Kardeşim dediğim insan beni seviyor mu?

2 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen, kardeşim gibi sevdiğim,dostum, sırdaşım herşeyim bi anda arkadaşlığımızı bitirdi.. Hala anlamış değilim. Son zamanlarda çok soğuktu mesafe vardı aramızda eskisi kadar konuşmuyo görüşmüyoduk. Nedenini sordum yok bişey diye geçiştirdi. Kendınden nefret ettiriyor gibiydi. Bir gün arkadaşlığmızı bitirmeye karar verdım dedi nedenini sordum öyle olması gerekiyordu dedi. Hep tersledi soğuktu . Ağladım çok ağladım her gün yüzünü görmek zorunda kalıyordum o gittikten sonra herşey eksik gibiydi ama o hala bitti diye ısrar ediyodu. Dedim ya kendinden nefret ettiriyodu ve başardı ona senden nefret ediyorum dedim 2 senedir beraberdık hiç mi değerim yoktu gözünde dedim beni bu zor günlerimde yalnız bıraktın gittin dedim bana dediği ise böylesi daha iyi , belkide benden nefret etmeni istediğim için böyle davrandım çünkü sen benim sevgime layık değildin herşey kötü olucaktı ne demek istedi burda acaba? Yoksa beni seviyor mu? Ona senden nefret ediyorum dedim kötümü yaptım? Ve hala gözleri üstümde hala mesaj atma çabalarında ne yapıcam ben şimdi..?
Kardeşim dediğim insan beni seviyor mu?