Kız arkadaşım yalnız kalmak istiyor. Lütfen acil yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 3,5 aylık bir ilişkim var. 3,5 ayda çok sorunlarımız oldu sevgilimle. ama hepsi hep ufak tefek tartışmalar. yok neden geç yazdın vb. şeyler. Biz 1 gün bile ayrı duramıryoduk ama tam 1 hafta önce bana yalnız kalmak istiyorum bir süre dedi. 4-5 gün boyunca sürekli yazdım mesaj attım aradım ama hiç bir şekilde cevap vermedi. bende sonunda mutluyum hissi vereyim dedim, ve öyle yaptım yüzüm hep gülüyodu ve whatsappa durumuma mutlu falan yazdım. oda onu gördüğünde kendi whatsapp durumuna game over yazdı. ve sonra yine tekrar mesajlar attım aradım falan hiç açmadı. sonra bende ters yaptım allaha emanet ol bana hiç bir şekilde ulasamazsın diye mesaj attım. sonra o yazmaya başladı falan bende telefonu kapattım cevap vermedim. onun yazdıkları bana vicdan azabımı cektirmeye calısıyosun dedi. cevap vermedim. 1 gün sonra yazdım görüşelim konusalım dedim cevap vermedi aradım acmadı. 2 gündür yazmıyorum ve o bugun sabah facebook şifresini değiştirmiş ve anlamak çözmeye yetmiyor diye birşey yazmış. Arkadaşlar gerçekten çok seviyorum çektiğim acıları kelimelere dökemiyorum günlerce ağladım acılar cektim. ailemle tanıştırmıştım ciddi düşünüyorum ne yapmalıyım lütfen yardım edin ben onsuz yaşayamam gerçekten herşeyden herkesten değerli benim için.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni çok sevdiğini biliyorum, bundan %100 eminim. Çünkü benim için çok şeyler yaptı. Gerçekten benim yapamayacağım şeyleri yaptı bana sevgisini göstermek için. Ama ben çok bunalttım, çok üstüne gittim çünkü onu kaybetmek istemiyorum. Bu arada ben 21 o 26 yaşında. Ve aynı şirkette çalışıyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Dün bitti dedi. Çok kötü oldum. Ve şirkette bekledim onun yukarı çıkmasını. Ve yukarı çıktı karşısına çıktım çektim kenara, konuşmaya başladık. Dayanamadım sarılmak istedim yakınlaştım, olmadı o uzaklaştı. Sonra konuşmaya devam ettik konuştuk, konuştuk ve konuştuk. Sarılmak istedim ve yakınlaştım sımsıkı sarıldım, oda bana sımsıkı sarıldı. Hasretimizi giderdik. Ama hala barışmadık, 1 şans daha ver diyorum bilmiyorum diyor, zamana bırakalım diyor. Ama şuan konuşuyoruz ve zamanla düzelecek
Kız arkadaşım yalnız kalmak istiyor. Lütfen acil yardım eder misiniz?