Kızlar bir erkek size çok çirkinsin dese ne yaparsınız? örnek: link
bu kız gibi hemen savunmaya mı geçersiniz?
bu kız gibi hemen savunmaya mı geçersiniz?
Kimse böyle bir olaya bayılmaz arkaadaş :D Çıksa kadının birisi sana sanki kendi çok aman aman güzelmiş gibi sana burnunu kıvırarak fiziksel açıdan olumsuz eleştiri yaparsa, hele ki tüm herkesin önünde, sen de sinir olurdun. Yok olmazdım diyerek yeme bizi:)) ayrıca kadın kendisini savunmaya bile geçmemiş o videoda yani, ben büyük bir tartışma bekliyordum sen savunma falan deyince:D :D
saol iltifat ediyosun ama ben hiç alışık değilim şımartıyosun beni derim..
isviçreli bilim adamlarının yaptığı açıklamaya göre bir kıza çirkinsin demeden önce vasiyet hazırlanmalıymış denedim test ettim %100 doğru :)
şu an size yoğunbakımdan yazıyorum , iyi günler doktorum geldi :)
tavırlar her zaman benzerdir. bir kadın bunu bir erkeğe de yapsa benzer tepkiyi alır. çünkü o bir insandır. hiç sevmediğin birinden bile böyle bir şey duymak ister miydin?
Cevap
8Cevap
güzellik görecelidir. ama çok güldüm ya gece gece hahahaha :D o yaşta öyle programa neden çıkarlar zaten anlamıyorum ya neyse :D
Kızlar aralarında en çirkin kıza bile güzelsin der pek inanmam. Ama bir erkek çirkinsin ya da güzelsin dediğinde doğrudur inanırım yani. Daha önce yaşamadım bu tarz bişey. Yaşarsam bozulurdum herhalde.
bozulurum tabi ama çaktırmam önce bi aynaya bak derim:D
cekici ve guzel gelmemisse gozume cirkin derim, videodaki kiz bence ce pek guzel degil, odun gibi resmen ve bos bos bakiyor. dip boyasi gelmis tikican misali.
bunu bana diyen sevgilim yada arkadaşımsa gülerim fakat yoldan geçen herhangi biriyse bakarım sadece cevap vermem .
Senden asaga kalir bir tarafim yok derim, baska nediyim herkez beni begenmek zorunda degil, beni begenen begendi zaten ona bakarim
türk kızlarının %95'i kendini Adriana Lima sandığı için, direk çemkirirler karşı atağa geçerler, bi aynaya bakıp gerçeği kabul etmez kezbancıklar.
valla hic üstüme alınmam baska birine mi diyosun derim =) kendimi biliyorum baskalarının beni begenmesine ihtiyacım yok .
Hep ayni yalan :)
kimin dediği önemli ya. dış kapının dış mandalı dıyosa mumkunse bı nerde olduguna kim olduğuna bakmalı bence :)
cok zoruma gıder ama cırkın olmadıgım ıcın sorun yok bıde cırkın yoktur bakımsız vardır
Eyvallah der geçerim herkes de güzel bulmak zorunda değil ya çirkin bulanı da olur elbet ama en çirkin kızın yüzüne bile direkt söylenmemeli.
Normalken sana mı dert gardaş derim.
Çok sinirli bir modda isem tipce bir bakış atıp giderim.
Alaycı modda isem sana benzeme ihtimalim yok pederimiz aynı mı yoksa derim kıh kıh kıh.
ilk önce ben her zaman güzelim der , eve gidince aynanın karşına geçer biraz saçıyla başıyla oynar sonra yatağa yüzüstü yatar ağlamaya başlar.sonuç = bunalım.
''Kırıcı olman gerekmezdi öküz başlı antilop'' derim..
adam resmen hödk 'Pılazma'sıyla mutluluklar dilerdim .D
Bu halimle bile ilgi çekiciyim öyle değil mi? derim.
allah razı olsun derim bidahada o kişiyle konuşmam..( malak yavrusu kendini ne sanıyorsa..:)
Canlı yayında Yoh moh diyo enbensil. Ya bunları sırf reyting için çıkartıyorlar.
Sülalene öyle diyince iyi tepki alabilirsin ama bana diyince alamayacağını bilmen gerek derim.
sulu gözler koyarlar kendilerini eve gidince ama fena bozulurlar
O cirkin diyince cirkin olacagim sanki. Hiiiiiic umrum olmaz
guzellıgımı mutavızlıgme borcluyum :P oyle dıyen bırı olsa guler gecerım ya :)
Çok sexy bir resim koymuşsun. Topuklarının altında ezilmek isterdim.
Umrumda olmaz ama ne kadar kaba biri diye düşünürüm söyleyen için.
Beni güzel bulmak zorunda değil, içten içe gıcık olurum tabii ama umursamam.
güler geçerim kendıne baksın.
patavatsızlıgına verırım..
Hay hay derim işime bakarım
Umursamazdım diyenlerin çoğu yalan söyler.. :) Tabi ki bozulur insan..
biliyorum der geçer giderim
Kedi uzanamadığı ete misali der geçerim:))
kendine baksın önce o cok mu yakısıklı :)
Çirkinin bahtı güzel olur der geçerim :)
O senin guzelligin yada cirkinligin derim.
çok çirkinsin
hani nerede o senin çirkinliğin lafı (:
bozulur üzülürüm :)
hı hı öyleyim derdim.
aynada poponu gördün galiba derim :D:D
bana biri demişti, tesekkur ettim :)
tamam der gecerim...savunmakla falan ugrasmam
Saol sende cirkinsin derim ...
He derim.
buyrun banami seslendiniz :D
Bence kimsenin umrunda olmaz.
bılıyorum derım