+1 yılŞu an sana çok kızmayla karışık şekilde üzüldüm. Kısır kalma ihtimalin varken nasıl saatlerce doktora gitmeden bekledin? Allah'tan kısır değilsin. Ama sperm üretimin yarıdan aza indi bir testis kaybettin biri de hasar aldı. Sana kızmamın sebebi de kıza vurulur mu demişsin. Üstüne bir daha kızlarla konuşmama dikkat edeceğim demişsin gidip birde özür dileseydin? O sana vuruyor sen neden ona vuramıyorsun eşitlik yok mu? Aptallık etmişsin kardeşim. Doktor raporuyla beraber karakola gitseydin şu an hapislerde sürünüyordu. Aradan çok zaman geçmediyse soluğu poliste al. Geçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
1 yıl geçmiş reis ama bu adam harbi aptal biri sana böyle bişi yapcik valla acı macı dinlemeden dalardım ama bu aptal daha kızı haklı buluyor
En İyi Cevaplar
+1 yılSabah da geçmezse doktora koş. Büyük ihtimalle sadece sağlam bir diz yediğin için zaten kusmaya hazır bünye tepki veriyor. Ancak eğer diz hayalarına geldiyse testistlerin etrafını kaplayan zar yırtılmış olabilir. Bu zar yırtıldığında çok kolay iltahap kapar ve eğer çok çabuk tedavi edilmezse bir ya da iki testisi birden kaybedersin. Eğer durum böyleyse çok az zamanın var müdahele edilmesi için.
21 Yorumla
Soran+1 yılSen bu konuda doktor kadar bilgilisin. Keske seninle gece olaydan hemen sonra konusabilseydik. Diz direkt olarak hayalarima geldi. Kusmalarim sadece darbedenmis. Zarda yirtilma, iltihap falan ne dediysen cikti. Dizin isabet ettigi testisim bundan sonra hic sperm uretemeyecekmis. Verimli dollenme yapmasi artik imkansizmis. Sert bir cisimle vurmadigina emin misin diye israrla sordu. Bir kiz sadece bir tane diz atarak nasil bu kadar buyuk hasarlar birakabilir ki? Benim gucsuzlugumden mi oldu sence?
+1 yılMidene mi vurdu kan vs kusuyormusun devamli alkol kullanirmisin yoksa icince carpiyor mu
157 Yorumla
Soran+1 yılhayır kasık bölgeme vurdu ve kan kusmuyorum yani çok koyu renkli ama yine de kan sayılmaz. fikriniz nedir acaba?
Soran+1 yılmadamejuliette beni engellediği için ne cevap atabiliyorum, ne de mesaj atabiliyorum. buradan yazıyorum seni de aracı ettim kusura bakma ama juliette yardımım dokunur diyosa mutlaka dokunur. ona her konuda çok güvenirim. belki senin aracılığınla yazdığımı okur ve kim olduğumu hatırlarsa engeli kaldırır. sonra istiyosa yine engellesin ama şu an yardımına ihtiyacım olduğunu bilmesini sağlarsan sevinirim :/
- +1 yıl
Mideyi usutmus olabilirsin alkolude alinca haliyle kusmusundur kasiklarda agri varsa idrarda zorlaniyorsan bir doktora git yumurtalarda zedelenme ya da fitik olabilir darbede bunlar ortaya cikabilir
Soran+1 yılevet çok ciddi ağrı var ve idrardan zaten bahsetmiyorum, çok zor çıkıyorum diyebilirim. geçici bir problem olabilir ama dimi? en hassas yerim olduğu için o şiddetli darbede haliyle çok sancı yarattı ama geçtikten sonra lavaboya çıkmada ve başka türlü şeylerde problem yaratmaz bana? doktora gideceğim zaten bu ağrı hiç normal değil.
- +1 yıl
Yumutaliklarda problem olmus olabilir ya da fitik olmussundur sikayetlerin bunu gosteriyor uroloji doktoruna git gecici degildir tedavi gerektirir bu dediklerim idrara cikmaya calis
Soran+1 yılidrar sırasında çok canım yanıyor kasık bölgemde özellikle. yumurtalıklarda problem oluşmuşsa ki sanırım oluşmuş, bir daha çocuğum olmayacak öyle değil mi?..
