Kişilik & Karakter Pazar günü sizin için keyifli geçti mi? MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Şu şekilde geçirmek isterdim ama mesaim vardı ve evde uyumak yerine vinçte uyudum 😃 Güncellemeler+1 yıl Aga bu yanlış kategoriye geçti de aman ne fark eder ki ajsjdd Pazar günü sizin için keyifli geçti mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Daha çok yoğun ve yorgun geçti. Bir iki saate dinleneceğimi umuyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Hayır benim için hiç de keyifli değil oldukça sıkıcı geçiyor şu an sdfsd yanlış kategori 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Keyifli ama yorucu da geçti 😄 bana durmak yok ya 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Pazar günlerinden bir şey anlamıyorum. Akşamına işe gideceğim için hiçbir şekilde değerlendiremiyorum ! 0 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hastayım, yorucu ve yoğun geçti ayrıca sevemedim bu pazarı 🤧 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gibi, gibi... istediğim gibi olmadi ama evde geçirmedim oda iyi 0 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Beklentime göre fena değildi ama gelecek günler için yine beklentim düşük. 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Maalesef annem evin tüm işlerini üzerime yıkım burnumdan getirdi hüğğğ 🤧 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Normal sıradan bir gün. Kafa dinleyerek geçiyor yıpratıcı bir süreçten sonra dinleniyorum. 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet bugün oldukça güzel bir gündü benim için diyebilirim. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl 1 gibi uyandım.. Misafir gelecek diye pek çıkamadım dışarı.. Anlayacağın çok da keyifli değildi.. 0 0 Yorumla
Resistanc Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Sabah isten ciktim uyudum uyandim ise geldim benim icin artik pazar gunu diye bir kavram yok izinli günüm benim icin pazar 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yetersiz uzunlukta geçti.. Hemen akşam oldu 0 0 Yorumla
ŞaHaNeLiK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 63% +1 yıl Fena değildi 😄 gezmeler bitmez yetmez… 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok keyifli geçti. Dizi keyfi yaptım mis 😂 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Dinlendim tüm gün. İhtiyacım varmış buna. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Daha çok yoğun ve yorgun geçti. Bir iki saate dinleneceğimi umuyorum
Hayır benim için hiç de keyifli değil oldukça sıkıcı geçiyor şu an sdfsd yanlış kategori
Keyifli ama yorucu da geçti 😄 bana durmak yok ya
Pazar günlerinden bir şey anlamıyorum. Akşamına işe gideceğim için hiçbir şekilde değerlendiremiyorum !
En nefret ettiğim günler pazardir.
Hastayım, yorucu ve yoğun geçti ayrıca sevemedim bu pazarı 🤧
Gibi, gibi... istediğim gibi olmadi ama evde geçirmedim oda iyi
Beklentime göre fena değildi ama gelecek günler için yine beklentim düşük.
Maalesef annem evin tüm işlerini üzerime yıkım burnumdan getirdi hüğğğ 🤧
Normal sıradan bir gün. Kafa dinleyerek geçiyor yıpratıcı bir süreçten sonra dinleniyorum.
Evet bugün oldukça güzel bir gündü benim için diyebilirim.
1 gibi uyandım.. Misafir gelecek diye pek çıkamadım dışarı.. Anlayacağın çok da keyifli değildi..
Sabah isten ciktim uyudum uyandim ise geldim benim icin artik pazar gunu diye bir kavram yok izinli günüm benim icin pazar
Hayir gecmedi evdeydim yattim hep
Ne demezsiinnn harika geçtii🙄
Yetersiz uzunlukta geçti.. Hemen akşam oldu
Hastayım zaten, dinlendim bol bol.
Fazlasıyla keyifli geçti.
Pek bir keyfi yoktu. Evdeydim.
Fena değildi 😄 gezmeler bitmez yetmez…
Çok keyifli geçti. Dizi keyfi yaptım mis 😂
Eh iste
Tüm gün yuvarlandım bir sağa bir sola 😂😂
Yani eh idare eder işte
Dinlendim tüm gün. İhtiyacım varmış buna.
hastayım keyfim yok..
Yorucu ama güzel bir geçirdim..
Güzel havanın tadını çıkarttım
çok değil,
Hayır
Sıradan gecti
Biraz inişli yokuşlu geçti
Pek değil
Güzel geçti
Geçmedi
Evet.
Evde geçti