O senin kendi gözlerinin bozukluğu falan derim sanırım🤣 şaka bir yana bu şekilde söylemek, tamamen terbiyesizce bir davranış. Güzellik göreceli bir kavram evet. Herkes herkesi güzel bulacak diye bir şey de yok. Ama fikir sorulmadığı müddetçe, kimsenin de kimsenin yüzüne böyle bir şey söylemeye hakkı yok.
Güzel olduğum için beni kıskandığıni düşünürüm. Çünkü gerçekten çirkin birine kimse sen cirkinsin demez, demesi için o kişinin baya seytanla akrabalığı olması lazım. Güzel bir kız bana cirkinsin diyorsa kesin benimle kendini kıyaslayıp ben onu skorda gecmisimdir. Çirkin birisi dese kesin benim kadar güzel olamadığı için hırsını alıyordur Yakışıklı bir erkek dese; hala ona aşkımi itiraf etmediğimi görüp gururuna yedirememistir.
Çirkin bir erkek dese;bana ulaşmak için değişik bi yöntem deniyordur 😌😌😌
Benim kendimi nasıl gördüğüm önemli, insanların demesiyle güzel ya da çirkin olmuyorum, buradakilerin yorumlarını umursamıyorum yabancı kızlar genellikle beni yakışıklı ve tatlı buluyor bu yeterli
Bana güzelsin diyen kibar insanlar olduğu gibi çirkinsin diyen kaba kişiler de elbet olabilir. Çocuklar gibi 'ğaaaaahhh sen de öylesin' diyecek halim yok. Güzellik, bir kişinin beyninin algıladığı orantıyla aynı beyindeki ideallerle olan uyumdur yani başkasının güzellik standartına ne diyebilirim ki.. Ben bana göre güzelim önemli olan bu 🙂
"Sen de öylesin" gibi çocukça denkleşme işlerine girmem. Kendi fikri sonuçta. Umursamamayı tercih ederim. Toplum önünde yapıyorsa bunu vurgulama amacını irdeler ve kendisine hakkının olmadığını söylerim. Bence çirkin olan bu hareket. Yani ben güzel olduğumla ilgili bir şey iddia etmiyorsam ya da kendisine bunu sormuyorsam hakkı yok bence. Saygısızlık.
Allah böyle yaratmış, merak etme seninde bir kaç yıl sonra bu halinden eser kalmayacak, aynı şekilde öldüğünde sadece senden kalacak olan saç ve kemik o yüzden ne olduğunu nasıl olduğun değil, eğer sen ölümü düşünsen kalp kırmaktan imtina ederdin derim.
Tespit işte, bildiğim bir yalanı yüzüme söylemesinden hiç bir farkı yok :))
Ayrıca çirkinlik yüzde değil gözde, gözden öte özde olandır. Gözümüz güzel, ortalama bir kızın kirpiklerinden daha uzun kirpiklerim var :)) Biri bana çirkin diyorsa düşüncemi sevmemiştir, konuşmamı sevmemiştir, hislerim uzak kalmıştır.
Diyebilir herkesin bakış açısı farklıdır fakat üslubuna uygun ve nezaket çerçevesinde eleştiri yaparsa daha iyi olur tam tersi olursa seviyesi düşük ve kendini yetiştirememiş olur benim gözümde fazla üstünde durmam
Sinirin hiçbir faydası yok bu sebeple gerçekten gülümseyip geçin spor müsabakalarında boks karete tekvando tarzı sporlarda bile sinir hastasıysanız eğer alınmazsınız bu sebeple gülüp geçerim yok saymak en iyisi..
Tebessüm ederim.😊 "Eğer sen bir kardeşinde bir kusur görürsen, bilmelisin ki o kusur sende de vardır. İnsan insanın aynasıdır, sen onda kendini görürsün." Hz. Mevlâna
walla tipimden memnunum insanların kalbini görün dışını değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatım boyunca iki kişi dedi garip o ikisi birbirleri ile nekadar alakasız olsada söyledikleri" sen kendini yakisiklimi zannediyor sun" du yok benim öyle bı iddiam olmadı hiç ama genelde yakışıklı derler umursmam cirkinse umursamam büyük ihtimalle
Tamam da bundan sanane derim. Yani tam olarak bu KIME NE? Insan kendini sevip saymalı. Herkes güzel olacak diye bir şey yok. Bakımlıysan kendine dikkat ediyorsan zaten gerisi ne demiş umrunda olmamalı. Başka yöne baksın haspam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnsanların değiştirmeyecekleri özellikler hakkında acımasızca yorum yapmak düşük bir zeka belirtisi bence. Ciddiye almazdım
sağol derim ne diyebilirim ki. demek ki kendileri ve hayatları o kadar sıkıcı ki diğer insanlara bulaşıp onların da günlerini mahvetmeye (!) çalışıyorlar.