- +1 yıl
Onu doktor bilir catlamistir zedelenmistir bilemem ilac tedavisi mumkundur belki sen isemeye bak
Soran+1 yılsen dedin diye yine çıktım ama neredeyse çığlık atacaktım. sürekli yapayım mı yani geldikçe? çok acıyor çünkü sanki zehir atıyorum vücudumdan. çatlama, zedelenme gibi sorunların ilaçla tedavisi var mı yani? küçük bir kurtulma ihtimalim varsa bile doktora görüneceğim.
- +1 yıl
Bilemem onu doktor bilir duruma gore degisebilir sen hastane acilir acilmaz git urolojiye ultrason ceker belli olur zaten korkma bisey cikarsa tedavisi var tip gelisti artik
Soran+1 yıldoktora gidip bunu açık açık anlatamam ki. buradan yüz yüze değiliz diye sana istediğin her şeyi anlatıyorum ama doktora çok utanırım. ultrason falan dedin şimdiden utandım zaten. neyse madem git diyosun, gitcem. %1 de olsa geri eski haline dönme ihtimali için dediğini yapcam ve sabah koşa koşa doktora gitcem.
- +1 yıl
Nolcak sanki onlara kac hasta geliyo hic utanma kavga esnasinda oldu de ayirirken darbe aldim dersin soylersin bisey olmaz Allah sifa versin
Soran+1 yılyine de utanıyorum sonuçta yalan söylicem yani gidip de bir kızdan dayak yedim, dizi yapıştırdı beni alt etti diyemem. çok teşekkür ederim yardımların için sana ne kadar teşekkür edeceğimi bilemiyorum.
- +1 yıl
Rica ederim ne demek bazen yalan soyleniyor iste yapicak birsey yok
Soran+1 yılaynen yapacak bir şey yok. hiç suçum olmamasına rağmen beni belki de erkekliğimden etti ve cezasını hiç ödemeyecek. bana tek koyan bu yani umarım dediğin gibi doktorun bir çözümü vardır da beni iyi eder. daha yaşım çok genç çünkü bu yaşta hayata küsmek istemiyorum.
- +1 yıl
Hayata kusme zaten niye kuscen Allaha havale et cezasini bulur elbet olmaz derler olur Allah dilerse hersey olur oyle yerlerde takilmasaydin ya yasin kucukmus oralardan iyi kiz cikar mi hic
Soran+1 yılYa ne bileyim cikmazmis ogrendim ama cok aci bir tecrubeyle ogrendim. Ne biliyim bu kadar psikopat ve vahsi bir kiz cikacagini. Basta cok guzel yaklasti ve sonra beni neredeyse olduruyordu. Yeter ki gecsin bir daha asla oyle yerlere gitmicem cok kotu kiz ordakile kizlar :/
- +1 yıl
Aaaa pazar sen nereye gidiyon acile git poliklinikler kapalidir igne yaparlar sancin gecer buda bir ders sana iste imtihan umarim bir daha gitmezsin
Soran+1 yılhaklısın şimdi çıkıp acile gidiyorum hemen. sana da söz bir daha öyle kötü kızların olduğu ortamlara girmek yok. dersimi aldım bir daha bitti bitti yok asla :)
- +1 yıl
Kaka ortamlardan kaka kizlardan uzak dur hadi gecmis olsun
Soran+1 yılmuhtemelen büyüğümsündür o yüzden büyüğümün sözünü dinleyip bir daha çıkmıyorum. öyle ortamlar bugün itibariyle bitmiştir. ilgin ve yardımların için çook teşekkürler. yarın doktor kontrolünden sonra sana detayları aktarırım. iyi geceler hadi sen de yat çok geç oldu iyi uykular :)
- +1 yıl
Rica ederim sonucu ogrenmek isterim gecmis olsun
Soran+1 yıltestisleri koruyan zarda yırtılma varmış. içten kanama falan çok olmuş ve geç kalmışım gitmekte. kullanacağım ilaçlarla yine çalışır hale gelecekmiş ama darbeyi alan testisim bir daha sperm üretemeyecekmiş, yani sadece tekiyle devam edecekmişim ama bu kısır kaldığın anlamına gelmez dedi. bu şekilde de çocuk sahibi olanlar varmış ama avutmak için mi söyledi bilmiyorum.
- +1 yıl
Gecmis olsun hic canini sikma ben cok cocugun olmaz diyipte olan gordum Allaha birak ilac tedavisiyle gecer korkma
Soran+1 yılyani ciddi söyledi değil mi? tek testisle de çocuk yapılabilir?
