Duyma yetim aşırı derecede artıyor gibi
taa diğer sokaktaki alarmı duyuyorum sanki öten kuşlar dibimde ötüyor ve müzik dinlerken sanki biri onu fare sesiyle mırıldanıyor yanı başımda
hani kafam çokta güzel olmuyor genelde 16% oranında alkol alıyorum bilincim yarı açık oluyor ne yaptığımın falan farkındayım sadece daha çabuk kandırılabiliyorum zihnim tarafından
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
10 yıllık alkoliğim, %16 oranında alkol alındığını ilk defa duyuyorum. Ne içiyorsan bana da öner
Nasıl yani?
%16 oran neyin oranı, 1 litrelik alkol bazlı içeceğin alkol oranı mı %16?
Evet öyle sayılır ortalama 1 litteydi
1 litre volim mi içtin? Volimi içeceksen ufaklardan iç, litrelik kafa yapmıyor
Yok ya bira içmiştim en son volim ne bilmiyorum
Birada o işler öyle hesaplanmıyor. 2 tane %5 alkollü bira içince %10 alkol aldım gibi bir kanı oluşmaz
Peki nasıl olur anlatır mısın böylelikle öğrenmiş olurum
Tüketilen alkol vücuttaki suyu çeker, vücuttan su eksildikçe alkol etkisini artırır. Bira yarım litrelik bir içecek ve içinde %5 alkol var. Haliyle alkolle birlikte sıvı da tükettiğin için alkolün kana karışma ve kafa yaşatma oranı düşüktür. 3 tane kırmızı tuborg'un ya da 2 bardak viskinin yaşattığı kafayı 7-8 birayla yakalayamazsın. %45-50 alkol içeren 2 bardak viski, rakı ya da vodka çok çabuk sarhoş ederken, bira vücudu yorup kafa yaşamanı geciktirir, devamlı işemeye gidersin olay o. Kendine bir 35'lik absolut vodka alıp dene müsait zamanda, ne dediğimi anlayacaksın
Peki teşekkür ederim birayı bende pek sevmiyorum zaten ama en kolay içimlik ve çabuk bitirilen bir şeydi kafama esip almıştım teşekkür ederim açıklaman için peki duyu oranım neden artıyor buna ne diyebilirsin?
Alkolü yeni tüketmeye başladığın için algıların açılıyor doğal olarak. Kalbinin hızlı atışını, kulaklarının keskin duyuşunu ve bilumum normalde dikkatini çekmeyen şeyler dikkatini çeker. Zamanla normalleştirmeye başlarsın
Anladım tekrardan teşekkürler pek sık içmiyorum yılda bir iki defs herhalde hep böyle etkisi olur sık kullanmadığım için
Alkol de değilde başka şeylerde oluyor o
Evet 😂
Çakal😁
Redbull içince girdiğim tripler
Onda alkol yok ki?
Küçükken öyle triplere giriyordum da ben. o soru işaretini ssssss
Ahahah
Kuru takıldnmı hiç
Nasıl
Ot işte
Evet ama yani baya eskiden
Off nasıl kafası