Atıyorum bir sohbet anında siz şakasına ben çok güzelim / yakışıklıyım yaa falan dediniz, karşınızdaki de yo bence çok çirkinsin abartma falan dedi. Ya da yolda giderken karşınızdan gelen biri tipe bak falan deyip güldü :D Ne yaparsınız önemser misiniz güler geçer misiniz?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. arkadaş iş ya da aile çevresinde böyl bir şeyle durup duruken karşılaşmak, çevremdeki insanların niyetlerini ortaya koyar.. ama rencide etmektir çünkü.. beni seven bir insan bana böyle bir şey söylemez..
aynı çevrede, eğerki kendimi çok fazla övüp millete öğğğ getirdiysem de karşımdaki insanlar ego ve kibirimin tavanlara vurmasından rahatsız olup bunu diyebilirler.. olabilir.. çok durmam üzerinde.. önce kendine bak diyebilirim kişisine göre..
sokakta birileri bunu diyorsa, öyle ya da böyle dikkat çekmişim demektir.. hemcinslerim söylüyorsa, muhtemelen kavga istiyorlardır.. önc eduymazdan gelirim, ama çok belli ederlerse, yapacak birşey yok, kavgamı da ederim.. kaşınanı kaşırlar..
karşı cinsten tanımadığım biri bunu sylüyorsa, gülerim yine ve cevap veririm.. kendine bak gibi.. ya da şaşı mısın bakayım , gzlük alaym falan diyebilirim..
ama ne olursa olsun, güzele ya da çirkine, sen çirkinsin demek yüzüne, o insanın iyi niyetli olmadığı anlamına gelir,,, çevremden uzaklaştırırım kalıcı olarak.. kimse beni beğenmek zorunda değil ama rencide etmeye hakkı yok kimsenin kimseyi..23 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özetlemişsin yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
:))) Teşekkür ederim tekrardan
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Nefretle bakarsan Yusuf'u çirkin görürsün, Varsa sevgi ucunda Şeytan'ı bile melek görürsün
472 Yorumla- +1 yıl
Bu kez eksi vermiyorum bu güzeldi :D
Takmam desem yalan söylemiş olurum zaten en nefret ettiğim şey fiziksel özellik ile dalga geçilmesidir. Herhalde ben keskin bakışlarımdan atardım zaten anlayan anlıyor benim bakışlarımdan ne demek istediğimi ama herkesin dediği gibi en iyisi takmamak.
Ama ne yapayım damarıma basıldı mı öyle geçemiyorum işte :)12 Yorumla- +1 yıl
:) Umursamamak en en en iyisi :D
Yoldayken bir insanın suratına bakıp da ''tipe bak'' diye gülenlerin çoğu serseri oluyor genellikle. Arkadaşlarımdan ya da çevremden hiç kimse bana şimdiye kadar çirkinsin diyemedi çünkü ben güzelliğimden çok eminim, böyle bir şey söylerlerse kıskançlıklarını yüzlerine vururum
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin kuzum, teşekkür ederim cevabın için :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
130Cevap
+1 yılBu rahatsız edici kelimeyi kullanan insanda kişilik bozukluğu vardır. Ayrıca da kullanırken istemli bir şekilde karşı tarafı kırma amacı gütmüştür.
Bir insan karşı tarafı neden bilerek kırmak ister?
Ya geçmişte karşı taraf ona fiziksel veya psikolojik zarar vermiştir
Ya karşı taraf ondan bir konuda daha iyidir. Bu da ona karşı kin ve kıskançlık duygusu yaratmıstir
Ya da kişi kendiyle barışık degildir ve kendini yetersiz görüyordur. Bu açığını da başkalarını küçük düşürerek kapatmak istiyordur...