- +1 yıl
Tabi yapilir bizim icinde demisler cocuk olmaz diye aileme ama bak olmus cok sukur bir abiyede demisker kisir diye simdi kizi var bir tane Allaha birak
Soran+1 yılne biliyim sonuçta testisimin tekini kaybettim sanki kendimi hadım edilmiş gibi hissediyorum nasıl desem, kendimi kısır moduna soktum direkt..
- +1 yıl
Moralini bozma simdi boyle yaparsan evlenince naparsin psikolojini bozma diyom ya sana doktor demis iste problem yok
Soran+1 yıltamam tamam özür dilerim çok heyecan yaptım bir an. ya daha önce de birkaç kez aynı darbeyi aldım ama 1-2 dkdan fazla acımadı ki o acı da gayet normal, dayanılcak acılardı. bir kız nasıl bu kadar güçlü olabilir anlamıyorum. doktor dedi sert bir cisimle vurmadığına emin misin diye. alt tarafı kız yani.
- +1 yıl
O kiza fetullah gulen bedduasi yollayalim
Soran+1 yılyok be yapmayalım olan oldu artık kaybolan testisimi geri getircek mi? o zaman büyük beddua etmeyelim ne hak ediyosa onu yaşasın diyelim :)
- +1 yıl
Tabi saka yaptim Allah goruyor o en iyisini bilir
Soran+1 yılahah pardon ciddiye aldım bir an :) ama kızları artık hafife almıcam yani tek vuruşuyla hayatımı karartabilecek kadar güçlü çıktığına göre kızlar o kadar da ciddiye alınmayacak güçte değilmiş :)
- +1 yıl
Ya fenalar fena muhakkak karate bilen biridir o
Soran+1 yılama ayağıyla vurmadı ki diziyle vurdu. karate bilenlerin ayakları çok güçlü olmaz mı?
- +1 yıl
Olur dizide iyi atar benim bir kiz tanidigim vardi karate biliyordu kavgada kizin yumurtaliklarini kirmis
Soran+1 yıloha kırmış mı? demek o arkadaşın bana vursa şu an belki de ikisini birden kaybetmiştim yine şanslıymışım daha iyi kızlar da var mıymış ya :)
- +1 yıl
Varmis erkek gibiydi o
Soran+1 yıllisedeyken okul bahçesinde bir çocuğun kafasına diz atıp kafatasını çatlatan kız da gördüm ama ne biliyim benim durum daha farklı ya tek dizle nasıl patlattı bir kızın bu kadar güçlü olması nasıl mümkün olur ki?
- +1 yıl
Mumkundur sinirle vurduysa sen ne dedin bu kiza
Soran+1 yılhayal meyal hatırlıyorum öpüşüyorduk, boynuma doğru indi ben de bir an huylandım ve ittirdim ama tiksinme falan değil bir hoş oldum. onu reddetmişim gibi bir hava olunca da tüm gücüyle omuzlarımdan tutup dizi geçirdi. ondan sonra bende film koptu zaten. ilk 10 dk ölcem falan sandım :/
- +1 yıl
Bunu bir erkegin yapmasi sasirtici dogrusu ders olsun iki gunluk kizlarla ilerletme pis pis yollu kizlar kim bilir kac tanesini opuyor gunde ooggg midem kalkti
Soran+1 yılya deme öyle be benim de midem kalktı off :( hem mikrobunu bulaştırdı hem erkekliğimi aldı ya gidip mekandaki en tehlikeli kıza çatmışım iyi mi. zaten erkek olarak, çook güzel ve mekandaki tüm ilgi oldağı kendisi olan bir kızı ittirmiş olmam onu deliye döndürdü. beklediğim bir tepkiydi diz atması ama alkolün etkisiyle reflekslerim zayıflamıştı. havada yakalayamadım dizini :/
- +1 yıl
Bosver olan olmus biten bitmis yani bitmis derken bitmemis biri duruyormus kizlar tehlikelidir dikkatli ol
Soran+1 yılaman aman dersimi aldım bir daha böyle kızlarla değil hiçbir kızla asla uğraşmam. gider sol dizini kullanan bir kıza çatarım diğerini de kaybetmek istemiyorum. acısı umrumda değil 1 ay o sancıyı yaşıyım ama yarım erkek muamelesi görmüyüm yeter.
- +1 yıl
Bisey olmaz sikma canini
Soran+1 yılsolak biz kızdan diz yersem olur nereye sıkmıyım? bir diz yeme hakkım kaldı :D sağdakini de kaybedersem evlenmem, karıma ben kısırım demektense evde kalırım daha iyi.
- +1 yıl
Karina ben zamaninda bir kizi optum oda ileri gitti bende ittim tekme atti bana de biri is gormuyor de digerinide o halleder zaten
Soran+1 yılevlendikten sonra öyle bir şey söylersem daha cümlemi tamamlamadan yarım kalan erkekliğimi de o halleder. o yüzden diğerini sağlam tutup karıma hiç söylemicem bu olayı. küçükken maçta top çarptı patladı dicem :/
- +1 yıl
Yani uydurcan biseyler artik
Soran+1 yıltabi ki yani sen bir kız olarak söyle yani böyle bir şey yaşadığımı bildikten sonra benle evlenmeyi yine de kabul eder misin? etsen bile olayı hiç unutmazsın dimi sürekli başıma kakarsın falan?
- +1 yıl
Kotu olur karsi taraf istemeyebilir ben bisey diyemem buyuk konusmayi sevmem
Soran+1 yılbilmemesinde bir sakınca yok ama dimi? hiçbir şey anlatmama gerek yok yani sonuçta mutluluğumuz için yapcam bunu?
- +1 yıl
Yok kiz karsiniza cikmazsa sorun yok ama gunahi var tabi
Soran+1 yılnerden çıkacak ya ben burada okuyorum yani bir daha asla karşıma çıkmayacak. günah deme ya çocuğumuz olursa bence hiçbir mahsuru yok :/
- +1 yıl
Valla bilemem yalan gunah anlat seviyosa kabul eder gecmis sonucta
Soran+1 yılolabilir aslında yani yine kızdan diz yediğimi söyledim ama öpüşürken değil, başka bir tartışmadan dolayı vurdu derim?
- +1 yıl
Oyle de ne diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ikisininde etkisi var.
343 Yorumla
Soran+1 yılpeki en fazla ne olabilir? alkol olmasaydı daha basit bir şekilde atlatabilir miydim?
Soran+1 yılsaçmalama kıza vurulur mu? gerçi hiç düşünmeden en riskli yerime yapıştırdı yani öyle kıza vurulur aslında ama yine de olmaz kız o yani susup oturcam mecbur. sonuç olarak alkolden dolayı kusuyosun diyosun yani? bu kadar acıması çok normal yani benden uzun bir kızdan diz yedim, acımasına şaşırmıyorum ama il defa başıma gelmiyor, bu kadar çok kusuyo olmam korkutuyo şu an beni :/
Soran+1 yılhayır 7 tane bira içtim sadece. kafam şu an gayet yerinde ama yine de çektiğim acıyı uyuşturacak kadar alkollü olduğumun farkındayım. alkollü olmasaydım şu an acıdan ağlıyo olacağımı hissedebiliyorum desem anlarsın sanırım.
Soran+1 yılsabah alkolün etkisi geçtikten sonra hala bir hasar belirtisi olursa ben de gitmeyi düşünüyorum çünkü daha önce o bölgeme çok darbe aldım ama hiç bu kadar hasar görmemişti. alkole rağmen acıdan duramadıysam sanırım çok ciddi sorunlar var gibi. lütfen avutma amaçlı cevaplama, sence düşündüğüm şey olmuş mudur?
Soran+1 yılbişey olduysa tedavisi var mı ki bu olayın? benim bildiğim bişey olduysa tamamen biter ama var diyorsan sabah hemen koşa koşa gitcem. çünkü bana bir şeyler olmuş gibi geliyor yani dediğim gibi daha öncekilerde hiç bu kadar büyük sancı yaşamamıştım.
Soran+1 yıl2. cevabını yeni gördüm. düşündüğüm şey olmayacaksa hiç sorun değil günlerce katlanırım bu sancıya yeter ki geçici bir problem olsun.
Soran+1 yılmesaj atma özelliğin kapalı. yardımına ihtiyacım var keşke atabilsem..
Soran+1 yılidrarım şu anda da kahverengiyle kırmızı arası bir şey. su içtikten sonra tekrar mı bakalım yoksa bu da bir şeyleri açıklıyor mu? doktordan önce lütfen kafamdaki soru işaretlerine yardımcı ol çok dua ederim arkandan.
Soran+1 yılolaydan itibaren 3 saat geçti. ilk anki sancıya göre azalma var ama yine de dayanılması imkansıza yakın bir ağrım var. darbeyi sol testisime aldım ve aradaki farka bakınca korkunç derecede bir şişlik var?
