
Soran+1 yıloff yaa
Soran+1 yılyaa ölede olmaz ki
Soran+1 yıliyide hastalığımda yok ki .
Soran+1 yılya yok ben beceremem herif anlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani niye doktorla evlenmek istiyorsun...amaç ben doktorum
00 Yorumlaben de astronotlardan hoşlanıyorum <3<3 hepsi çok tatlı
00 YorumlaMaltepe özel bölge hastanesinde kadın Doğum doktoru bekar
Adı da Şefik
O da evlenecek kız arıyor ama bulamadı daha00 YorumlaBir doktorun kliniğinde işe gir onun arkadaşlarını da tanırsın birini ayarlamaya çalışırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya hizmetçi mi olcam daha neler
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İtfaiye çağırın beyler..
01 Yorumla
Soran+1 yılpuahaha
Vay anasını lükse bak :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin için lüks olabilir benim için normal
acılın ben doktorum ;)
00 Yorumla
+1 yılbu saatten sonra tıp mı okuyayım hımmııınaaa :(((
01 Yorumla
Soran+1 yıloff yaa nerden bulcaz
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. eve iş getirmeyin :/
00 Yorumlayandım doktor yaz 5200
gınder ıse yarayacak :)01 Yorumla
Soran+1 yılpuahaa
+1 yılaçılın ben doktorum -.- (vallahi)
16 Yorumla
Soran+1 yılyaaa
- +1 yıl
yaa değil dahiliyeciyim -.-
Soran+1 yılcerrah olsa
- +1 yıl
cerrahpaşa'dan emzun oldum -.-
Soran+1 yılpuahaha
Adam olmazsa doktor olmuş neye yarar :)
00 Yorumla
+1 yılBende mesleği namus olan kız arıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDiş doktoru olur mu ? :(
01 Yorumla
Soran+1 yılcıks cerrah olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkuzenim doktor isterse hemen evlendirelim
00 Yorumla istediğin özel bir bölüm varmı:)))
03 Yorumla
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılkoca çok bana
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılEsra erola cık doktor olsun de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen jinekoloğum ama dulum
00 YorumlaMeslekle değil kişiyle evlen ! ! !
00 Yorumla
+1 yılaman çöpçüye kalma da:)))
00 Yorumlahangi ilde oturuyon
02 Yorumla
Soran+1 yılistanbul
Hastane kapılarında yat..
00 Yorumla
+1 yılNeden güvenmediler ki sana
00 YorumlaDoktor erkek eş istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçılgınnnsıın
01 Yorumla