Ben bunları bildiğim için pek alınmam bana çirkin demesine. Eğer size de denir ise sizde alınmayın. Çünkü karşı taraf yukarıda saydıgım 3 psikolojik durumdan birine sahip.11 Yorumla- +1 yıl
Düşündüğüm şeyler. Güzel söylemişsin genelde kendini yetersiz görenler başkalarını ezerek kendini öne çıkarmaya çalışıyor ya da kıskançlıktan yapanlar da oluyor
Kişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. haha :D arkadaşım derse sen önce bir kendi tipine bak dıye başlar herhalde bı 10 dk konusur o cocugu yerın dıbıne sokarım. ki zaten oyle benı ortamda bozacak ınsanlarla bı araya bıle gelmıyorum genellıkle. eger yolda bı erkek derse kesın olay cıkar o kesınde bı kız derse açta sen kendı ***** gül der gülerek uzaklasırım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
Bir bu sitenin çirkinleri dedi. Ama Özel olarak Azeri ve rus kızlarına sordum. Azeriler 10/6, ruslar ise çok yakışıklısın dedi. Burada ki kızlardan 6 sı çirkin 14 ü 10/5-6 dedi. Bende kendime 10/6 verdim. 2 puan hafif göbekten 2 puan ise boydan kırdım ve aritmetik ortalamayı aldım.
01 Yorumla- +1 yıl
İlginç :D
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDergi, fotoğrafçı vs. birçok tanıdığım var. Onlardan gelen teklifler var. Moda fotoğrafçısı magazin dergilerinde çalışan fotoğrafçılar bana çok güzelsin, kusursuz bir yüze sahipsin diyorsa gidip elin hötü pohlusuna inanmam. Ulaşamadığı için demiştir. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der çünkü.
02 Yorumla- +1 yıl
:D Güldürdün yine :D Haklısın kuzum
- +1 yıl
Sağol kankam :*
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl"Herkesin bende kendinden bir şeyler bulduğunu biliyordum" derim.
81 Yorumla- +1 yıl
Süpersin ya :D
+1 yıl33 Yorumla- +1 yıl
haha süper :D
- +1 yıl
@RemiSem :))
Kendimi genelde cok samimi olduğum arkadas ortaminda overim ki onlarda beni bozarsa hakkettim aferin boyle devam derim 😄 yoldan gecen biri dese umursamam bile ya da ayna gibi kizimdir artik nasil baktinda ne gordun derim 😄😄
03 Yorumla- +1 yıl
Süpersin ya hahah😄😄
- +1 yıl
Haklısın katılıyorum 😄
Kendisine ayna verirdim. Emin ol ki bu kendisini kötü hissetmesi için fazlasıyla yeterli. Ne kadar güzel veya yakışıklı olsak da, ne kadar güzel sözler duysak da kimse kendi tipinden tam emin olamaz. Düşeceği çelişki onu yiyip bitirmeye yetecektir :)
01 Yorumla- +1 yıl
:) güzel
+1 yılBir kere dalga geçmişlerdi sinemaya girecektim filmlere bakıyordum sinemanın yanında fantezi iç giyim mağazası vardı benim de gözüm takıldı kızlı erkekli 7 8 kişi yanımdan geçerken tipe bak abi mankenlere yürüyecek dedi hepsi bana bakıp güldü içimden kalabalık olmasaydınız hepinizi zükerdim dedim güldüm.
02 Yorumla- +1 yıl
oo kötü olmuş
- +1 yıl
Aynen aslında 10 dakka sonra film başlıyordu ben sigara içiyordum çamaşırlara gözüm takıldı salaklar abaza muamelesi yaptılar 😕
+1 yılwww3.pictures.zimbio.com/.../...g+EKyBq-GkVWUx.jpg asaletim yeter derdim :D
01 Yorumla- +1 yıl
haha sen canımsın benim ya :D
+1 yılAllahın bir bildiği vardır derim bana bu yüzü verdiyse diye. Üstüne de kendim insan olsan kabuğa değil içindeki cevhere bakardın derdim.
