Alışveriş & Hediyeler 26 gü Teknolojik ev aletlerinde en gereksiz bulduğunuz hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor #EvlilikÇeyiz 💍#TeknolojininEvHali ✨#Arçelik ❤️ Teknolojik ev aletlerinde en gereksiz bulduğunuz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 26 gü Kesinlikle Ekmek kızartma Makinesi 👍 ben almıştım toplasan iki üç kere kullanmışımdır , çok gereksiz bir ürün öyle boşta duruyor mutfagin alt dolabında 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% 25 gü Geçen bir soruda gördüm yumurta haşlama makinesi shdhs 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 25 gü Yumurta haşlama makinesi gereksiz benim için 0 0 Yorumla
s ZorundamıyımEfsane Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 26 gü Kesinlikle kurutma makinesi. As balkona kurusun yani ne var bunda. 0 3 Yorumla Parlayanyıkılış 25 gü O gereksiz değil yalnız alerjisi ve astım olan bana herkes onu kullanmslı arasındaki fsrkı alerjisi ve astımı olan birine sor toz berbat bir şey Yorumla s ZorundamıyımEfsane 25 gü @Parlayanyıkılış anladım. Ama bence enerji düşmanı. Yorumla Parlayanyıkılış 25 gü Sağlık için önemli ama Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 33 24 gü Kahve yapma makineleri yeri süpüren o saçma şey eirfreyy😅😅 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 25 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. gereksiz bulduğum yok 0 0 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 25 gü Ait fair fırın daha iyi sanki 🤔 0 1 Yorumla m Bihteeerrr 25 gü Airfair Yorumla
ipek20s Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 26 gü Mısır patlatma makinesi #TeknolojininEvHali 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% 26 gü Bence şifonyer gereksiz gibi geliyor bana 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 26 gü Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. Hepsine ihtiyaç varki çıkarılmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kesinlikle Ekmek kızartma Makinesi 👍 ben almıştım toplasan iki üç kere kullanmışımdır , çok gereksiz bir ürün öyle boşta duruyor mutfagin alt dolabında
Geçen bir soruda gördüm yumurta haşlama makinesi shdhs
Yumurta haşlama makinesi gereksiz benim için
Kesinlikle kurutma makinesi. As balkona kurusun yani ne var bunda.
O gereksiz değil yalnız alerjisi ve astım olan bana herkes onu kullanmslı arasındaki fsrkı alerjisi ve astımı olan birine sor toz berbat bir şey
@Parlayanyıkılış anladım. Ama bence enerji düşmanı.
Sağlık için önemli ama
Kahve yapma makineleri yeri süpüren o saçma şey eirfreyy😅😅
Airfrey robot süpürge
Yoğurt yapma makinesi
Gereksiz ev aleti yok.
Yoğurt makinesi
gereksiz bulduğum yok
Ait fair fırın daha iyi sanki 🤔
Airfair
Ekmek kızartma Makinesi olabilir
Mısır patlatma makinesi #TeknolojininEvHali
Çaydanlık ile cezve dermişim
Bence şifonyer gereksiz gibi geliyor bana
Hepsine ihtiyaç varki çıkarılmış
Airfry - Yerde dönen robot süpürge
kahve makinesi
Bence çamaşır kurutma makinesi ve kahve makinesi
Hamur yoğurmak için olan
Fiyatları
hamur karma
Bence hepsi gereken şeyler diye düşünüyorum.