Eşler arasında iletişimsizlik...

Merhaba herkese 1.5 senelik evli bir bayanım...Rabbime şükür eşimle aramda aman aman denecek kadar büyük sorunlarımız yok ..Biz çok zor şartlarda ve çook severek evlendik hayatımızda kolay olmayacak şeyler yaşadık benim ailemden kaynaklanan herkes beni bağrına bastı beni seven bir kayınvalide ve görümcem var ..Eşimle problemimiz bazen konuşamamak oluyor ..Eşim erkek berberi gece geç vakitlerde geliyor maddiyatımız iyi arabamız var evimiz var tek sorunumuz bu..İlgili bir insandır çokta iyi adamdır banada aşıktır hala gözlerinin içi parlar bende artık kayınvalideme dert yandım o da bana tavsiyeler verdi erkeklerin böyle oldugunu kime sorsan 4 4lük yaşamadığını dile getirdi benoğlumun kulağını çekerim sen merak etme kızım dedi bana herseyımız güzel mutluyuz kimden duysam ya kayınvalide ya da eş sorunu bende ikiside yok zamanla bişeyler bitiyormu? teşekkür ederim yorumlarınız için..
Güncellemeler
+1 yıl
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ..Sorunumuzu konuşarak hallettik ...Biraz detaycıyım galiba bazen sıkıyormuşum gibi geliyor konuştuk anlaştık...Mutluyuz huzurluyuz:)
Eşler arasında iletişimsizlik...