25 Yorumla- +1 yıl
Süper :)
- +1 yıl
Teşekkürler. Açıkçası kendimi kızların gözünde yakışıklı bir erkek Profili çizmediğime hep inandım. Ama şimdiki kızların hep aradığı kişilikte bir insan olduğuma da inandım. Benim canım annem de bu yapıma hayranlık duyar. Neşe ve mutluluk kaynağıyım bie!😁
- +1 yıl
Orada bir yanlışlık olmuş. Inanmadim olacaktı tersi olmuş.
- +1 yıl
:)))) Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Dediğin gibi. Sabırsızlık ediyor olabilirim bu konuda ama allahın bu konuda da bir bildiği vardır. Belkide zamanı gelmemiştir daha
Dünya başıma yıkılır kafamı duvarlara vururum bida insan içine çıkmam
Bunları yapacak halim yok heralde insan kendisini nasıl hissediyorsa öyledir kim ne demiş çok fifi hayatımızı milletin düşüncelerine göre şekillendirecek halimiz yokya01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kesinlikle
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılbunu yüzüne karşı söylemek doğru bir davranış değil. her ne şeklilde olusa olsun kimse size bu hakkı vermez
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten yakışıklıyım dediysem oda hadi nan tipsiz derse yumruğu yapıştırırım 😡
Sinirden değil nan hayalimi bari kurdurt diye ahahaha :-D32 Yorumla- +1 yıl
hahaha çılgın :D
- +1 yıl
Yalan mı canım aa ben yakışıklıyım farzedelim dicem tam hayâl kurcam tipsiz şey derse... :( ya da ağlim ben yaa... :( :'(
- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben kendime şu tipe bak ıy b*k diyorum. İnsanların demesi de çok normal bence. Gülerim. Sende g*tüme benziyon derim.
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha iyiymiş :DD
+1 yılÖnemser ve hak veriyorum ama kendimle barışığım napalım çirkinim, herkes yakışıklı olmak zorunda değil yani
01 Yorumla- +1 yıl
Valla hiç önemsemem 😂
+1 yılyakışıklı oldugumu idda etmedim zaten derim :D ve teşekkur ederim sende çok güzelsin derim tabi anlayana :D
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D hahah
- +1 yıl
bende öyle :D bana bunu yaptı biri :D ve güldüm teşekur ederim dedim kızın doğumgünüydü :D sende çoooooooooook güzelsin dedim gülerek :D o anladı.! ama onu anlaması için zeka olması lazım tabi karşındakinde o ayırı bir konu :D
+1 yıl:D :D Bunu derim hahahahaha bunu diyene bak sen sanki dünyada güzelisin seni kezban deyip gülerdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha kahkaha attım :DD
- +1 yıl
Ama fazla demiyorum yoksa 1 hafta tribinden kurtulamam :D
+1 yılAmaç ne diye sorarım ve başıma geldi arkadaşla sohbet ediyorum bir tane kız ıyy dedi yanımdan geçerken ve bana bakıyordu o esnada ve çok sinirlenmeme rağmen umrumda olmadı çünkü kendisi biraz psikopattı
04 Yorumla- +1 yıl
Kız cidden anormalmiş :s
- +1 yıl
Aynen sebebi başka ama o Zaman zayıftım yakışıklıydım hakkaten ama şimdi antidepresan kullandığım için 30 kilo birden aldım ve veremiyorum kiloları
- +1 yıl
olsun kilo yakışmış
- +1 yıl
Kilolu olmak bana da öyle geldi yakıştı gibi geldi ama karşı cins sana soğuk davranıyor
ben çok yakışıklıyım dediğim anda kahkahadan kimse bişi diyemez :)
görüntü ortada adfsgfdf110 Yorumla- +1 yıl
:))) diyosun :D
+1 yıl"karşınızdaki de yo bence çok çirkinsin abartma falan dedi." Bunu bu şekilde söyleyen birisinin görüşleri benim için bir anlam ifade etmez.
01 Yorumla- +1 yıl
:)))
+1 yılÇok ciddi bir şekilde sen hiç aynaya baktın mi cicim derim...
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha :D
+1 yılBoş konuştuğu için kızarım sanırım. Biz de biliyoruz ne olduğumuzu, mal ortada neticede. :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
Yaa onu diorlarki hep sakasina ask olsun yaa deip gulup geciorum napim
02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi gülüp geçmek kuzum ☺
+1 yıl"Bana bilmediğim bir şey söyle." derdim herhalde. :)
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılŞakasini bile yapmam 😊 haklisin gözler iyi derim napayim ☺
01 Yorumla- +1 yıl
:))))))
+1 yıl"Sen kendi tipine bak!"derim, umursamam.
Çiçek olarak da cyclamen. 😃
İnce görelim. 😃02 Yorumla- +1 yıl
:D Süper hahaha :D
- +1 yıl
Hahaha 😃😃
ciddiye almam.. yüzde yüz kıskanıyordur. erkek bile olsa böyle düşünürüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Pekii :D
Biri bana tipsiz dicek bütün mahallenin kızları döver o adamı bana zaten bir şey kalmaz :)
01 Yorumla- +1 yıl
bak bak :D
Şimdi muhabbet ettiğim insanlarsa diyebilirler. Zaten makarasına söylerler. Bende güler geçerim de sokakta söyleyen birisine dönüp bakmam bile.
01 Yorumla- +1 yıl
ben de aynen umursamam
+1 yılOyle guzelim falan dememde olduki basima geldi sagol o senin cirkinligin derim 😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
hangi hadsiz dedi onu
- +1 yıl
Kmse demedi :)
- +1 yıl
haa ben de başıma geldi bir kere dedin sandım öyle okumuşum :D
- +1 yıl
Yok gelmedi mesela yani dedim 😂😂
+1 yılUmrumda bile olmaz. herkes kendine yakısanı yapar banane ki yani , herkes birşey söyler
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın :)
- +1 yıl
Hic bir zaman haksız olmadım zaten hep haklıyımdır ;)
+1 yılYoldaki biri derse "aa manyağa bak" derim ama yine de takmam. Zevk meselesidir, begenmeyebilir.
05 Yorumla- +1 yıl
Yani saçma sapan kendi kendine mırıldanarak konuşanlar oluyor ya böyle laf atanlar sinirler
- +1 yıl
Evet onlara öyle derim işte :) bana çirkin demesi sorun değil yoldan geçen birine laf atması saçma, yani oo fıstık, oo güzellik dese de sinirlerimi bozar 😅
- +1 yıl
valla billa bana öyle yapıyorlar her gün iğreniyorum çantayla vurasım geliyor kafalarına :D
- +1 yıl
Süpersin ya :D:D:D
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl"Nasıl bakarsan öyle görürsün", "Güzel bakan güzel görür" : )
Önemli olan kimin ne söylediği değil, kimin neyi nasıl gördüğüdür.
Mecnun'un Leyla'ya baktığı gibi bakabilmek önemli.01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel☺
Eyvallah der geçerim ben kendimi tanıyosam kusurlarımınla bile seviyorsam kime ne 😉 zaten 4-4lük olan insan değil kendini kusurlarıyla seven insan mükemmeldir 😉😊
04 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın :)
- +1 yıl
yanii biraz :p :D
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Siparişi benmi verdim zikik çaysız surat ehe derim:/
11 Yorumla- +1 yıl
😒😒😒
+1 yılGüler geçerim :) sonuçta herkesin güzellik anlayışı görecelidir.
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi o zaten :)
Önemsemem
Yıldız Tilbe gibi gülümseyerek söverim :D02 Yorumla- +1 yıl
Haha ben de önemsemem, Yıldız Tilbe başbakan olsun :Dddd
Allah razi olsn derdim. s de beni elestirmek ne haddine? 😁
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın D
Kendimi bildiğim için sıkıntı yok güzellik göreceli teşekkür ederim der geçerim çokta onu takıcam 😂😏
02 Yorumla- +1 yıl
yani en doğrusu :D
ya hadi bizimki dogal cirkinlik sen makyajla bile cirkinsin onu napcaz kromagnum der kenara cekilirim 😄😄😄
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😁
+1 yılYüzüme bakıp gülen insanlara acayip sinir oluyorum yakasına yapışır parçalarım onu geri kalanı güler geçerim
11 Yorumla- +1 yıl
abooo :D
+1 yılOnemserim tabiki. Güzel ya da çirkin olmak insanın elinde değil. Benim ne olduğum onları bağlamaz. İzin vermezsm yorum yapamazlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Önemseme, cidden önemseme konuşsunlar boşverr D
- https://www.youtube.com/watch?v=rR3_sEemk8A
::)))))))))))))
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun adı şerefsizliktir el alemin kızına ne hakla böyle bişey söyler
Bir arkadaşım hemide erkekti. Bana çirkinsin dedi bende Güldüm bu kadr
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi umursamamak zaten :D
güler gecerim çirkinsem çirkinim nedir yani :) takanlardan değilim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de umursamam :
+1 yılBana annem dedi, kizum sen öyle çok cüzel bişey da değilsun ha bu uşak saağa nasi bakay dedi 😂😀
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar tatlı bir şive olamaz ya :D:D:D:D:D:D
- +1 yıl
Eh napalım karadeniz :D
- +1 yıl
:)))))
Ne onemsiycem ya o bnim icin onemlimikide?😁
Guler gecerim ya da takmam😁02 Yorumla- +1 yıl
Valla ben de hiç umursamam :D
+1 yılYoldan geçerken birisi tipe bak dediği zaman aynada kendinimi gördün derim ;) sohbet esnasında arkadaşım derse üzüm üzüme baka baka kararı derim ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Haha iyiymiş 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim:-)
+1 yılKarşıdaki kişiye ayna olmak güzel bir şey 😃güzel dese ne olur çirkin dese ne olur. ben kendimi biliyorum kafi
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söyledin
+1 yılumrumda olmazki bana çokbakmışsın der geçerim zira tr sıtandartlarının ustnde bır fızığım ve yuzum var bakışımla delerim adamı orasını geçecekler :D
03 Yorumla- +1 yıl
iddialısın :D
- +1 yıl
herturlu !
- +1 yıl
peki !
+1 yılBrad / Angelina senin çekimin yok muydu bugün?
diye sorarım.
kıçım..01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
+1 yılSendeki çirkinliği bu çirkinlikle tamamlamaya ne dersin derim
01 Yorumla- +1 yıl
haha :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMoralim cok bozulur, uzulurum
Bunalima girerim
Bu kadar da yuzune vurulmaz ki insanin 😒01 Yorumla- +1 yıl
Valla benim umrumda olmaz duymam bile :D
+1 yıltipe bak derse baktım çok çirkinsin derim
genel olarak çok çirkinsin derse nasıl bakarsan öyle grürürsün için çürümüş yelloz derim01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha
bende ona; sensin çirkin pis, kırdın kalbimi deme daha bana bişey derim ve ağlayarak orayı terkederim...
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Hiç umurumda olmaz, ben zaten kendimi biliyorum başkalarının ne dediğiyle ilgilenmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
en iyisi kuzum
Olur öyle umursamam tam aksinida umursamıyorum zaten önemli değil
02 Yorumla- +1 yıl
umursamamak en iyisi kuzum :D
+1 yılhasstir lan ordan sen önce kendine bak huuur cocuu
derim01 Yorumla- +1 yıl
:o :o
- Devamını Gör (153)
Devamını Gör(198)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz