Sadece aldığım darbeyle mi ilgili yoksa alkolün de etkisi var mı?

Merhaba arkadaşlar. Bu akşam bar, club takıldım bayağı bir. en son kafam çok güzelken bir kızla clubda yakınlaştık ve sigara içmeye çıktık. ben sigara kullanmıyorum bu arada o içecek diye çıktım ben de. yakınlaşma sırasında kim bilir ne dedim de çok sinirlendi ve bana çok şiddetli bir diz atarak nefesimi kesti. lavaboya koştum ve dakikalarca çıkamadım. nefes almakta uzun süre zorlandım. o sorun değil de darbeden sonra sanırım 3 veya 4 kez kustum. olaydan sonra henüz 2 saat geçti ve hala büyük bir sancı ve mide bulantısı devam ediyor. acaba çok şiddetli vurduğu için sadece darbenin etkisiyle mi kusuyorum yoksa alkolle birleştiği için mi sancı, mide bulantısına dönüşüp sürekli beni kusturuyor? ciddi bir problem olabilir mi? sabah ağrı ve kusma devam ederse doktora görünmeli miyim? bilgili veya fikri olan herkes yardımcı olmaya çalışırsa sevinirim. hala zor anlar yaşıyorum, biraz toparlandığım anda yatıp uyumayı deneyeceğim. herkese şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
geç müdahaleden dolayı darbe alan testisin işi bitmiş ama bu kısır olduğum anlamına gelmiyormuş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim trajikomik durumum.
Sadece aldığım darbeyle mi ilgili yoksa alkolün de etkisi var mı?