- +1 yıl
cok acik konuscam. derhal doktora git cunku aradan 1 saat gecmesine ragmen sislik ve agri gecmediyse ve birde idrar kirmiziysa kanda pihitiya, kısırlığa, hatta testisi kaybetmek gibi bir durum olabilir. Ve evet kesinlikle doktor biseyler yapabilir elini cabuk tutarsan. dedigim gibi her ihtimale karsi doktora git.
Soran+1 yılhemen şimdi acile gideyim mi yoksa sabah ürolojiye mi gideyim? beni üzmemeye çalıştığın belli. söylediklerine göre kısır kaldığım çok belli hatta testisimi de kaybedebilirmişim. lütfen beni çok net yönlendir ve ne yapayım söyle hemen yapayım?
Soran+1 yılTedavi edebilirler diyorsan hemen simdi cikip gidiyorum. Tekrar siteye girdigimde ana sonucu ve genel bilgileri detayli bir sekilde anlatacagim. Eger ufak da olsa bir seyleri kurtarabilirsem bu sadece senin sayende olacak. Sakin itiraz etme bu iyiligin karsiliksiz kalmayacak.
Soran+1 yılNasil yaptin bilemem sonucta beni cok aydinlattin ve belki de gelecegimi kurtaracaksin. Gercekten beni ipten aldiysan lutfen beni kirma, seni mukafatlandirmak isterim. Simdi musadenle acile gidiyorum. Yarin sonucu anlatirim olur mu?
Soran+1 yılsaat aynıdır muhtemelen çünkü türkiye'deyim ben de. neyse siteye girdiğim gibi ilk iş sana sonuçları bildirmek olacak. iyi dileklerim hep seninle olacak iyi kalpli kız, çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sana. iyi geceler iyi uykular :)
Soran+1 yıltestisleri koruyan zarda yırtılma varmış. içten kanama falan çok olmuş ve geç kalmışım gitmekte. kullanacağım ilaçlarla yine çalışır hale gelecekmiş ama darbeyi alan testisim bir daha sperm üretemeyecekmiş, yani sadece tekiyle devam edecekmişim ama bu kısır kaldığın anlamına gelmez dedi. bu şekilde de çocuk sahibi olanlar varmış ama avutmak için mi söyledi bilmiyorum.
Soran+1 yılCiddi misin? Tek testisle de cocuk yapilabiliyor yani? Agrilarim daha sakinlesti ama uyutmayacak sancilar kalmadi bu iyi bisey midir?
Soran+1 yılSen nasil bir meleksin ya :) bozulan psikolojimi oturdugun yerden duzeltiyosun cidden iyi olacagima inandirmaya basladin :)
Soran+1 yılBir daha hicbir kiza, hosuna gitmeyecek bir sey yapmicam. Sadece dayak yeme korkusuyla degil gercekten oyle olmasi gerektigi icin. Yani hak etmesek siz de vurmazsiniz dimi ama? Bu bana iyi bir ders oldu o yuzden artik her kiza cok iyi davrancam.
Soran+1 yılTekrar tekrar tesekkur ediyorum. Yardimlarinizi mukafatlandirma teklifim hala gecerli. Dilediginiz takdirde bu sozumu icraate gecirmek isterim.
Soran+1 yılYoo yoo benimle cok fazla ilgilendin. Reel arkadasim olsaydin sana hediyeler falan alirdim tesekkur icin ama su an ne yapabilirim bilmiyorum
Soran+1 yılYapmazdi. Bulasirsan kiz da dover, oh iyi yapmis da diyebilirdim ki deseydin kizmazdim sana. Tanimadigin birine bu kadar yardimci oldun ya cok minnettarim sana.
Soran+1 yılBelki merak ediyosundur sislik azaldi ve agri cok basit duzeye indi. Artik hic rahatsizlik vermiyor :)
Soran+1 yılAyneen ben hic gecmez diye korkuyodum da cok cabuk geciyo sanki dimi? :)
- +1 yıl
dayı ne kadar aptal birisin
+1 yılSiteye girip soru soracağına keşke bi' acile gitmeyi akıl etseydin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj at, belki yardımım dokunur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçından tutup sürükleseydin sırfıntıyı
11 Yorumla- +1 yıl
olaydan 1 yıl geçmiş ama harbi ben olsam o sırada bişey yapamadın diyelim acı geçtikten sonra bulur intikam alırdım bu aptal daha kızlara iyi davrancam diyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar